Dodaj do ulubionych

POLO MARKET

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 01:43
Witam,nie wiem jak inne sklepy polo w kraju, ale ten w Wałbrzychu dotknęło dna,kierownictwo nie liczy się całkowicie z nikim,pracownika ma za niewolnika...jest po prostu nie dobrze,wykorzystywanie na każdym kroku.pracownik nie może sobie nic kompletnie zaplanować musi żyć tak jak pozwala mu zakład ...grafiki są robione na ostatni dzień każdego miesiąca(powinien się tym zając PIP) nie można się dowiedzieć kompletnie o niczym bo albo cię zbywają albo udają że nic nie wiedzą ,często bywa tak że coś się psuje -tak naprawdę wszystko ..nawet nie można oddać swoich potrzeb fizjologicznych bo toalety są zapchane dosłownie ,zlewy po zapychane i inne takie można je mnożyć ...dodatkowo wchodzą nowe procedury co tyko utrudniają prace a nie na odwrót ...pracowników mało a nadal są zwolnienia , a klienci nie pójdą się zapytać kierowniczki czemu jest tak mało kasjerek i obsługi tylko zwykłego pracownika nękają tymi pytaniami jak my nie jesteśmy za to odpowiedzialni tylko kierownictwo .... WORKER
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 08:16
      A ja uważam, że Polomarket jest najlepszy,wszystko świeżutkie, miła obsługa i kierownictwo -jestem z tego sklepu bardzo zadowolona i zawsze będę robić tam zakupy dla mojej rodziny:)
      • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:16
        Zgadza się wszystko świeże i miła obsługa ...ale nie w tym rzecz !!!
      • Gość: NIKT Re: POLO MARKET IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.11, 21:56
        Wierzę, że jest wam tam ciężko, ale dziękuję, że jesteście tacy mili i sympatyczni... Zasługujecie na dobre pieniądze i dobre warunki pracy.
    • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.09.11, 23:23
      Worker'ze nie sraj we własne gniazdo !!! Często robie tam zakupy, wszyscy są uprzejmi i pomocni. Nie widziałem żadnego niewolnika, dziewczyny są uśmiechniete jak w każdym markecie.
      • Gość: www Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.09.11, 05:45
        tak jest super i tylko jedna kasa zawsze czynna ale za to kasjerka zawsze powie milego dnia-bo musi a nie to ze jest uprzejma
        • Gość: ?????? Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.10.11, 00:09
          a Ty potrafisz odpowiedzieć chociażby "dzień dobry" ???? tak nie z przymusu????
      • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 23:40
        Hehe ten market to już jedno wielkie szambo wiec nie mów mi (Kliencie) że sram we własne gniazdo ....to co napisałem to i tak mało ale to same fakty ...socialu żadnego nie ma ..za pranie i używanie własnego obuwia firma płaci aż 4 zlote ..2 zlote za pranie 2 złote za obuwie na miesiąc ...nie wspomnę o praktycznie zerowych bonach na święta bożego narodzenia jest wielkim sukcesem jak załapiesz bon za 50 zł hehe żadnych paczek dla dzieci nic nul zero ...najgorsze jest to jednak że nikt nie robi z tym porządku ciche pozwolenie na robienie samowolki :( ........... WORKER
        • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.09.11, 18:49
          o boshe!!!!!!!!
      • Gość: maja Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.10.11, 20:49
        Człowieku to tylko pozory a co maja być nieuprzejme to zaraz wylecą albo je tajemniczy klient podkabluje muszą być takie choć na pewno niejedno chciałyby wykrzyczeć.Jestem z Wami dziewczęta bo wiem co znaczy praca w handlu.
    • Gość: :) Re: POLO MARKET IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 15:42
      Dyrekcja + większość ekipy kierowniczej siedziała kiedyś w Kauflandzie... za ich czasów market spadł na dno. Dyrekcja została wywalona lub jak twierdzą niektórzy z jej otoczenia "przeniesiona", a podwładni poszli za swoja władczynią i tam teraz żyją jak pączki w maśle w Polo.
      • Gość: aa Re: POLO MARKET IP: 78.133.213.* 05.09.11, 10:22
        Ale bzdury wypisujesz . Pracowałam z tymi ludźmi w Kauflandzie i nikt nie został z obecnego kierownictwa Polo zwolniony. Widać normalnie ze pisze to ktoś kto gó... wie . Ludzie wtedy masowo zwalniali sie z Kauflanda bo tam sie dopiero zrobił syf ale chodziło o sprawy szersze a nie o wygląd sklepu. Rozwala mnie taka zazdrosć w tych wszystkich komentarzach - żle ci to się zwolnij i zatrudnij sie gdzie indziej
        • Gość: :) Re: POLO MARKET IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.11, 19:57
          Hmmm.... gó... wiem ?? kultura ale kauflandzka szlachta :) Wybacz ale na temat "Czarnej Mamby" to bardzo dużo wiem ale tak jak Pani Gałązki itp... wiec przestań mi tu pisać śmiecie ... proszę cie :) Pracowałaś tam pewnie na kasie i tyle widziałaś co ci w nadzorze kasowym plotkary powiedziały :)

pozdrawiam.
    • Gość: Marek Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 16:37
      W Kauflandzie sa najfajniejsze dziewczyny ,szczególnie mała czarnulka : ))
      • Gość: gosc Re: POLO MARKET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.11, 08:40
        gdzie znajduje sie polo market w walbrzychu?
        • Gość: podzamcze Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.09.11, 14:25
          wiadomo gdzie
        • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.09.11, 22:50
          Palisadowa albo Blankowa, nie jestem pewien:(
          • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 01:38
            I znów wyszło na tym że jako pracownik musisz podporządkować się kierownice ...bo to nie interesuję ją że np..masz szkołę czy nie masz z kim dzieci zostawić czy ogólnie masz sprawy do załatwienia iść do lekarza ,urzędu po co ma ją to obchodzić masz tylko i wyłącznie myśleć o polo bo nic ważniejszego o tego nie ma tylko liczy się polo ...
            • Gość: NIKT Re: POLO MARKET IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.11, 22:00
              Wszędzie tak jest. Jeśli gdzieś jest inaczej to dajcie namiar.
    • niezwalbrzycha Re: POLO MARKET 16.09.11, 21:47
      które z dziewczyn wydają Wam się najsympatyczniejsze a które Was "odpychają"?
      • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 11:04
        Jak by była sympatyczna i miła atmosfera w pracy każda kasjerka byla by uśmiechnięta sympatyczna i mila ...ale w tych warunkach co panują na sklepie w tej chorej atmosferze ...i tak kasjerki bardzo dobrze się sprawują ....jeśli ktoś nie wierzy w to co jest napisane to serdeczne zapraszam do przyjęcia się do pracy w tym super markecie emocje gwarantowane :) ......... WORKER
        • niezwalbrzycha Re: POLO MARKET 23.09.11, 12:19
          Często jestem na zakupach w Waszym sklepie i z mojej obserwacji wynika, że atmosfera jest ok. Na dziale mięsnym dziewczyny są wiecznie uśmiechnięte - chociaż są wyjątki. Kasjerkom też nic nie można zarzucić. Wiadomo jesteśmy tylko ludźmi i też mamy lepsze i gorsze dni. A ja ze swojej strony mogę powiedzieć że miło mi się robi tam zakupy i zawsze jestem mile obsłużona.
          • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 00:17
            To po co założyłaś watek o kasjerkach z polo które są najbardziej sympatyczne a które odpychają haaaaa a teraz wychwalasz sklep hehe na bank jesteś pracownikiem tego marketu ...raz piszesz tak a drugi raz inaczej ... WORKER
            • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.09.11, 13:47
              a Ty Worker tez jestes pracownikiem?
              • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 13:07
                ...gramy w 20-ścia pytań !!! trzeba samemu się domyśleć ;) WORKER
    • Gość: nowyNAforum Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.09.11, 21:41
      jasna jego mać co za porazka! zabieraj zabaweczki jak ci nie pasuje i zmien piaskownice hehehehe od lat wiadomo ze markety to jeden wielki syyyyyyfffffffff real auchan biedrona czy polo wszedzie to samo scierwo wiec po co sie scierac dla kogos pytam???!!! %$#&^ chodzi na zakupy a ty za jalomuzne pracujesz, dobrze ci radze chlopie/babo zmien specjalizacje hehehe teraz modne jest zbieranie... no wlasnie, czego tylko chcesz zeby tylko opylic i praca sie nie nameczyc. JESZCZE TU WROCE!!!!!!!!
      • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 00:49
        Hehe zabawny jesteś ...każdy chce pracować ale w miare normalnych warunkach a takie podejście które ty masz nie wiele dużo różni się od kierowniczki polo marketu ....a to co napisałeś żeby zbierać sprzedawać i się nie męczyć w pracy to tylko wyłącznie siebie i swój charakter opisałeś hehehe ................WORKER
        • Gość: nowyNAforum Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.11, 11:14
          dobra... ide dzis z ciekawosci do polo srolo hehehe i sam ocenie sytuacje WORKER wypatruj mnie:):):) DO ZOBACZYSKA
          • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 01:00
            I co odwiedziłeś polo sroro hehe lepiej odwiedź swojego psychiatrę chłopie :).............WORKER
        • Gość: avangarda Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 21:35
          wiesz Ty co,Worker,a ja uważam,że nie masz racji i w ogóle dramatyujesz jak baba:-)
          Pracować trzeba wszędzie,bez względu na firmę i rodzaj wykonywanej pracy.
          Praca w handlu,może nie należy do najłatwiejszych,ale też i nie wymaga nie wiadomo jakich umiejętności.A ty mi wyglądasz na takiego wiecznego marudę,który bez względu na okolicznoći zawsze jest na"NIE"
          Stąd te wszystkie kąśliwe uwagi.Sklep jak sklep,ani gorszy,ani lepszy od innych.
          Pozdrawiam serdecznie i życzę "MIłego dnia"-bo chyba tak żegnacie klientów.Baardzo mi się to podoba:-)
          • Gość: ... Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.10.11, 15:22
            dla niezadowolonych pracowników handlu, dobra informacja, w budownictwie i na produkcji są
            ciągle przyjęcia - zapraszamy, poznacie co to prawdziwa praca i więcej zarobicie
            • Gość: avangarda Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 20:00
              Święte słowa:-)))Ale Worker nie nadaje się nawet do handlu,a co dopiero do produkcji:-)))))
              • Gość: .... Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.10.11, 15:21
                oraz w firmach transportowych - siedząca praca i duże zarobki
              • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 19:13
                Avangarda - myślę że nie masz pojęcia o pracy w handlu wiec nie zabieraj głosu ...proste :) a jak jesteś taki mądry to zapraszam do pracy w handlu w miłym i sympatycznym polo markecie ......WORKER
                • Gość: ... Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.10.11, 20:17
                  rekrutacja do ochrony
                • Gość: avangarda Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 15:42
                  Worker,jak ciebie słucham to mam wrażenie,że wiem wszystko o handlu:-)))
                  Chora atmosfera,niewolnictwo,trudny i wymagający,oraz mało wyrozumiały szef itd. itp.A najgorsze w tej pracy jest to,że...TRZEBA KURNA PRACOWAĆ!!!!hahahaha
                  Powiem ci tylko tyle,że zawsze można spróbować szczęścia,gdzie indziej!
                  Nie jesteś niewolnikiem polo,ale musisz chcieć coś zmienić w swoim życiu,a nie tylko maaaruudzić!Powodzenia,trzymam kciuki!
                  • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 00:00
                    Bardzo pięknie to napisałaś ale nie masz pojęcia wiec się nie odzywaj ....jak by kierownictwo troszkę nam pomogło nam pracownikom (nie tylko ja narzekam ale tylko ja to opisałem na tym forum) to było by może inaczej ...a na tym sklepie jest wszystko by dojebbaać pracownikowi .......WORKER
                    • Gość: avangarda Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 17:22
                      Ale jak dyrekcja ma wam pomóc?Nosić drobne na kasę?;-)
                      Poza tym wydaje mi się,że akurat w polo to widać,że dyrekcja pomaga.Często widze zielone koszule na kasach,na warzywniku lub w ogóle na sklepie.A jakoś nigdy nie widziałam żeby taki dyrektor auchan czy tesco pracowali z pracownikami.Więc uważam nadal,że poprostu nie chce ci się pracować i potrafisz tylko narzekać.
                      Widać,że małe masz doświadczenie zawodowe i tak naprawdę w ogóle nie wiesz jak pracuje się w innych zakładach pracy.Gdzie pracuje się na akord i trzeba wyrobić dniówkę i plan.
                      • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.10.11, 21:03
                        Faktycznie, jeśli chodzi o "zielone koszule" to praktycznie wiecznie albo warzywniak albo kasa fiskalna albo jeżdżą z wózkami z towarem. Tutaj sie zgodzę z powyższym. A co do okreslenia "DYREKCJA" to chyba celowo sie tak nazywa, bo zadaniem DYREKCJI jest siedzieć w biurach i gabinetach i zarządzać wszystkim ze stołków... tak JA szary Klient to rozumuję:) Swoją drogą WORKER-ZE zawsze możesz zostać takim DYREKTOREM i NIC nie robić, każdy ma szansę;)
                        • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 07:51
                          Tu się z wami zgodzę że panny w zielonych koszulach pomagają ,pomagają bo muszą bo jest tak mało personelu że muszą pomagać bo nie było by komu towaru rozłożyć taka jest prawda ..tak jak powiedziałem wcześniej ...jak ktoś uważa że żle mówię niech się zatrudni w polo to zobaczy co i jak hehe a swoją droga nie długo święta ciekawe jakie bony dadzą ciekawe czy skończy się na niczym czy dadzą po 50 pln hehe bo za pranie ciuchów i używanie obuwie płaca 4 zł na miesiąc istny rarytas hehe a o nowe ciuchy nie darady się doprosić ...........WORKER
                          • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 16:21
                            To zatrudnijcie kogoś, chyba że nikt juz nie chce tam iść skoro tak ładnie psujesz opinię... Przecież dużo ludzi pracy szuka, moja szwagierka złożyła u Was kiedyś CV i zero odzewu niestety...
                            • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 02:28
                              Ja nie jestem od zatrudniania (ale twoja szwagierka albo nie ma doświadczenia albo jest za stara do pracy w polo dlatego się do niej nie odezwali ) zresztą niczego nie traci oprócz nie miłych doświadczeń,niech poszuka pracy gdzieś indziej...to moja dobra rada ...mam nadzieje że znajdzie prace i będzie z niej zadowolona ....a ja tymczasem będę relacjonował o nowych zdarzeniach które mają miejsce w tym zakładzie pracy ;)............WORKER
                              • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.11, 11:00
                                ...czegoś sie wczoraj dowiedziałem...
                                • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 12:10
                                  Czyli czego się dowiedziałeś ?
                                  • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.10.11, 18:18
                                    Będzie nowe POLO na Nówce:) Prawda to???
                                  • Gość: Klient Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.11.11, 19:07
                                    Czyżby Worker nic nie wiedział o nowym Polo? To ważne, gdzie składać podania?
    • Gość: Klient konkurencji Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.10.11, 02:20
      W Polo ostatni raz byłem w czerwcu... nigdy więcej tam nie pójdę! Dlaczego? Zakupy robiłem 5 minut, przez następne 10 minut nikt nie raczył mnie skasować... może inaczej, kolejka była spora, a na kasie nie było kompletnie nikogo. Jak wspomniałem, wytrzymałem 10 minut, a potem, podobnie do większej części kolejki zostawiłem zakupy i poszedłem do konkurencji, która bardzo się ucieszyła, że chcę u niej wydać pieniądze. Polo to elita... trzeba się prosić, aby Ci coś sprzedali :) Dziwne, że ten sklep jeszcze istnieje... (pomijam oczywiście tutaj ceny, które jak pamiętam też były "elitarne").
      • Gość: .... Re: POLO MARKET IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.10.11, 19:55
        trzeba przyznać, że drożyzna
        • Gość: WORKER Re: POLO MARKET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:46
          Wszystko wszędzie podrożało nie tylko w POLO ....szkoda że tylko wypłaty są takie tanie :((((.....................WORKER
    • demulgator Re: POLO MARKET 26.08.15, 13:12
      ja mam zupełnie odwrotne wrażenie polo market bardzo się wyrobił i to na plus... można choiażby zobaczyć na ich stronie jak wiele proponują i jak wiele się zminiło www.polomarket.pl/ w łodzi mamy kilka polo i są bardzo dobre
    • bodzio78.1978 Re: POLO MARKET 24.11.16, 20:25
      Witam wszystkich i pomijając wszystkie zamieszczane tutaj wątki czy w polo jest tak czy siak to na pewno na Piułsudzkiego w polo jest przepiękna dziewczyna o imieniu Natalia. Pozdrawiam wszystkich
    • marcin.slawski Re: POLO MARKET 28.11.16, 02:20
      Mieszkam obok Polo na Podzamczu. Czasem tam wchodzę, ale uwierzcie, że nie z przyjemnością.
      Asortyment słaby ale ok, bo mały sklep (choć owoce i warzywa spoko).
      Pilne zakupy. Znaleźć koszyk przy wejściu - cud. 9 na 10 razy trzeba obejść wszystkie kasy w jego poszukiwaniu. Pełen koszyk i... jedna kasa przy monopolowym czynna. Bez taśmy, bez miejsca na wyłożenie towaru, bez toreb (reklamówek trzeba szukać po innych, nieczynnych kasach). Jak ktoś z kolejki kupuje ciasto (które są sprzedawane na tym stoisku), to bite 10 minut czekania (ważenie, pakowanie w kartonik, owijanie...). A już najbardziej, co irytuje to stwierdzenie kasjerki: "Nie wydam", gdy płacę za rachunek 50-80 zł stu złotowym banknotem. Kasjerki i obsługa miła i nie mam do nich żalu, jednak kierownictwo dyplomatycznie pisząc... bardzo niskich lotów :/
      Kilkaset metrów w sąsiedztwie są Tesco (dawna Savia, czy stary pawilon, jak kto woli) i Biedronka i tam sytuacja wygląda zupełnie inaczej (na plus). Wiem z rozmów z sąsiadami i znajomymi, że mają podobne spostrzeżenia.
      Sklep fatalnie zarządzany i to chyba główny problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka