Gość: pi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.10.11, 17:57 bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=8237&idmp=419&r=r Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ASD Re: Romek daje zgodę na Carbomix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 18:22 A pierwszy raz chyba im odmówiono ? Ale to było przed wyborami. O ile mnie pamięć nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Romek daje zgodę na Carbomix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 20:21 Jeżeli większość mieszkańców jest przeciwko (przy doinformowaniu pewnie wszyscy) to chyba można to nazwać dyktaturą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśniak Re: Romek daje zgodę na Carbomix IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 20:33 Nie jestem zwolennikiem jebanego mobruku ale czy wy ku... wiecie co to są środowiskowe uwarunkowania zgody na cokolwiek? zacytuj mi proszę treść tego obwieszczenia bo już któryś raz wyjeżdza ktoś z tym tematem a konkretów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssss Re: Romek daje zgodę na Carbomix IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:14 Konkret to taki, że nie doczekasz tu emerytury. Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bom Re: Romek daje zgodę na Carbomix IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.11, 00:12 Uwarunkowania środowiskowe to nic innego jak nie szkodzi środowisku - przecież w farsie nazywaną rozprawą administracyjną - większość była przeciw - za byli: Józek i jego klakierzy, zarząd dróg, ochrona środowiska, z początku koksownia się stawiała-a potem wycofała protest, bo się dogadali. Nie mieszkają tutaj to mają w poważaniu ludzi ! No i prezydent ner potrafiący czytać ze zrozumieniem ! A ponoć ma wyższe wykształcenie, ale nie każdy z tytułem potrafi wyżej czytać i rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Romek daje zgodę na Carbomix IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.11, 22:57 w Wałbrzychu się już tak pojebało że nawet w Baice Jaś i Małgosia poszli z baiki na wino i fajki Szełemei ty lepjej terz spadaj bendziesz zdrowszy hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś