Gość: oglądacz IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:19 kto ma numer telefonu do upc na moniuszki bo ten co jest na necie to nie ma takiego numeru biuro już zamknięte gdzie się dzwoni w sprawach awarii ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co jest !!!! Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:41 co jest kur.wa z ta pierd/oloną kablówką!!!??? od rana jej nie ma ,wie ktoś co się dzieje i jaki jest numer bo ten z netu 801 94 94 80 nie działa nie ma takiego numeru gdzie jest numer do serwisu wie ktoś może ??? Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: kablówka UPC 04.05.11, 17:46 na rachunku powinien być numer,kiedyś dzwoniłam ale nie pamiętam w każdym bądz razie trzeba do Katowic dzwonić-słow brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: kablówka UPC IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 17:52 Z tego co wiem to nasi kochani obywatele wyrwali gdzieś kabel telefoniczny ze studzienki i urwali też światłowody od UPC, dlatego jest chyba ta awaria. Ja na Nowym Mieście nie mam kablówki od ok 14.50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv maniak Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:58 G Ó W N O mnie to obchodzi za 5 minut widzę program w tv jak nie to proces im wytoczę płacę i mam mieć sygnał 24 na dobę!!! niech postawią przy każdej studzience ochronę jak dewastują sieć to nie mój problem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv man Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:52 ja im dam katowice jutro będą kur/wa fruwać w tym biurze na moniuszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: kablówka UPC IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 18:13 mnie też coś trafia.Wróciłam z pracy ,i widze w tv śnieg.. Ciekawe do kiedy potrwa awaria?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kablówka UPC IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 18:50 u mnie dział, Podzamcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kablówka UPC IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.11, 19:50 Na Podzamczu awaria ma potrwac do 22 z tego co mowili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: kablówka UPC IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 21:10 palisadowa u nas działa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych pracownik UPC IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 22:14 Proszę się uspokoić, mamy awarie spowodowaną , warunkami atmosferycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delma Re: pracownik UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 23:09 ja wczoraj nie miałam neta i przez chwile prądu. myślałam że zwariuje, oczywiście na naprawę neta potrzebowała telekomunikacja całej doby... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: kablówka UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 23:26 Telewizyjni narkomani ;) Odklejcie się czasem od tego pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ;) Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 23:36 cooo???!!! dzięki temu pudle i tv widzę co się dzieje na świecie i jak świat wygląda!!!! to jest okno na świat dzięki niemu wiem jak inne kraje wyglądają!!!!! nigdy się stąd nie ruszę bo nie ma na to kasy w zasranej dziurze wałbrzyskiej do końca życia będę gnił bo zarabiam tylko na suchy chleb, wodę z kranu pije i jeszcze brakuje na opłaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście za upc płacę i wiem jak świat wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: kablówka UPC IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.11, 15:39 jak Ty myslisz ze to co w tv widzisz to prawda to gratuluje :D powinni Ci kabel od kablowki przeciac raz na zawsze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do D Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.11, 16:44 wole te bzdury twoim zdaniem w tv !!!! niż zarzygane osrane slamsy poniemieckie za oknem i odrapane szare ruiny olane szczochem pijaków... tak wygląda wałbrzobyl strefa skażenia nędzoaktywnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś