Gość: NACZELNY IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:38 Czy może ktoś mi wystawić i napisać opinię na temat Punktu PLAY w Realu a dokładnie o niekompetentnych pracownikach. Jak już piszemy o Salonach PLAY w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ask;a Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:40 Byłem tam raz z Ojcem i chcieliśmy zrobić CESJE (przepisanie praw i obowiązków) i powiedzieli mi, że trzeba dużo robić i mi nie zrobią. Wysłali mnie do Auchana i mi zrobili cesję perfekcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:44 dziwny temat, tak jakby jeden salon jechał po drugim i vice versa, bo jak i w auchan tak i w realu obsługa klienta jest żenująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 14:52 Żadna rewelacja tyle, że w TESCO robią łaskę, że w ogóle się odzywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwq Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 14:57 jedna i ta samo osoba pisze sobie odpowiedz do postu :):):) respekt:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 15:01 Byłam w Realu i przenosiłam numer. Nie dostałam dokumentów tylko umowę i nie podbili mi gwarancji. zapłaciłam za telefon 149 złotych i nie dostałam paragonu. Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@@ Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.enitra.pl 23.09.10, 15:03 do ask:;a MAM NADZIEJĘ , ŻE TWOJA CEASJA ZOSTAŁA ZROBIONA W AUCHAN PRAWIDLOWO , ŻEBY SIĘ NIE OKAZALO PO CZASIE ŻE JEST COŚ NIE TAK A PANI BARAŃSKA POTRAKTUJE CIĘ JAK INTRUZA ...POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaach Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 15:18 N ajseksowniejszy jest Tomeczek z punktu w Tesco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaach Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.16.243.lan.e-wab.pl 23.09.10, 16:16 to pisałem ja,Jarząbek ........łubu dubu,łubu dubu niech żyje nam prezes naszego "playa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamieniarz Re: salon PLAY'a w REALU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 13:24 Mam pomysl popaprani ludzie... przed wypowiedzia piszcie gdzie pracujecie zeby kazdy mogl i o was napisac... ja mam zje***aną kierownice w toyocie która została zrobiona w naszej fabryce, pani na poczcie dala mi dziurawa koperte i wyslala pod zly adres, pan w spozywczym sprzedal mi zepsute jablko, a prostytutki maja AIDS, moze w ten sposob poprozawiajmy? czesto spotykamy sie z niezadowoleniem ale ludzie dajcie sobie spokoj, zapytajcie sie swojego kierownika a potem klientow czy sa z was zadowoleni. Książeta i Matrony sie znalezli... budujmy lepsza polske a nie tylko narzekamy... Odpowiedz Link Zgłoś