Gość: evka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 19:36 Panie Andrzeju zajefajna muza. Ma pan mój głos. www.youtube.com/watch?v=QeOSVgUtsaY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdziwiony Re: Niezła jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 19:44 Głosujesz na Zibrowa z powodu fajnej muzy? Chyba częste przebywanie w pobliżu Mobruku wypaliło co mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka Re: Niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 19:52 Wole Zibrowa niż tych karawaniarzy, gołodupców i smutasów. Przynajmniej może być weselej w tym ponurym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Niezła jazda IP: 78.9.88.* 06.11.10, 19:56 A ja też na niego zagłosuje.... Bo nie ma na kogo. Wszyscy juz sie "produkowali". I co z tego wynikło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Niezła jazda IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.11.10, 19:59 To niech irokeza sobie walni i będzie cool ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:07 Walić to będzie ciebie w rogi ....... , twój kandydat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Niezła jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.11.10, 20:09 Widzę, że gość IP: 78.9.88.* , który wcześniej tak zajadle atakował Kruczkowskiego wywodzi się z otoczenia Zibrowa? A szkoda, bo miałem Pana, Panie Andrzeju za gościa, który stoi obok i nie tapla się w tym błocie, które przygotowali nam Lubiński i Wild. Szkoda .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O Re: Niezła jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.10, 20:10 OMG! A cóż to? Program "Mam talent"? Odpowiedz Link Zgłoś