Gość: aga_1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 10:32 Mam taki wstydliwy problem i wstydzę się za pytać mamę o to. Zrobiła mi się koło wiecie czego taka kuleczka pod skurą. Co to może być? Bardzo się boje. Proszę pomószcie kochani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ifgjspogjsdfpo Re: wstydliwy problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 11:08 Do szkoły ortografii się uczyć a nie w p... grzebać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >:< Re: wstydliwy problem IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.10, 11:10 niedawno tez takie cos mialam nie wiem co to bylo mialam isc z tym do lekarza ale po paru dniach samo zeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brudas Re: wstydliwy problem IP: *.dialog.net.pl 20.08.10, 11:16 myjcie się brudasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wstydliwy problem IP: 78.9.89.* 20.08.10, 11:19 jak Ci nie przejdzie po kilku dniach to musisz isc do lekarza bo to moze byc jakis guzek czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_1994 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 11:29 dziękuję. Poczekam jeszcze kilka dni. Jak nie zejdzie to do jakiego lekarza czeba iść? ginekologa czy zwykłego w przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
ek-only Re: wstydliwy problem 20.08.10, 12:08 to na pewno zwykły ropniak, ale bywa uciążliwy. Ginekolog by ci przepisał maść.Może sie samo wchłonąć, nie przejmuj sie i nie martw sie, ze to guz. W lecie czesto sie kobietom takie rzeczy robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_1994 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 12:18 dziękuję kochani za informacje i poczymanie na duchu :) Pozdrawiam. Aga. Post można skasować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexxxx Re: wstydliwy problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 12:21 Aga mniej seksu z przypadkowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aga Re: wstydliwy problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 12:33 odpowiedz na kilka pytan czy to boli, swedzi, jaki duzy jest ten guzek kiedy powstał w jakim mesjcu sie znajduje czy prowadzisz siedzacy tryb zycia czy wczesniej wystepowaly jakies krawaienia oprocz okresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RPA Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 12:45 najprostsze rozwiązanie -idź do lekarza .Chcesz ,aby zdiagnozowali Cie internauci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginekolog Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 16:29 Gratuluje! znalazłaś łechtaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: wstydliwy problem IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.10, 16:30 dokładnie, ja od siebie jeszcze dodam Aguś że jeśli będziesz to coś tj łechtaczkę pocierać to dostaniesz zawału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Aga 1994 Re: wstydliwy problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 18:32 Dziewczyno, kup sobie słownik, bo takie byki robisz to aż przykro czytać. Odpowiedz Link Zgłoś