tavros 05.07.15, 21:53 Pobudka, pobudka, pobudka wstać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matri_caria Re: Forum usneło 24.07.15, 13:36 Dotarło! Przyjęłam, budzę się. Będę teraz zaglądać częściej, a jak nikogo więcej nie będzie, to zareaguję emocjonalnie (bardzo) albo się popłaczę, albo się zdenerwuję - i trzeba będzie szukać winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Forum usneło 30.07.15, 08:26 Była też opcje, że będę sobie włosy rwać z głowy i rzucać naczyniami, ale zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tavros Re: Forum usneło 12.08.15, 10:01 Ciężko wytrzymać takie temperatury nie bedąc nad wodą. A czy ktoś z was pamięta jak z Dzierżoniowa pociągiem się jechało na basen do Pieszyc? Tak było po wojnie. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Forum usneło 24.08.15, 11:44 Oj, widzę, że Tavros Budzący Forum wstał:) Tak mi ciocia mówiła, że się tam jeździło, i tam ciocia urządzała podryw i swoją młodszą siostrę (moją mamę) przesyłała na przeszpiegi. Teraz też można pojechać, tyle, że nie pociągiem. Wprawdzie upały się skończyły, ale możesz sobie zrobić wypad, z tego co słyszałam, to tam przeważnie pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Forum usneło 24.08.15, 11:40 W domu nie mam, za to w pracy trochę mi się tego plącze, inne się tłuką, a te nie chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
tavros Re: Forum usneło 25.08.15, 21:53 W Pieszycach na basenie się nauczyłem pływać i dlatego mile wspominam ten basen. Potem na wagarach na stawach pod Piławą po lilie wodne, co raz podpływałem. Myślę, że tam chyba woda nie wyschła? ------ Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Forum usneło 14.09.15, 04:00 *nastawach* woda jest,zarybiona,parę wędkarzy i cisza jak po wybuchu w Czernobylu... Odpowiedz Link Zgłoś
tavros Re: Forum usneło 14.09.15, 07:48 Pozostała chyba Sieniawka i w Bielawa? Voxave coś nam na forach mało ostatnio się odzywa. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
tavros Sibeliussie odezwij się 16.09.15, 07:16 Sibeliussie odezwij się. Pytałem na prv co ten ptaszek czerwony oznacza przy moim poście i nie mam żadnej odpowiedzi. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Sibeliussie odezwij się 17.09.15, 06:51 Sieniawka to odpłatne szambo.Bielawa była czynna ,ale zakwitała brunatnicą, czy też zielenicą.Winne są upały i brak deszczu. Nie piszę, bo jestem znudzona internetem.A może to ja stałam się nudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
tavros Re: Sibeliussie odezwij się 22.09.15, 14:55 Sibeliusie odezwij się bo widzę że się znalazłeś. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś