Dodaj do ulubionych

chłopcy z lewicy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.11, 20:52
a co na to nasza wspaniała lewica.8 lat ostro krytykowali, do wyborów szli pod hasłem odsunięcia nieudolnych ludzi od władzy.A jak tylko trafiła się okazja dorwania się do koryta to olali swoich wyborców i zawiązali koalicję.teraz merdają ogonkami i jedza z pańskiej ręki czekając na kolejne stołki.Stefanos ,Piotr i Romek to teraz ich koledzy.Ciekawe kto teraz będzie na nich głosował,mam nadzieję ze po kolejnych może powtórzonych wyborach obudzą się z ręka w nocniku, bo dla mnie to niepoważni faceci.
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysio Re: chłopcy z lewicy IP: *.centertel.pl 19.02.11, 21:00
      od tego nalezy zaczac, ze uczciwi ludzie nie babraja sie u nas w polityce.Polityk i partyjniak to synonim złodzieja a przynajmniej karierowicza.
    • Gość: demaskator Re: chłopcy z lewicy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.11, 21:17
      Longin wszyscy już wiedzą, że walbrzych.vectranet.pl to ty.
      • Gość: ... Re: chłopcy z lewicy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.11, 21:39
        wszyscy wiedzą,że dynamic cz inne chello to postkomuna
        • Gość: wyborca Re: chłopcy z lewicy IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.11, 23:21
          Co Ty wiesz o komunie? Więcej pewnie wiesz o piwie. Jaka postkomuna? Jak ktoś myśli inaczej jak Ty, to co? Musi zaraz być postokumuchem? Tolerancji trochę. Mnie nie przeszkadza, że jesteś PiSiorem. Duskusje powinny być trochę na poziomie, a nie tylko wyzywanie i traktowanie inaczej myślących jako ludzi gorszych. Czy wiesz, że już od dawna takich ludzi, którzy nie tolerują innych o poglądach nie po twojej myśli, nauka o doktrynach politycznych nazwała faszystami?
          • Gość: sld Re: chłopcy z lewicy IP: *.play-internet.pl 19.02.11, 23:54
            Wole WILDA na te k.. juz nigdy
    • qwe33 Re: chłopcy z lewicy 19.02.11, 23:54
      Gość portalu: komuch napisał(a):

> Ciekawe kto teraz będzie na nich głosował,mam nadzi
      > eję ze po kolejnych może powtórzonych wyborach obudzą się z ręka w nocniku, bo
      > dla mnie to niepoważni faceci.

Rozumiem, że głosowałeś na nich i Cię zawiedli...
      • Gość: LSD górą!!!! Re: chłopcy z lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:00
        Super Super LSD przejmie WPWiK i WZWiK tylko oni mogą naprawić to miasto.... PO-tonie !!!!
        • Gość: komuna Re: chłopcy z lewicy IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.11, 15:52
          Lepsze SLD od NW, WWSu i PiSu razem wziętych i zmiesznych do, nomen omen, kupy.
          • Gość: Alojzy Re: chłopcy z lewicy IP: *.centertel.pl 20.02.11, 18:56
            dup.a jasiu.Kuzniara pamietamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka