Gość: czytacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 09:45 Każdy, kto nie jest z PO, powinien zadawać takie pytania, może wreszcie ten mafijny układ uda się zdemaskować. walbrzychfakty.pl/2011/03/17/jeleniogorska-poslanka-ws-mo-bruka/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bom Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 10:43 Układ wrocławski - to jedne wielkie szambo, a mafia, chyba gorsza od sycylijskiej. Dobrze, że choć jedna posłanka zainteresowała się, a wiem że jest konsekwentna i pomogła wielu ludziom - TAKICH POTRZEBA W SEJMIE, robiących i pomagających ludziom. A nie dorwie się do stołka sejmowego i ma w doopie rejon, z którego się wywodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papcio Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: 62.159.242.* 17.03.11, 12:40 ale nasz Prezydent się z nami solidaryzuje w cierpieniu i modli do Matki Boskiej Zbolałej co niedzielę żebyśmy nie chorowali od tych odpadów! A składowiska nie chce zamykać, bo wiecie Mobruk płaci podatki lokalne, tworzy miejsca pracy, itp. Słyszałem, że Mobruk wystartuje w tegorocznej edycji Muflonów i ma dużą szansę na wygraną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loniu na Koniu Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:49 A kto zgłosił Józka z Mo- BRUKU do Muflona. Tak są potrzebne te Muflony od Aldony co od odpadów niebezpiecznych zgony. Józek, Aldona, Kruk i cała reszta. Do pociągu byle jakiego, nie dbać o bagaż i wy........ć z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papcio Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: 62.159.242.* 17.03.11, 14:14 na razie pewnie jeszcze nikt. Ale skoro działają legalnie (wg. naszego prezydenta) i rozwijają się w tak szybkim tempie to nic chyba nie stoi na przeszkodzie aby wzięli udział w Muflonach. A zresztą jaki konkurs - taka kandydatura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.11, 14:19 ciekawe czy odpowiedź będzie upubliczniona. może ktoś z zewnątrz coś zdziała..... zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: księgowy Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 16:18 Sytuacja rozwija się wprost proporcjonalnie do ceny wody i raka w płuc wałbrzyskiego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreszcie Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.11, 16:32 wreszcie ktos sie zajmie i naswietli sprawy skrzetnie zamiatane pod dywan przez POlitykierow z Wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.03.11, 17:09 Ciągle tylko słyszę i czytam " ktoś, ktoś", niech ktoś się zajmie, niech ktoś coś zrobi. A do cholery było iść głosować na referendum, a nie ktoś i ktoś. Ktosia to pocałujcie w .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.11, 17:12 nawet prezydent Krukosznko tylko co chwila sie solidaryzuje i wspolczuje mieszkancom, bo kompletnie niec nie moze, bidulka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 17:40 Nawet solidaryzowanie się nic mu nie pomoże. Mo-Bruk działa tylko dzięki jego zgodzie i jest w to ludobójstwo umoczona cała wierchuszka z PO. Posłanka jest z sejmowej komisji zdrowia więc może zada wreszcie komuś najważniejsze pytanie: Czy było zbadane to, co wycieka spod składowiska Mo-Bruku na Podgórzu? Jeśli leżący niżej, na Sobięcinie wyciek jest śmiertelnie niebezpieczny dla ludzi, a wiadomo, że płynie on z góry, ze składowiska - to w Wałbrzychu, za zgodą władz dzieją się rzeczy straszne. Trzymam kciuki za posłankę z UP, bo nikt z naszych nawet nie raczył zająć się tą sprawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.centertel.pl 17.03.11, 18:01 Trzymać to sobie możesz, najlepiej ten kciuk między nogami. A takim przyzwyczajeniem do full servisu 24h przez polityków i urzędasów trudno wam będzie ujrzeć miejsce w którym kończą oni obsługiwanie was a zaczynają robić w wała, bo zachowujecie się jak nienormalny, obłożnie chory ale z wysoką rentą z której go obrabia i rodzina i opiekunki społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.xdsl.centertel.pl 17.03.11, 18:43 proponuje zaby Krukoszenko zaczerpnął szklanke wodu z mobrukowego strumyczka i wypil pokazujac nam jak wierzy w nieszkodliwosc skladowiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pozdro Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.11, 21:09 To może zaproponujesz COŚ, albo pochwalisz się co zrobiłeś dla tej sprawy-tylko nie pisz, że trzymasz palec w doopie i co z nim potem robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.03.11, 21:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.xdsl.centertel.pl 19.03.11, 21:56 niech to wszyscy zobacza!!! tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only wałbrzych Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 03:10 Te cepry rozkopują hałdy! K...a tyle kasy kosztowała rekultywacja, szczycono się tym na cała Polskę, dzięki temu przestały szpecić zrobiono tak by nie pyliły, ludzie nie chorowali, a taki ..... przyjechał i kupił sobie wszystko w MOIM mieście!!!!! I rozpierdziela to na co tyle lat trzeba było czekać! Czy to "dobry człowiek Płonka" kupił Nasze tereny po kopalniane osadniki hałdy? Jak nie on to kto temu burakowi z korzennej pozwolił na składowisko trującego syffffu!!!, NAZWISKO OJCA TEGO HORRORU!! Jak długo prokuratura będzie udawała że nic się nie dzieje. Może mam spodziewać się aresztowań wśród krytyków ....... Mobruka, Czyli ten peowsko sldowski horror dopiero się zacznie? Wałbrzych ma być najważniejszym śmietniskiem europy?,, może już wrzucają do szybów beczki z toksycznym syfffffem!!, do Polski (chyba Police) próbują zwozić odpady radioaktywne od szkopów!!!! To może trzeba zbiorowy pozew przeciwko tym ciulasom . Dlaczego tak mało mieszkańców chodzi na manify, przecież nie wszyscy wyjedziemy! Zresztą, jakim prawem jakiś dupek będzie decydował czy mam wyjechać czym oddychać albo kiedy umierać won z Mojego miasta ze swoimi buldogami!!!!!!!!!!! Czy większość ludzi mieszkająca, k/Mordbruka zatraciła instynkt samozachowawczy! Myślą, że to ktoś za nich to zrobi. Ja mieszkam tak daleko od tego syfffu, że go nie widać i mogę olać! Ale to jest w moim mieście, mam pozwalać na powolne zabijanie swoich bliskich przyjaciół siebie, miasta!!. To tak jakbym popełniał powolne samobójstwo Jednak można jak widać godzić się na to i jeszcze nie mieć żadnych skrupułów, dając przyzwolenie MObrukowi na "taką działalność" nie reagując!. Dostali galeryjkę i cieszą się jak Zulusi paciorkami? Co z wami jest nie tak!!? Gdzie górnicy, którzy tam pracowali przecież, urządzili sobie śmietnisko, nad ciałami tych wszystkich, górników, którzy tam zginęli!, A wasi bliscy tam nie pracowali?, chociaż przez szacunek dla ich pracy dupę ruszyć!, kilkadziesiąt osób na „manifestacji” to ŚMIECH! A reszta „mieszkańców” miasta pójdzie, wyspowiada się, albo na tę wielką Msze i sumienie spoko?. Nie widzą tego, że tu już jest piekło?. Ja na szczęście w piekło i niebo nie wierzę. Mnie to nie dotyczy. Dlatego żaden burak nie będzie bezkarnie okradał mnie i moich bliskich z życia, czy nadziei w normalność. Inni niech robią to co, im się podoba, niech udają, że deszcz pada najwyżej spotkają takich , którzy też będą z ich życiem robili to co im się będzie podobało np. Postawią śmietnisko pod nosem, podniosą opłaty pozbawią pracy wyrzucą z mieszkania zamkną w więzieniu bo tak! Tylko kto wtedy stanie w ich obronie? Ależ tak! Oczywiście Jaworowicz! A Owsiak załatwi tlen dla każdego żyjącego maluszka w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk 20.03.11, 07:56 Bingo! Szkoda, że aż roku trza było, by wreszcie ktoś skojarzył fakty... No skoro Wiecie już kto jest w tym układzie "donem", to może łatwiej będzie Wam stanąć do otwartej walki... Myślę, że starczy już "całowania pana w dłoń". Wiosna idzie! Wiosna, może nie ludów, lecz jednego miasta... Powstań z kolan Wałbrzychu, lub zgiń! Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.centertel.pl 20.03.11, 08:29 Ja nie mam nic do zaproponowania, bo cokolwiek było proponowane rozbija się o ludzką głupotę i lenistwo. Na pierwszą demonstrację przeciw mobrukowi, w której uczestniczyłem,przybyło zaledwie 7 osób, na referendum poszło niecałe 20% uprawnionych. Sory, ale po tym ostatnim stwierdziem że Wałbrzysznie są już skazani.Nieodwołalnie. Chyba że zostaną zapędzeni w beznadziejny kąt gdzie i królik jak wiadomo potrafi kąsać. Jak na razie jednak zachowują się jak te żaby w garnku z podgrzewaną wodą, na razie woda jest ciepła i jest tak przyjemnie że nikt z garnka nie wychodzi (aby zmniejszyć gaz) , skutek będzie taki że wszystkie żabki będą ugotowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 08:52 może już wrzucają do szybów beczki z toksycznym syfffffem!! Fama głosi, że beczki z chemikaliami wrzucono do szybu już naście lat temu. Dotyczy to szybu Gabriel na św. Józefa, akurat w tym miejscu wycieka nasze słynne źródełko o zapachu zgniłych jaj. Nie wierzysz? Zapytaj Famy. I gdzie wtedy byli wałbrzyszanie, zwłaszcza ci, którzy teraz najbardziej drą mordki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarnosc Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.11, 09:06 POlitykierzy z naszego miasta sa smarowani - to wiadac bo albo nie widza, alba przymykaja oczy na to co sie dzieje. My jako mieszkancy mamy obowiazek walki o podstawowa wartosc - wolnosc zycia i zdrowia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świdnica Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 10:24 Skoro mieszkańcy Wałbrzycha na proste pytanie: czy chcesz płacić taniej za wodę odpowiedzieli, olewając referendum, że chcą drogiej wody to można z nimi zrobić wszystko. W ten sam sposób powiedzieli również, że chcą dziesiątków tirów pod swoimi oknami i na miejskich, zakorkowanych drogach. Chyba nie ma drugiego takiego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Only Wałbrzych Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.play-internet.pl 20.03.11, 17:27 Jeśli do mnie piszesz to nie drę mordki, natomiast drę i będę darł "RYJA" Ile będę miał siły! Tak więc nie obrażam się. Co do szybu "Gabriel"- wrzucanie syffffu, to zastrzeliłeś mnie nie wiedziałem, że to już TAM zrobili! Nie jeżdżę w te okolice nawet w tej "galerii" nie byłem i wątpię, żebym się kiedyś tam wybrał. A internet, z którego czerpię wiedzę o MOrdBruku (dzięki załoga BOA66) mam od od kilku miesięcy, mogłem coś przeoczyć. Nie mam też zwyczaju siedzieć z założonymi rękami. Czy jeszcze coś chciałbyś wiedzieć? Dodam , jeszcze, że jestem jak najbardziej stronniczy ONLY WAŁBRZYCH! WON MOrdBRUK Z MIASTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.03.11, 10:24 Wałbrzych do niedawna był tzw. kolebką lewicy (SLD). Działalność SLD-owskich działaczy w Wałbrzychu i układy w jakie obecnie się wplątali są całkowitym zaprzeczeniem tego, co mówią i głoszą w tv przywódcy tej partii z Warszawy. Proponuję napisać apel do Napieralskiego o podjęcie natychmiastowych działań w sprawach, które gnębią mieszkańców (m.in. MO-BRUK), a które są akceptowane przez jego lokalnych partyjnych kolegów. Pod takim apelem można zebrać kilka tysięcy podpisów i zaznaczyć, że w najbliższych wyborach na pewno Wałbrzych nie zapomni im tego, że władza i układ są ważniejsze dla SLD niż ich wyborcy i reszta mieszkańców tego miasta. Może się więc okazać, że w wyborach do parlamentu SLD otrzyma w Wałbrzychu tyle głosów, ilu ma radnych. Ps. Dodam tylko, że taki apel nie ma sensu w przypadku PO, ponieważ nie można apelować do sumienia ludzi, którzy go nie mają. Ich sumieniem są ich własne konta bankowe i tylko one się liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.11, 18:07 Teraz na Mobruku każdy chce się wylansować. Rozpoczął boa, ale anonimowo. Temat chwycił i raz po raz zaczęli się w to mieszać Zibrow, Paciepnik, Wild, Lubiński, Zalewska, a teraz jakaś kolejna pani poseł. Nawet Kruczkowski zaczyna pobąkiwać, że Mobruk to zło wszelakie i tym samym liczy na poprawę wizerunku swojego lub PO. Ot, taki paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derry35 Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: 31.60.253.* 20.03.11, 21:05 Jak sądzicie, czy jesli mieli by zacząć składować gdzieś w Polsce zużyte pręty do reaktorów to zrobili by to jawnie? Czy może Mobruk być chytrą zagrywką aby wybadać grunt pod względem sprawdzenia oporu mieszkańców / jak na razie testy idą pomyślnie dla takich przedsięwzięć/, i w tym układzie zacząć zwożenie radioaktywnej smierći do Wałbrzycha? A może to już się dzieje tylko nie jestesmy świadomi? Może się zrzucimy na bramki z demobilu z przejść granicznych do wykrywania promieniowania jonizującego?Ot tak, dla draki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.opera-mini.net 21.03.11, 02:42 Też słyszałem. Tylko raz "Trójka" podała kilka dni temu taką wiadomość, chodziło o protesty mieszkańców przeciwko lokalizacji na terenie tej gminy takiego składowiska. Na necie nie znalazłem potwierdzenia. Ale znalazłem ciekawostkę z Chorzowa (tam Mokrzycki też mieszał, ale go wykopali) odpady.org.pl/plugins/aktualnosci/aktualnosci.php?0.view.1316 Dowiedziałem się, przy okazji, że do Polski wjeżdżają bezkarnie bez zezwolenia tony toksycznych odpadów z szkoplandii, a nasze biedne służby nie mogą nic zrobić. I musimy sprzątać ten toksyczny odpad na koszt podatnika A tak w drugą stronę jest to możliwe? Jeśli nie to chciałbym wiedzieć jak im się udaje ten proceder zablokować. Jeśli też nie dają rady , to zwracać odpady, wysypywać tak jak oni w lasach rowach niech się męczą.Taką partyzantkę śmieciową zorganizować, zrazu przystanę - do Naszej, oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.opera-mini.net 21.03.11, 01:46 Do "wyborca" Boa jest kojarzony ze sprawą Mobruku i teraz powinien być anonimowy. Przyjdzie czas, to się dowiemy, lub nie. Wiadomo, że to, co robi boa, nie jest zabawą w piaskownicy, tu chodzi o bardzo złych „ludzi". Nawet zgadywanki gdzieś na tym na forum, rzucane z głupoty czy z "czystej" ciekawości pytania - kim jest itp. czemuś (komuś) służą, Sądzę, że nie wielu tak naprawdę zdaje sobie sprawę, z kim mamy do czynienia (nie chodzi o boa). Kto ma zająć się nagłaśnianiem tej sprawy lub np. organizowaniem protestów? Akurat twój wpis mogę, uznać za próbę manipulacji Magik jesteś, wrzucasz wszystkich jak leci do cylindra „firmy” MOBruk hokus-pokus i kruka wyciągasz! Sztuczkę swoją „lans-paradoksem” nazywasz, ja manipulacją. Na dzieciach - może wywarłaby wrażenie. Stary koń jestem, za paluchem magika wzrokiem nie wodzę. Ty wskazujesz i dyskredytujesz, a tym samym podważasz sens uczestniczenia w jakiejkolwiek zorganizowanej akcji. Co według Ciebie można zrobić? To proste - nic!. Mogę się mylić, jestem nawet gotów, od krakać to, co napisałem. Kogo więc proponujesz? Wyczerpałeś znaną mi listę, może jest jakaś organizacja, stowarzyszenie - mnie obojętne jaka, jeśli cele i zadania zbieżne, to jestem na manifie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: 31.60.210.* 21.03.11, 10:08 Zgadza się, klasyczny sposób działania speców od kreciej roboty, kto żył w PRL wie o co chodzi. Po ludzku takie typki zwane są tajniakami d/s działań operacyjnych w sieci, z tym, że teraz ich działania podlegają pod prywatne firmy mające duuuużo szmalu, zaryzykował bym nawet więcej niż służby państwowe. Speców od kreciej roboty na emeryturze, szkolonych na najlepszych uczelniach w Moskwie też jest dużo, do wyboru , do koloru. Na forach nalezy po prostu uważać na wpisy które: a) skłócają i dezintegrują inicjatywę oddolną b) dezinformują c) manipulują doprowadzając do zmiany tematu. Jednym słowem mamy tu wolną amerykankę, na szczęscie na razie bez ofiar ludzkich może poza niewyjaśnionymi przypadkami nowotwórów u osób relatywnie młodych. Oby nie doszło do sytuacji jaka jest w Warszawie, a obłożona cenzurą medialną-chodzi o morderstwo aktywistki z Ruchu Obrony Praw Lokatorów której to spalone ciało zostało znalezione w lesie. Taka tamtejsza p.Durkalec. Co do tej ostatniej to dobrze że zdała się na instynkt i zmieniła miejsce zamieszkania. licho nie śpi. Jest skuteczna jak diabli, a sciera się z ludzmi mającymi "stare" PRL-owskie układy z wiadomymi służbami a także dysponujacymi dużymi funduszami. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.11, 23:53 Wyborco!!! odwal się do BOA, stań do wyborów i zaproponuj coś... najlepiej pierniczyć farmazony... cieszę się, że moja Trójka podała coś o składowisku, bo zaangażowałam znajomych nawet za granicą, którzy tu się urodzili i mimo wszystko uwielbiają tu wracać. Zaraz jakiś pacan walnie-niech lepiej nie wracają. Wracają i będą, bo maja ludzi których kochają. Padło wcześniej o Jaworowicz-ja pamiętam program z mieszkańcami z Zabrza i Mokrzyckim(zapadła mi w pamięci jego reklama)-uruchomię znów znajomych. A Józek niech inwestuje w Korzennej !!! Precz z Mobrukiem zbukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.play-internet.pl 22.03.11, 03:20 Dzięki "hm"! Zabrze MoBuraka pogoniło.. "realista" O tej kobiecie z KOL można już przeczytać w wolnych mediach. A Wiernikowską pamiętacie?, znaleźć kobiety nie można, zrobili z niej wariatkę, cierpiącą na manię prześladowczą, "radziecki" psychiatryk medialny rządzi. Wszyscy pytający chorzy. Jeśli chodzi o zgony to w latach 90 wśród dziennikarzy śledczych, dociekliwych policjantów - serce królowało, były dziwne wypadki nawet opona pękła śmiertelnie w lanczi prezesa Niku p.Pańki już 20 lat mija. Ginące tematy w "wolnych" mediach to ostatnio - głośne powstanie ludowe w Wisconsin (USA) marzec 2011. (dzięki M.) Kiedyś popełniłem gdzieś-tam wpis o tym słynnym zapisie w konstytucji USA, ten zapis działa na ludzką wyobraźnię. Właściwie wystarczy mieć w sobie trochę wolności i naturalne poczucie sprawiedliwości to co tu legitymizować! Jeśli jeszcze nie czytaliście o tym co dzieje się w tym stanie polecam!! Dobre! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.03.11, 08:35 Gość portalu: hm napisał(a): > Wyborco!!! odwal się do BOA Zdaje się, że oboje wraz z Wolandem nie zrozumieliście mojego postu. Do Boa nic nie mam. Zaczął temat - niech dokończy. Wskazałem tylko na problem podczepiania się pod temat i próbę wypłynięcia na wierzch, tudzież nabicia sobie punktów przed wyborami. Gdy już sprawa Mobruku zostanie rozwiązana i Mokrzycki zabierze zabawki do Korzennej lub ... Białołęki ;) pojawi się zapewne inny problem. Nie wiem ... może powróci na łamy cuchnące źródełko z Sobięcina i obwinianie za ten stan rzeczy koksownię? Znowu pojawi się jedna z drugą pani poseł, która akurat DZIŚ w tym temacie nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Posłanka Unii Pracy pyta o Mo-Bruk IP: *.centertel.pl 22.03.11, 09:59 Oby tylko nam tu koksownia truła.Pielgrzymkę dziękczynną bym odbył. Głosował też bym na samego Księcia Ciemności gdyby zobowiązał się do usunięcia Mobruka z w-cha. Jak się możni tego świata gryzą, to wtedy my mamy spokój , głupolu. Odpowiedz Link Zgłoś