Dodaj do ulubionych

Pomożecie?

04.04.11, 15:02
Obywatele i Obywatelki miasta Wałbrzycha,

zwracam się do Was z serdeczną prośbą, o POmoc naszej ukochanej władzy.
Jak wam zapewne wiadomo, aktyw POrtyjny wpadł na pomysł by Waszymi rękami posprzątać miasto. Zatem w czynie sPOłecznym w dniu 16 kwietnia, proszę Was o pełną mobilizację.
Spotykamy się o godzinie 10.00 przy ulicy Kaszubskiej, wyposażeni w miotły, grabie i łopaty...
Akcje POrządkową rozpoczynamy od składowiska, by przejść gładko do ulic Moniuszki oraz Kosteckiego. Jak czas pozwoli zamieciemy i Plac Magistracki...

Współobywatele, nadszedł czas by wreszcie czynem sPOłecznym podziękować za trud naszej władzy. Pytam się Was: Pomożecie?

Pozdrawiam, radcom
Obserwuj wątek
    • Gość: eee Re: Pomożecie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.11, 16:04
      Mnie tam nie bedzie nie po to place podatki zeby samemu sprzatac!!!!!!!!!!!
      • Gość: P. Re: Pomożecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 18:47
        Mnie tam także nie będzie. Zamiast budować "Witacz" za 400tyś.
        www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/kontrowersyjny-witacz/2561695
        Trzeba było te pieniądze przeznaczyć na sprzątania miasta, na pewno bardziej poprawiło by to jego nadszarpnięty wizerunek.
    • Gość: krzysio Re: Pomożecie? IP: 31.60.110.* 04.04.11, 20:29
      Radcom, tutejszy ludek jest prosty:) nic nie kapuje.Prosciej im napisz. Ja mogę się pojawić, tylko taczek nie mam aby wywozić syf z mobruka. Na Kruczka też by cię przydały.
      • Gość: smutny Re: Pomożecie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.11, 20:39
        Pan Ształemej,czy też Szeptemej,czy Afpelgoldblumszpicbródka zapisawszwy się w lutym br.
        do PO dał dowód,ze chce rządzić.Szef szpitala,pełnomocnik Starej Kopalni,uczestnik grupy Przejrzysty Wałbrzych,czlonek kapituły Muflonów,członek PO,organizator akcji 16 kwietnie,kilka dni temu w pierwszym rzędzie na mszy,właściciel prywatnej poradni,mąż,albo były mąż Pani radnej.Coś więcej? Czy w PO jest ktoś mocniejszey? Nie ma.To jasne,że gość
        kandyduje na prezydenta,albo senatora,czy posła.Może nawet Kruk zrezygnuje i umożliwi doktorowi kandydowanie( bo przy powtórce kandydować musi Kruk).
    • Gość: bom Re: Pomożecie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.11, 21:50
      Fajny pomysł na spacer - mam taczki, ale maszerować z Sobiecina i z powrotem wygodniejsze będą grabie.
      • Gość: TSC Re: Pomożecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 22:26
        Kochany pomysłodawco, szanowny Panie Szełemej !

Z uwagi na brak funduszy, uprzejmie proszę o dostarczenie na miejsce zbiórki czynu społecznego, puszki zielonej farby, pędzla oraz bibuły w tymże kolorze.
        Farbę wykorzystam do malowania żółtej trawy wokół składowiska odpadów niebezpiecznych Mo-Bruk, zaś z bibułki utworzę origami imitujące liście, które powieszę na martwych drzewach przy składowisku.
        img862.imageshack.us/i/drzewamobruku.jpg/

Pozdrawiam wszystkich patry oraz iotów.
    • Gość: edi Re: Pomożecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.11, 22:56
      Byłem sprzątać podczas referendum. Wtedy się nie udało...
      • Gość: Iva Re: Pomożecie? Tobie Radcom NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:22
        Zebys nawet zachecal do najbardziej wznioslych i slusznych celow Tobie Radcom nie pomozemy w niczym.............
        • Gość: ... Re: Pomożecie? Tobie Radcom NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 09:31
          ......i żeby zrobić ci na złość, wyrzucamy za okno zaspermione wyrko i zużyte prezerwatywy .
          • Gość: 666 Re: Pomożecie? Tobie Radcom NIE !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 09:38
            W ramach tego czynu nie omieszkajcie zerwać plakatów wyborczych lekarza Lubińskiego i kilku innych osób. Plakaty te wiszą na budynku dawnej "Kryształowej", obecnie "Horus" przy ulicy Dunikowskiego na Piaskowej Górze. A może by tak Straż Miejska zajęłaby się tym problemem? Co robi plakat Lubińskiego CZTERY miesiące po wyborach ??? Może jakąś grzywnę dojebać?
            • Gość: walbrzych dobry pomysl IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.04.11, 22:46
              uwazam ze to dobry pomysl zeby zamanifestowac przejscie ulicami z miotlami
              • poompon Re: dobry pomysl 06.04.11, 06:54
                Popieram.
              • Gość: Kalina Re: dobry pomysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 11:53
                Ale się ubawiłam, świetny pomysł
    • Gość: ŻETELNY Re: Pomożecie? IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.11, 09:40
      pewnie i taczki na sprzatanie weżmjemy BO OD 8 LAT ZA DUZY SYF SIE ZROBIŁ
      • Gość: exxx Re: Pomożecie? IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.11, 14:07
        ja mam walec rozjedziemy to wszystko, jedziecie ze mną ????
        www.youtube.com/watch?v=Ouo1tbBLNDI
    • Gość: q Re: Pomożecie? IP: *.play-internet.pl 11.04.11, 21:59
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka