Dodaj do ulubionych

kablówka UPC

IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:19
kto ma numer telefonu do upc na moniuszki bo ten co jest na necie to nie ma takiego numeru biuro już zamknięte gdzie się dzwoni w sprawach awarii ??
Obserwuj wątek
    • Gość: co jest !!!! Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:41
      co jest kur.wa z ta pierd/oloną kablówką!!!??? od rana jej nie ma ,wie ktoś co się dzieje i jaki jest numer bo ten z netu 801 94 94 80 nie działa nie ma takiego numeru gdzie jest numer do serwisu wie ktoś może ???
    • haba.baba Re: kablówka UPC 04.05.11, 17:46
      na rachunku powinien być numer,kiedyś dzwoniłam ale nie pamiętam w każdym bądz razie trzeba do Katowic dzwonić-słow brakuje
      • Gość: Mariusz Re: kablówka UPC IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 17:52
        Z tego co wiem to nasi kochani obywatele wyrwali gdzieś kabel telefoniczny ze studzienki i urwali też światłowody od UPC, dlatego jest chyba ta awaria. Ja na Nowym Mieście nie mam kablówki od ok 14.50
        • Gość: tv maniak Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:58
          G Ó W N O mnie to obchodzi za 5 minut widzę program w tv jak nie to proces im wytoczę płacę i mam mieć sygnał 24 na dobę!!! niech postawią przy każdej studzience ochronę jak dewastują sieć to nie mój problem !!!!
      • Gość: tv man Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 17:52
        ja im dam katowice jutro będą kur/wa fruwać w tym biurze na moniuszki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gość Re: kablówka UPC IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 18:13
          mnie też coś trafia.Wróciłam z pracy ,i widze w tv śnieg..
          Ciekawe do kiedy potrwa awaria??
          • Gość: gosc Re: kablówka UPC IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 18:50
            u mnie dział, Podzamcze
            • Gość: gosc Re: kablówka UPC IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.11, 19:50
              Na Podzamczu awaria ma potrwac do 22 z tego co mowili.
              • Gość: on Re: kablówka UPC IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 21:10
                palisadowa u nas działa
                • Gość: walbrzych pracownik UPC IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.11, 22:14
                  Proszę się uspokoić, mamy awarie spowodowaną , warunkami atmosferycznymi
                  • Gość: delma Re: pracownik UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 23:09
                    ja wczoraj nie miałam neta i przez chwile prądu. myślałam że zwariuje, oczywiście na naprawę neta potrzebowała telekomunikacja całej doby... ;/
    • Gość: ;) Re: kablówka UPC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 23:26
      Telewizyjni narkomani ;) Odklejcie się czasem od tego pudła.
      • Gość: do ;) Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 04.05.11, 23:36
        cooo???!!! dzięki temu pudle i tv widzę co się dzieje na świecie i jak świat wygląda!!!! to jest okno na świat dzięki niemu wiem jak inne kraje wyglądają!!!!! nigdy się stąd nie ruszę bo nie ma na to kasy w zasranej dziurze wałbrzyskiej do końca życia będę gnił bo zarabiam tylko na suchy chleb, wodę z kranu pije i jeszcze brakuje na opłaty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście za upc płacę i wiem jak świat wygląda
        • Gość: :D Re: kablówka UPC IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.05.11, 15:39
          jak Ty myslisz ze to co w tv widzisz to prawda to gratuluje :D powinni Ci kabel od kablowki przeciac raz na zawsze:D
          • Gość: do D Re: kablówka UPC IP: *.ip.netia.com.pl 05.05.11, 16:44
            wole te bzdury twoim zdaniem w tv !!!! niż zarzygane osrane slamsy poniemieckie za oknem i odrapane szare ruiny olane szczochem pijaków... tak wygląda wałbrzobyl strefa skażenia nędzoaktywnego!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka