Dodaj do ulubionych

Skandal makro

IP: *.centertel.pl 16.12.10, 11:50
Robiłam zakupy w MAKRO które jest teraz otwarte 24h na dobe. Koło godziny 23:40 podchodze do kasy z zakupami, żadna nie jest czynna, po czym sie dowiaduje że jest pół godziny przerwy i przez te pół godziny nie kasują towarów. Kierownik omijając wzrok tłumaczył sie "rozumiem rozumiem nic nie moge zrobić". ZADNA INFORMACJA O PRZERWACH NIE BYLA WYWIESZONA, POZA WIELKIM SZYLDEM 24H. Porażka.
Obserwuj wątek
    • Gość: beerman Re: Skandal makro IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 12:09
      Skandalem jest nadużywanie wyrazu "skandal" przy opisywaniu byle pierdoły.
      To, co spotkało cię w makro to najwyżej srandal :P
    • Gość: ? Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:10
      A ty myślisz, że wałbrzyskie. "Makro" stać na to , aby zatrudniać inteligentne małpy?
      Tam pracują tylko tubylcy, wiec czego wymagasz.
      • Gość: optymista Re: Skandal makro IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 12:15
        Niekumatym zwracam uwagę na to, że Makro znajduje się w Szczawnie-Zdroju. To nie jest Wałbrzych. Pretensje do Wlaźlaka i odjebać się od Kruczka :)
        • Gość: Imię44 Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:23
          chyba chciałeś napisać "jebać Kruczka" :)
        • Gość: ? Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:23
          A co to za różnica gdzie stoi ten blaszak?
          Idiotów zatrudniają i tyle.
          Stamtąd nadajesz?
          • Gość: optymista Re: Skandal makro IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 12:43
            Jest różnica i to zasadnicza. Jeżeli tego nie rozumiesz, małpo, to wracaj na drzewo.
            • Gość: ? Do "N" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 13:01
              No i widzisz w czym tkwi problem?
              W różnicy( zasadniczej)... po miedzy Tobą po jednej stronie i imbecylami pokroju "optymisty" po drugiej.
            • Gość: hm Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 15:18
              Nie ma różnicy. Szczawno to dzielnica Wałbrzycha. Tyle w temacie.
              • Gość: wałbrzyszanin Re: Skandal makro IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 15:43
                Poważnie?
              • Gość: zły Re: do hm IP: 46.112.178.* 17.12.10, 08:26
                Jest różnica i to wielka.SZCZAWNO-ZDRÓJ nie jest żadną dzielnicą Wałbrzycha,tylko całkiem oddzielnym miastem!Zapamiętaj sobie raz na całe życie!
                A od NASZEGO SZCZAWNA -ZDROJU to się odczep.
                • Gość: hm Re: do hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 09:01
                  Powtórzę: Szczawno-Zdrój to dzielnica Wałbrzycha.
                  • Gość: wałbrzyszanin Re: do hm IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.10, 09:36
                    Jesteś durniem.
                    • Gość: Uuuuś Re: do hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 11:24
                      Lepiej.
                      Szczawno Zdrój To jedna z zatrutych przez Mobruk dzielnic i tylko kretyn nazywa to zdrojem.
          • Gość: Róża Re: Skandal makro IP: 87.105.201.* 17.12.10, 00:33
            Idiotów zatrudniają w twoim miejscu pracy o ile w ogóle pracujesz, bo takiego betonu jak ty to nie powinno się zatrudniać.
    • Gość: klient Re: Skandal makro IP: 87.105.201.* 16.12.10, 13:24
      Jeżeli przekazujecie informacje to proszę robić to solidnie. Makro pracuje przed świętami 24 godziny na dobę, ale systemy komputerowe, a szczególnie bankowe nie są do tego dostosowane i po godz. 23.00 musi być przerwa na transmisję bankową. O tym właśnie klienci zostali poinformowani - słuchać ze zrozumieniem też trzeba umieć. W tym samym czasie robiłem zakupy i jakoś do mnie ta informacja dotarła, no ale ja nie mam złotej karty odbierajacej rozum.....
      • Gość: tez kient Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 13:33
        Chłopie. Nie tylko system w Makro jest niedostosowany.
        Całe to miasto jest niedostosowane do zdobyczy cywilizacji.
        Dlatego jedyne co dobrze tu funkcjonuje przez 24 godz na dobę to Mo-Bruk.
        • Gość: optymista Re: Skandal makro IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 14:20
          > Całe to miasto jest niedostosowane do zdobyczy cywilizacji.
          > Dlatego jedyne co dobrze tu funkcjonuje przez 24 godz na dobę to Mo-Bruk.

Dlaczego kolejny młot miesza Wałbrzych w sprawy szczawieńskiego marketu? To nie Mobruk jest problemem tego miasta, tylko ludki pokroju "?" i innych dzieci neostrady.
          • Gość: . Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 15:04
            Jasne.
            Nie Mobruk i nie odmóżdżony motłoch są problemem dla tego miasta.
            To badziewie zostało już udomowione i odfajkowane.
            Problemem stanowi jeszcze tylko ta garstka tubylców, która posługuje się mózgiem.
      • Gość: Kierowca Re: Skandal makro IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.10, 19:16
        Dokladnie tak samo funkcjonuja stacje benzynowe, pokaz mi taka ktora dziala 24h majac napisane 24h, niedoczekanie, kazda firma pracujaca 24h musi miec przerwe na transmisje bankowe i zamkniecie dnia ksiegowego raportowanie itp.
        • Gość: popychacz bankowy Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 01:18
          Gość portalu: Kierowca napisał(a):

> Dokladnie tak samo funkcjonuja stacje benzynowe, pokaz mi taka ktora dziala 24h
          > majac napisane 24h, niedoczekanie, kazda firma pracujaca 24h musi miec przerwe
          > na transmisje bankowe...
          ---------------------------------------------

Nie pokaże, bo akurat mi stoi i mam przerwę na transmisje przesyłania danych księgowej.
    • Gość: pewniak Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 15:18
      PRZERAŻAJĄCE FAKTY!
      • Gość: Barbi Re: Skandal makro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 00:37
        Problemy z marketami ....dorzuć jeszcze do tego kolejki w tesco ,auchanie ,biedronce i jeszcze w polo markecie he he kretyńskie tematy
    • Gość: makro Re: Skandal makro IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 21:24
      W makro jest fajnie. Nie ma tłumów, można swobodnie poruszac się z wózkiem , zawsze jest gdzie zaparkować. Ja tam nie narzekam.
      • Gość: a Re: Skandal makro IP: 46.112.164.* 18.12.10, 15:24
        Kto normalny robi zakupy po 23:00? A Makro jest super, żadnych tłumów, świeży towar (zwłaszcza mięso) i sporo promocji. Pozdrawiam nocną zakupowiczkę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka