Gość: CIĘŻARNA IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 15:37 MIAŁAM NIE PRZYJEMOSC BYĆ U TEGO LEKARZA DWA RAZY !! NIEPRZYJEMNY GBUR !! CHYBA SIĘ PAN DOKTOR ZAPOMNIAŁA ZE TO JESTEM DLA NIEGO A NIE ON DLA MNIE !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ciezarna 2 Re: DR OBST IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.12, 15:54 a ja uwielbiam Doktora:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS Re: DR OBST IP: *.pools.arcor-ip.net 11.04.12, 16:03 SKORO ON OBST TO NIE CIPKARZ,RACZEJ SADOWNIK !! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: DR OBST IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 16:35 Wg. mnie jest b.dobrm lekarzem ale to zaznaczam moja opinia. Moja przyjaciółka po 2 wizytach zrezygnowała-więc sugeruję spróbować. A do Hansa: ten facet to albo zbok (interesują go ginekologiczne problemy kobiet), albo ktoś z kim nikt w prawdziwym życiu NIE CHCE MIEĆ NIC DO CZYNIENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: DR OBST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 17:17 ja tez moge polecicdr Obst. dowiedzialam sie tego co chcialam, dostalam tabletki po ktorych czuje sie znacznie lepiej od tych ktore przepisywal mi inny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka ja zawsze chodziłam do Dr. Szczepańskiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 17:22 Ja zawsze chodziłam do doktora Szczepańskiego dwie ciąże i nie narzekam , a Pana Obsta nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: ja zawsze chodziłam do Dr. Szczepańskiego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.12, 19:41 Ja miałam przyjemność z panem dr niestety przez niego dostałam krwotoku po cesarce, więc nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś