Gość: kkk IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.11, 14:26 Czy moglibyście napisać kto w tej chwili najtańszy w tym pakiecie ? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mondrala25 Re: telewizja plus internet - pomocy 14.04.11, 14:37 Hej, ja mam na Podzamczu Vectre Cyfrówke+NET 8 Mb/s za 55 zł umowa na 24 m-ce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.11, 14:57 tak , wiem ze jest taka oferta - niestety ciężko o taką w tej chwili - ta którą posiadasz była podpisywana w przeszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.11, 18:31 mam vectre place 59 zl telewizja plus internet a umowa byla podpisywana w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.04.11, 22:03 dzięki , wychodzi na to ze oferta jednak jest , zadzwonie i spytam sie czy dorzucają jakies HD odpłatnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cif Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 00:37 zdecydowanie polecam upc, zmieniłem vectre na upc jestem zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.04.11, 22:37 120 ,- za HD i internet ? dziękuje, postoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaasss Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.11, 07:52 A ja polecam dialog. Wychodzi troche drożej bo ja place stówe za tv + hd i 20 mb, ale jakość na światłowodzie o niebo lepsza niż chocby vectra, pozatym tv sie tak nie wiesza bo w vectrze ze 2-3 razy w tygodniu była zwiecha dekodera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttttt Re: telewizja plus internet - pomocy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.04.11, 10:39 Niedawno pojawiły się ulotki reklamowe Vectry. Wiem że jest to oferta regionalna i na stronach Vectry jej nie umieszczają. Np. TV Złoty +inter8Mb za 55 zł. Mam podany numer do Przedstawiciela 609648768 ale z tego co wiem to prawdopodobnie oferta była ważna tylko do 15 kwietnia. Ale zadzwonić zawsze można. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś