Dodaj do ulubionych

Parking przy skarbówce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 14:02
Krew mnie zalewa, nie dość, że władza zmusza mnie do regularnych wizyt w tym przybytku socjalizmu, to jeszcze muszę płacić za parking! Na około oczywiście słupki, zakazy i grasująca straż miejska.

Podobnie zresztą jest z innymi urzędami w śródmieściu.
Obserwuj wątek
    • hopex Re: Parking przy skarbówce 08.06.11, 14:31
      Bo skarbówka zakłada, że podatnik musi przyjść w worku pokutnym, na kolanach ze sznurem na szyi. Do tego przyjść musisz sam ze śródmieścia, auto nie wchodzi w rachubę, bo auto jako oznaka statusu majątkowego kłóci się z wizją pokutującego winnego podatnika. Masz przyjść, zapłacić, ucałować podłogę, paść na kolana, podziękować za łaskę widzenia Fiskusa mając przy tym "wygląd lichy i durnowaty aby swym pojmowaniem rzeczy nie peszyć urzędnika".....
      • Gość: o.O Re: Parking przy skarbówce IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.11, 14:43
        swoją drogą ładne paragony wystawia pan parkingowy, ciekawe czy podatek płaci, tak pod samiutkim urzędem!
        • Gość: janusz Re: Parking przy skarbówce IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.11, 15:49
          Mnie też wkurza ten parking jadę do lekarza z osobą chorą i potrzebuję jak najbliżej podjechać a tam opłata. Jest to wymuszanie według mnie.
          • Gość: Heniutek Re: Parking przy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 16:59
            Nie zatrzymuj się. Nic Ci nie zrobią.
    • Gość: dobre Re: Parking przy skarbówce IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.11, 20:14
      A radary już nie ważne,nie mają legalizacji, bo do tego nie ma uprawnień żadna firma.
      A jaką legalizacje mają parkingi, parkomaty i te dziady co zbierają po złociszu do kieszeni ?
      Wszystko nie legalne, rozbój.
      • Gość: Uczciwy Re: Parking przy skarbówce IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.11, 21:08
        To jest przegięcie żeby płacić za parkowanie pod przychodnią i pod urzędami ! Człowiek stanie obok to bohaterska straż miejska daje mandaty po 100 zł ! Może kiedyś Wałbrzych weźmie przykład ze Świdnicy. Tam bez problemu parkuję pod Starostwem i Urzędem Miasta i Gminy.
        • Gość: por Re: Parking przy skarbówce IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.11, 23:40
          Ja będę prosił o wystawienie faktur!!! łaski nie robi ??? zobaczę jaki wat mają ha ha ha polewa
          • Gość: ????? Re: Parking przy skarbówce IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 00:18

Ha ha będzie polewa jak Ci da kwitek, bo nie musi być vat'owcem.
            • Gość: opas Re: Parking przy skarbówce IP: *.centertel.pl 09.06.11, 08:55
              Straż miejska dalej ma w de... wyniki kontroli NIK mówiące że zajmuje się tylko kierowcami zamiast tym czym powinna. Wniosek z tego taki że nasze "państwo" to nie jest poważny twór, bo nikt nie wyciąga z niczego wniosków i konsekwencji
              • Gość: miejscowy Re: Parking przy skarbówce IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 01:55
                Parking jest dzierzawiony od Strefy Ekonomicznej, przez wstretnego babsztyla. Stasio i Slawek sa tylko pracownikami. Zasady i oplaty, ustala babsztyl.
                • Gość: adf Re: Parking przy skarbówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 07:22
                  Slavko i Slavek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka