Dodaj do ulubionych

Napieralski prezydentem Wałbrzycha

IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.12, 19:12
Jest szansa aby zmienić ta szarą rzeczywistość, festiwal PR i przechwalania się. Każdy, kto myśli wie, że Napieralski to szansa dla tego miasta. Już dziś dobrze trzeba zjednoczyć lewicę i centrum pod jedną ideom.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Max Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.12, 19:23
      Proponuję tow, Dobrowolskiego . Ten od lat związany z centrum poprzez tow. Ewangielu i tow. Ludwiczuka.
      • Gość: pantinpromil Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 20:11
        Ja niestety nie mam żadnej propozycji ,dzisiaj wiem ,że nikt nie będzie dobry ;lewica,prawica,środkowica ,centrum ,peryferie,zbiorowiska ......
        Wszystko zmierza do jednego naobiecują ,zmamią a po wyborach zapomną o nas i po części o sobie
        Jak tak dalej będzie to w Polsce zostaną ;żebracy ,starcy i patologia
        Starcy ci którzy będą rozumni też wyjadą ,bo o domach starców nikt nie myśli
        przed wyborami poobiecują wszystko po wyborach będzie się liczyło tylko :polityka i mamona
        Myślicie ,że zmiany coś dadzą ludzie maja dość waszych kłótni i braku pomysłów
        No przepraszam pomysły mają wszyscy tylko nikt nie myśli o ludziach po wyborach jak jest jasne ,że wygrali zapominają o wszystkich
        Tylko w tym wszystkim zapomnieli ,że działają też na swoją niekorzyść ,bo oni też w tym bagnie żyją
        • graabarz Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha 08.03.12, 22:31
          Jeden dzień sobie człowiek zrobił wolnego od forum i co?

Poziom zidiocenia klakierów Dyduchowatego i Heretykowego SLD wyszedł poza skalę!!!

Napieralski to jedynie może na Manhattanie w warzywniaku z rodziną zakupy zrobić!
          Z rodziną strojącą fochy i w świetle kamer.

A klaskać będą:
          KAT Wałbrzycha - Marek Dyduch
          oraz
          Fan Stalinizmu i Faszyzmu - Szymon Heretyk

Wszyscy z Napieralskim mają jedną wspólną cechę.

W życiu nie skalali się uczciwą pracą
    • Gość: zieff Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.12, 20:31
      może ktoś skomentować? bo ja nie będę debila komentował
      • Gość: pantinpromil Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 20:54
        bo nie wiesz jak
        oczywiście jad ,zaraza ,wulgaryzm podstawa !!!!!!!!
        a może pomysł i coś pozytywnego
        wiem wiem to trudne
        mimo wszystko cie lubię
        • Gość: pik Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.03.12, 21:16
          Brawo! Towarzyszu i bracie w wierze, nie ma potrzeby komentować.
          Rzeczywistość skrzeczy . Wulgaryzmów nie dostrzegłem - jedynie werbalizm. Jednak nie homosovieticusa, jak u innych.
          Wal się.
          • Gość: pantinpromil Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 21:23
            hmmmm przeważnie jak nie ma argumentów pojawia się efekt bezradności
            w dalszym ciągu czekam na argumenty przecież jakieś są ?
            myślcie ,myślcie przecież nie jestem jego przeciwnikiem :)
            ty się nie wal ja cię lubię ,ty mnie nie
            tym się różnimy
            ja lubię przyjaciół i wrogów i chcę godziwego życia dla wszystkich a ty
            nie lubisz nawet siebie
            dlaczego ?
            dalej czekam na argumenty
            dlaczego on jest najlepszym kandydatem proszę powiedz niech to nie będzie tajmnica
          • Gość: :))))))))))))))))) Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 22:50
            Bolszewizm wpajał wyższość mas nad indywidualizmem, jednak ktoś musiał te masy prowadzić, a zatem wymyślono dialektykę .
            Dialektyka miała na celu wytłumaczyć tym mądrym masom, że ktoś jednak musi je prowadzić i najlepiej nadaje się do tego dyktator .
            Zatem dyktator, to był taki wytwór bolszewizmu, który obalał wszystkie inne indywidualizmy właśnie tą mądrością mas .
            Dyktatorzy wymachiwali bardzo energicznie sztandrem socjalizmu, który miał wprowadzić równość, natomiast aby tą równość wprowdzić konieczne było ograniczenie indywidualnej wolności , co masy potraktowały ze zrozumieniem.
            Masom wystarczyły obietnice świetlanej przyszłości i wypisane na sztandarach gwarancje socjalne.
            Trzeba było uderzyć w wartości moralne jakie prezentowały kościoły chrześcijańskie, bo przecież masy miały dyktatorów, a żaden dyktator nie chciał mieć nad sobą kogokolwiek, nawet Pana Boga.
            Niszczono i deptano autorytety moralne, bo najwyższymi autorytetami miały się stać zdyscyplinowane masy słuchające jedynego słusznego autorytetu jakim chciał pozostać dyktator.
            Zatem wszystkie rewolucje polegały na grabieniu i niszczeniu starego porządku, oraz unicestwianiu autorytetów
            Włodzimierz Lenin, a potem Józef Stalin mordowali przeciwników politycznych, a Stalin poszedł jeszcze dalej , bo mordował również swoich przyjaciół, gdy tylko któryś z nich okazywał się inteligentniejszy od niego.
            Adolf Hitler nie zrobił wprawdzie rewolucji w Niemczech, lecz po dojściu do władzy w sposób demokratyczny połączył ideę socjalizmu z faszyzmem i wprowadził narodowy socjalizm, obiecując masom nie tylko świetlaną przyszłość, ale i dominację nad światem.
            Stalin i Hitler szybko się dogadali i aby masy poczuły smak zwycięstw wywołali II wojnę światową .
            Po niemal dwóch latach sowiecko-hitlerowskiej współpracy w okupowaniu coraz to nowych państw Europy, w czerwcu 1941 roku obaj dyktatorzy wzięli się za łby , co skończyło się dla Niemiec upadkiem Berlina w 1945 roku.
            Wtedy nastąpił tryumf Stalinizmu i w tej części Europy , którą zajęła Armia Czerwona zaczął dominować homosowietikus .
            Homosowietikus, to istota z natury głupawa i mało wydajna, ale potrafiąca wiernie wykonywać polecenia przełożonych.
            W Polsce homosowietikus od początku miał ciężkie życie, bo Polacy to w większości naród inteligentny, pomysłowy i zaradny.
            • Gość: robcio Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.03.12, 08:47
              Teraz nasz mały Mussolini wałbrzyski nie jest najlepszym rozwiązaniem. Jest propozycja ale to Wy zdecydujecie czy uda się zbudować coś sensownego. Trzeba przeciwstawić się temu co robi PO i skoncentrować się na programie naprawczym dla Wałbrzycha. Każdy ma wiele dobrych pomysłów ( Nowoczesny Wałbrzych z panem Wildem, WWS i SLD ) Pyskówka na forum to nic nowego i nic nie wnosi - czas na działanie, zachęcam
    • Gość: Romuald Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 22:59
      Dajcie spokój gorszego lebiodę na oczy nigdy nie widziałem . jakby on został w Wałbrzychu to nawet chałd nie zostanie a złodziej złodzieja będzie poganiał.
      • Gość: jghlkkm Re: Napieralski prezydentem Wałbrzycha IP: *.play-internet.pl 09.03.12, 00:00
        Potrzebny jest taki prezydent który by jak najmniej rządził i pilnował aby urzędasy jak najmniej szkodziły. Wtedy coś się zmieni na lepsze, bo to zmusi ludzi do odpowiedzialności za swój los.
        Zresztą choćby preziem W-ch a został sam Napoleon, to gów.no by zmienił bo prawo stanowione przez tych zjebów z W-awy jest chore.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka