IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.04.11, 10:49
szukam fryzjerki ktora zrobi pasemka w domu u siebie albo u mnie!dwa kolory ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: Małgoś. Re: fryzjerka IP: *.centertel.pl 05.04.11, 14:29
      Izabela Bułdys 790 266 508 proszę zadzwonić i zapytać wiem że jakiś czas temu robiła jeszcze u siebie w domu do klijentki też dojeżdzała.Co do ceny to prosze sie dogadać bo do każdej klijentki podchodzi indywidualnie.
      • Gość: kaska Re: fryzjerka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 09:24
        dziekuje bardzo dzwonie ale tel wylaczony a dobrze zrobi wlosy?
        • Gość: a Re: fryzjerka IP: *.centertel.pl 06.04.11, 09:45
          spróbuj jeszcze na ten 696 013 730 w sumie tamten jeszcze niedawno miała aktualny włosy robi naprawde dobrze ale z ceną to jest troszkę wysoka ja za same pasemka blond dałam 120 były robione w domu
          • Gość: kaska Re: fryzjerka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 11:39
            juz sie dodzwonilam umowilam siie na 13 takze zobaczymy narazie dziekuje pozniej napisze jakie wrazenie dzieki
            • Gość: Małgoś Re: fryzjerka IP: *.centertel.pl 06.04.11, 11:53
              Proszę napisać jaka cena i z jaką fryzjerką się pani umówiła?
              • Gość: zadowolona! Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 12:28
                Pani Regina - specjalizuje się w balejażach, jest świetna i zawsze jestem zadowolona, tanio i profesjonalnie - 605767611
                • Gość: Małgoś Re: fryzjerka IP: *.centertel.pl 06.04.11, 18:44
                  P.Kasiu i jak tam włoski proszę wszystko napisac.Czekam bo sama od jakiegoś cvzasu zbieram się ale niewiem gdzie i do jakiej fryzjerki iść??????????????/
                  • Gość: kaska Re: fryzjerka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.04.11, 19:14
                    bylam i wrocilam bardzo zadowolona!bardzo mila pani Iza tj.wlascicielka tego zakladu super dobrala mi kolory ladnie podciela wlosy i zaplacilam 100zl rewelacja szczerze polecam ..jeszcze raz dziekuje za numer tel Malgoś!
                    • Gość: xxx Re: fryzjerka IP: *.183.160.179.dsl.dynamic.eranet.pl 06.04.11, 20:44
                      No i co to ma być taka rewelacyjna cena ???
                      • Gość: fiona Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 23:39
                        Gość portalu: xxx napisał(a):

> No i co to ma być taka rewelacyjna cena ???

Nie wiesz co to ma być ???
                        To proste. Kumpele postanowiły zareklamować kumpelke fryzjerke i walą głupa .
                        Takich prymitywnych reklam to na tym forum jest więcej niż czytających.
                        • Gość: kaska Re: fryzjerka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.04.11, 18:59
                          bylam po raz pierwszy u tej pani i nikt nie wali glupa moze same reklamujecie kogos dlatego innych o to same posadzacie!zalosne
                          • Gość: Zadowolona :) Re: fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.11, 23:32
                            ja polecam Reginę, ceny dużo mniejsze a bardzo profesjonalnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka