Dodaj do ulubionych

Rzuciła mnie

IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.10.10, 17:35
Dwa dni temu moja partnerka z którą jestem ponad 2 lata oznajmiła mi ze już nic do mnie nie czuje i chce się ze mną rozstać. Uczucia do mnie wygasły jej w zaledwie kilka dni. Nie chce próby ratowania naszego związku mimo moich próśb. Bardzo ją kocham i nie wiem co robić ?.
Obserwuj wątek
    • Gość: true Re: Rzuciła mnie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 17:40
      musiałeś ją strasznie zawieść i dlatego jest the end
    • Gość: goro Re: Rzuciła mnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 17:47
      jebła cię w rogi to i próbuje delikatnie z tego wyjść
    • Gość: on81 Re: Rzuciła mnie IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.10.10, 17:51
      Właśnie nie zdradziła mnie. Ciągle powtarza mi że to nie moja wina że jej nie zawiodłem tylko po prostu jej uczucie do mnie wygasło w zaledwie kilka dni. Może to przez to że ona ma 21 lat ja 29 boi się stabilizacji gdyż od ponad półtora roku mieszkamy razem.
      • Gość: uut Re: Rzuciła mnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 19:04
        > tylko po prostu jej uczucie do mnie wygasło w zaledwie kilka dni.

no to właśnie jebła cie w rogi, pewnie z murzynem
    • Gość: kolezanka byłej Re: Rzuciła mnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 18:18
      Może dostrzegła jaki ty brzydki jesteś !! Jeśli ją kochasz to pozwól jej odejść i być szczęśliwą !
      • Gość: on81 Re: Rzuciła mnie IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.10.10, 18:39
        Może masz racje ale chyba nie zrozumiałaś mojego postu ja jej nie mam nic do gadania nie mogę jej trzymać na silę i pozwalam jej odejść tylko zastanawiam się dla czego tak szybko jej uczucie wygasło
        • Gość: Wolf Re: Rzuciła mnie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.10.10, 16:01
          To proste ona po prostu Cie tak na prawdę nie kochała. Tylko jej się wydawało że cie kocha bo prawdziwa miłość nie wygasa ot tak sobie. Jest jeszcze młoda i niedojrzała i sama nie wie czego chce (jak większość kobiet). Baby często mylą miłość z zauroczeniem bo to hipokrytki. Zwłaszcza te młode
    • Gość: aha Re: Rzuciła mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 18:51
      Takie są kobiety, nic na to nie poradzisz. Możesz mieć tylko nadzieję, że kiedyś zrozumie swój błąd.
    • Gość: ehe Re: Rzuciła mnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 19:10
      Zastrzel ją a potem siebie. Bo już o tej dziewczynce co chodziła tydzień po lesie, o dopalaczach i o pielgrzymce Komorowskiego do Watykanu mi się słuchać nie chce.
      A tak zaczną mówić media o tobie, o was :)
      • Gość: kl Re: Rzuciła mnie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 19:39
        najlepiej zrób tak w stosunku do siebie, po pierwsze nie będziesz już słuchał wiadomości, a po
        drugie inni o podobnym poziomie będą mieli nowy hit
        • Gość: ehe Re: Rzuciła mnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 19:43
          ja nie mam takich problemów jak autor wątku. Ale widze, że ty masz podobne więc dołącz do nich i zajebcie się wzajemnie. Kilku kretynów bedzie mniej
      • Gość: jolka Re: Rzuciła mnie IP: *.sattom.pl 17.10.10, 23:39
        Wiesz kolego, że takie teksty są karalne?
    • Gość: daria m. Re: Rzuciła mnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 19:57
      Nie przejmuj sie!! widocznie tak miało właśnie byc! związałes sie z bardzo młodą dziewczyną a to niesie za sobą ryzyko że ona nie jest jeszcze na tyle dojrzała i nie będzie stała w uczuciach , to naprawde teraz rzadko się zdarza, co innego jeśli by była w twoim wieku. Lepiej bądź sam niż ona by Cie miała oszukiwac. A Ty napewno znajdziesz jeszcze fajną kobietę! pozdrawiam
      • Gość: kiwaczka Re: Rzuciła mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 20:35
        a myłeś się codziennie ?
        • Gość: on81 Re: Rzuciła mnie IP: *.zone13.bethere.co.uk 17.10.10, 21:12
          Poziom twojego pytania jest niski ale napisze ci że tak
          • Gość: @ Re: Rzuciła mnie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 21:27
            kolego pewnie kasy jej bylo za malo, to glowny problem konczacej sie milosci :-(
            • Gość: a Re: Rzuciła mnie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.10, 22:00
              A ja mysle, ze stwierdzila, ze nie chce sie stabilizowac w takim wieku, Ty juz pewnie planowales dom, rodzine itd z razji wieku, a ona pewnie sie chce wyszalec (porownac z innymi moze) i ja to doskonale rozumiem, Lepiej tak niz by Cie miala "jebac w rogi" po cichu... moze jak sie wybzyka na maksa to wróci :):P
          • Gość: d.m. Re: Rzuciła mnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 22:34
            śłuchaj nie zwracaj uwagi na te chamskie komentarze, ja jestem w trochę innej sytuacji ale też cierpię, mam nadzieje że sie wszyzstko dobrze skończy
    • Gość: do on81 Re: Rzuciła mnie IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 22:09
      zapal jej takiego kopa w dupę na pożegnanie że się ku...sko zesra!!! nie jest warta Ciebie znajdziesz taką która będzie Cie kochać... mnie też zostawiła taka kur/wa w sierpniu chłopie już o niej zapomniałem przeszedł ból i poznałem super kobietę więc głowa do góry trzymaj się
      • Gość: koko Re: Rzuciła mnie IP: 109.243.150.* 17.10.10, 22:16
        posłuchaj starego 52lata faceta.Rzuciła? sprawdz jej bilingi,pojezdzij za nia,popytaj kolezanek znajomych.Nikt Ci w oczy nie popatrzy.przetrzep kompa gg,itd TAM JEST POWÓD
        • Gość: d.m Re: Rzuciła mnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.10, 23:32
          Nic nie sprawdzaj! miej na nią wyj....!! i baw sie a napewno w najmniej oczekiwanym momencie spotkasz super osobe!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka