Dodaj do ulubionych

Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia!

IP: 78.8.180.* 28.09.10, 19:41
Witam !

Idąc dziś przez perony wałbrzyskiego dworca pks natknąłem się na nowy rozkład jazdy. Wynika z niego, że od października będziemy mięli nowe połączenia autobusowe z Wrocławiem. Na plakacie przeczytałem, iż wykonywane będę cztery ekspresowe kursy z Kłodzka do Wrocławia przez Wałbrzych. Kursy ma obsługiwać nowy autobus z klimatyzacją z firmy PWHD. Jak informują cena również będzie konkurencyjna. Cieszę się z tego bowiem często korzystam z połączeń do Wrocławia.
img543.imageshack.us/img543/4817/img025i.jpg
Obserwuj wątek
    • Gość: DamaPik Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.as.kn.pl 28.09.10, 19:48
      to bedzie konkurencja dla Guliwera.. z tym ze w tym autokarze z miejscem siedzacym moze byc juz lipa..
      BTW: kalkulatorem te foto robiles ?
      • Gość: Andrzej Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: 78.9.29.* 28.09.10, 19:51
        Nie kalkulatorem, grzebieniem.
        • Gość: e Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 19:57
          to masz zajefajny grzebień
        • Gość: DamaPik Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.as.kn.pl 28.09.10, 20:04
          hihihihi
          Dobre :D bede musiala dostac szczotke z podobnymi funkcjami :)
      • Gość: Piter Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 19:57
        Też to widziałem. Z kłodzka ma jeździć więc może być zapchany trochę ludźmi.
    • Gość: gringo PWHD :) IP: *.41.199.129.sub.mbb.three.co.uk 28.09.10, 19:54
      PWHD... a może inna kolejność tych literek i <C > z przodu :)
      • Gość: Andrzej Re: PWHD :) IP: 78.8.180.* 28.09.10, 20:00
        Pożyjemy, zobaczymy, jeśli będzie dobra cena to znajdzie sowich zwolenników. Ma być auto z klimą więc źle nie będzie...chyba.
        • Gość: e Re: PWHD :) IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.10, 20:06
          guliwery tez mają klime i są jak na chwile obecną bezkonkurencyjni. 10 zł to dobra cena a i czas przejazdu nie najgorszy o ile korków we wrocku nie ma
          • Gość: Andrzej Re: PWHD :) IP: 78.8.180.* 28.09.10, 20:20
            W Media Markt takie widziałem !
            • Gość: rafał Re: PWHD :) IP: 188.33.193.* 28.09.10, 20:45
              PWHD to nic innego jak DYRDA obsługujący 31-zyczę powodzenia tym co się napalają na ten autobus,zazwyczaj czas przejazdu busa z świdnicy do wałbrzycha to 50 minut,emeryci będacy kierowcami Pana Dyrdy zazwyczaj jadą ze ś widnicy 70 minut,super trasa Kłodzko-Wałbrzych -Wrocław-godzinka spóżnienia
    • Gość: Janek Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 22:33
      Dzisiaj nim jechałem, bus ładny, ale trochę ciasny :(.
      • Gość: Crazy Mirek Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 07:15
        Jechałem wczoraj. Cena bardzo dobra bo promocyjna. Z Wałbrzycha do Wrocławia ulgowy 7zł, normalny 8zł. Jechałem nowym mikrobusem Iveco. Kolor biały, klimatyzacja, radio z nagłośnieniem, dvd i te inne bajery. Siedzenia rozkładane ale może trochę przyciasne dla kogoś kto ma ponad 180cm wzrostu. Jechał jakiś młodziutki szofer. Ogólnie podróż bardzo szybka i przyjemna. Rezygnuje z usług Guliwera i przesiadam się tutaj!
        • Gość: ja Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.chello.pl 02.10.10, 10:04
          jest gdzies rozklad jazdy?
          • Gość: gość Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 10:11
            na pks wisi albo u kierowcy kalendarzyk dostaniesz
    • Gość: pipi Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.10.10, 11:11
      Mam pytanie do tych, którzy mieli już okazję z nimi jechać, zatrzymuje się ten busik gdzieś jeszcze w Wałbrzychu ( na Starym Zdroju, koło OBI)?
      • Gość: joahim Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 17:44
        niestety nie tylko na PKS. To jest express więc przez to. A swoją droga szybko do Wrocławia można się dostać.
        • Gość: pipi Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.xdsl.centertel.pl 03.10.10, 10:23
          Dziękuję za odpowiedź.
    • Gość: dziwne Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 17:59
      otwierają coraz to nowe kursy do wrocławia, skoro są jeszcze inne linie, na których jeżdzi codziennie wielu studentów i nie tylko. Np Wałbrzych- Legnica, codziennie widuję cały autobus ludzi dojezdzających. Ach żeby były takie busy...
    • Gość: rrr Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: 89.108.202.* 06.10.10, 19:46
      czy ktos posiada rozkład tego autobusu ? jesli tak to porsze wrzućcie go na forum..
      • Gość: aaa Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.10, 22:48
        A najlepiej jeszcze jakby rozkład z Kłodzka ktoś podał!
        • Gość: ?? Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.10, 22:19
          Dokładnie , ten kto ma to proszę napiszcie rozkład jak jedzie bus ponieważ na pksie w Wałbrzychu go nie widziałam i jeszcze jedna sprawa: skąd odjeżdżają busy z wrocławia , jak z pks-u to z którego stanowiska?
    • Gość: filip Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 13:34
      i co jest to połączenie??macie jakis rozkład jazdy??
      • Gość: klient Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.10.10, 14:52
        jest, na nim czesto wracam z Wrocławia bo to ostatnie polaczenie z Wałbrzychem
        • Gość: czesiu Re: Nowe połączenie autobusowe do Wrocławia! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.10, 19:22
          dajcie rozkład albo linka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka