Dodaj do ulubionych

program na żywo w tv wałbrzych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:00
wyszło świetnie, siedziałam i oglądałam prawie do rana :) szacunek dla prowadzących, dali radę, rozmówcy także, edyta także no i te reakcje w sztabach wyborczych od razu na talerzu podane, dowiedziałam się o wszystkim co mnie nurtowało na bieżąco, fajne rozmowy, fajni goście, nie jakieś naciąganie gadki, tylko rzeczowe tematy, wszystko płynnie! Bardzo mnie nurtowało jak wyniki i od razu podane - ... że to w wałbrzychu taka akcja!
Gdyby nie tv nadal nie wiedziałabym na czym stoimy, szacunek dla tv wałbrzych - jako widz - dziękuję!
Jedyny błąd tv to czemu dopiero teraz!!!! mam nadzieję ze przy 2 turze również to zrobicie!!!!
ps. prowadzący nie boją zadawać się niewygodnych pytań, i to mi się podobało! tak ma być, w końcu uwierzyłam że jakieś niezależne medium w tym mieście jednak jest...
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: program na żywo w tv wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:13
      Nie ma tego złego ... Jeśli L. wzniesie się ponad podziały, wykorzysta najciekawsze propozycje programowe kontrkandydatów, dopilnuje referendum, pozbędzie Mobruka i pogoni wodociągi no i przetrzepie trochę swój komitet wyborczy, jest szansa na lepsze jutro.
      Więcej telewizyjnych debat!
    • Gość: Basieńka Re: program na żywo w tv wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:15
      czy w internecie będzie zamieszczona relacja z tego co się działo na stronie wtv dla tych którzy nie posiadają tv ?
      • Gość: Anka Re: program na żywo w tv wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 14:05
        "widzu" wierzysz w cuda ???????
        • Gość: leniwa Re: program na żywo w tv wałbrzych IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.11.10, 14:10
          Czy mozliwe bedzie połaczenie programów, prywatnie podobno Lubiński jest zwolennikiem Wilda! moze uda mus sie wyjsc ponad podziały i zrobi cos z jego programu i mówił tez ze bedzie kontynułował zaczete przez kruczkowskiego projekty. oby. wierze w Lubinskiego.!
          • Gość: już jest! Re: program na żywo w tv wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:24
            program który wczoraj szedł na żywo, 15 min po podaniu wyników www.viddler.com/explore/tvwalbrzych/videos/2341/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka