Gość: aneczka IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 15:52 Witam, czy w Wałbrzychu lub okolicy można zrobić makijaż permanentny? Proszę o namiary. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elżbieta Re: makijaż permanentny IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 15:56 Jakiś salon na podzamczu robi koło tego szybkiego diavollo ale nie znam nazwy tego salonu taki z dużymi szyldami Tam koleżanka się pytała kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: makijaż permanentny IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.10, 18:33 Dziękuję Pani Elżbieto. Odpowiedz Link Zgłoś
marbanaszek Re: makijaż permanentny 06.12.10, 21:12 Niestety z Wałbrzycha nie jestem, ale polecam wyszukiwarkę salonów na dourody.pl. Wystarczy tam tylko wybrać miasto i zabieg jaki Cię interesuje. Wszystkie salony tam są sprawdzone więc będziesz miała pewność że makijaż wykona profesjonalistka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: makijaż permanentny IP: *.220.123.50.dsl.dynamic.eranet.pl 06.12.10, 21:57 Niestety na tej stronie nic nie ma a mnie ten temat też interesuje.Słyszałam coś o jakiejś kosmetyczce na Tuwima czy koło Tuwima. Podobno tam robi makijaz permanentny.Może ktoś o tym słyszał? Może w Świebodzicach ? Tam jest chyba jakiś profesjonalny gabinet,kiedys się reklamowali na kablówce. Wolałabym jednak,zeby napisal ktoś co już się z tym zetknął osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
syllviia30 Re: makijaż permanentny 06.12.10, 22:20 Witam:) Jeżeli chodzi o plac Tuwima to prawda, od bardzo dawna w tym salonie robią ten makijaż, a wiem ponieważ sama mam ochotę sobie go zrobić ale jeszcze odwagi nie nabrałam :) byłam tam osobiście i rozmawiałam z Panią która wykonuje makijaż, trzeba się tam osobiście umówić.... dlatego osobiście a nie przez tel ponieważ ta kobieta zobaczy jak wyglądasz, coś doradzi coś odradzi i w ogóle pomoże, wtedy się sama zastanowisz. Nie mam nr tel do tego salonu ale to jest tam za Pl Tuwima, tak jakbyś chciała jechać w stronę Podgórza po lewej stronie, tam jest również solarium. Na pewno znajdziesz. Pozdrawiam i życzę powodzenia, jak sobie zrobisz to się pochwal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaara Re: makijaż permanentny IP: 195.177.83.* 07.12.10, 12:41 w Laurencie na Podzamczu też robią, można zobaczyć zdjęcia zrobionych makijaży na ich stronie. Ja jednak polecam udać się do kogoś kto ma duże doświadczenie, wątpię czy w Wałbrzychu tak dużo osób robi makijaż permanentny żeby jakakolwiek kosmetyczka się go dobrze nauczyła. Ja robiłam w Poznaniu u p.Krystyny Zych, umawiałam się dwa miesiące wcześniej bo tyle ma klientek z całek Polski i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epa Re: makijaż permanentny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.10, 15:00 W centrum Medycyny Estetycznej w Świebodzicach wykonują takie zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: makijaż permanentny IP: 188.33.191.* 07.12.10, 14:47 tak to jest ul. Mickiewicza , mniej więcej na przeciw szkoły podstawowej, tam na pewno zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: makijaż permanentny IP: *.183.128.196.dsl.dynamic.eranet.pl 11.12.10, 09:16 A czy ktos już tam robił? Mają jakąś stronę internetową z ofertą? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: makijaż permanentny 15.12.10, 13:35 Moja znajoma robiła makijaż w u kosmetolog w medizu, zadowolona, ja jej troche pozazdrościłam i zbieram na makijaż:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: makijaż permanentny IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 09:56 To jeszcze raz ja :) na nww24.pl jest baner salonu tego gdzie robiłam i na stronie salonurodybeauty.pl do każdego makijażu są jakieś gratisy. Ale cenowo wam nie powiem może znacie ceny w innych salonach drogie Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: makijaż permanentny IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.10, 10:00 Się pośpieszyła że robiłam. Koleżanka robiła Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: makijaż permanentny 15.12.10, 13:37 ZNAJOMA ROBIŁA MAKIJAŻ PERNAMENTNY W MEDIZU W SZCZAWNIE, ŚWIETNIE WYGLĄDA, MMIAŁA NAWET BLIZNE TO TA BLIZNA ZOSTAŁA ZAKRYTA MAKIJAŻEM PERNAMENTNYM Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: makijaż permanentny 15.12.10, 13:33 Pytałam ostatnio o to samo, bo mam takie mało wyrazistą twarz , słyszałam że w medizu w Szczawnie Zdroju można wykonać makijaż pernamentny.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: makijaż permanentny 15.12.10, 13:40 Gość portalu: aneczka napisał(a): > Witam, czy w Wałbrzychu lub okolicy można zrobić makijaż permanentny? Proszę o > namiary. Pozdr. WITAM , MAKIJAŻ PERNAMENTNY ROBIŁA W MEDIZU W SZCZAWNIE ZDROJU , MAJĄ SWOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ , TEŻ TAM SIĘ WYBIERAM. POZDRAWIAM CIEPŁO Odpowiedz Link Zgłoś
nereida80 Re: makijaż permanentny 23.04.13, 06:45 Dziewczyny, czy mozecie polecić gdzie zrobić profesjonalny makijaż permanentny w Wałbrzychu lub w okolicy. Jestem zainteresowana i chciałabym poznać Wasze opinie, bo nie chcę zaliczyć wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś