Dodaj do ulubionych

Referendum - nieudaczników

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.04.12, 14:32
Przykro, że referendum zwołali ludzie, którzy nie umieją pogodzić się z własnym niedołęstwem ...

Oby upadło !

I tak wałbrzyszanie wybiorą te same Małpy - może jakaś jedna więcej wildowych się załapie.
Szkoda naszych Pieniędzy
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Referendum - nieudaczników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 15:47
      Prowokatorze i mącicielu po co zamularz i jątrzysz. Demokracja której wszyscy się uczymy to prawo głosu dla wszystkich mądrali takich jak ty i nieudaczników takich jak ja. Nie masz prawa obrażać i odbierać ludziom tego prawa. Ratuszowa gnido.
      • Gość: eldorado Re: do ... IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 16:11
        Dawaj "...", napisz co potrafisz, tak od serca.
        Niech widzą komu zależy na referendum, głupi fiucie.
        • Gość: Gosc Re: do ... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.04.12, 16:21
          "Oby upadlo" tak dla ciebie bo dobrze wiesz, ze jak zmienia sie wladze to i cieple posadki tez.
          • Gość: ech Re: do ... IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 16:27
            Pałuj się ze swoimi posadkami.
            Sądzisz , że ludzie z zewnątrz to idioci ?
            • Gość: Jan Re: do ... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.04.12, 17:09
              Ja i tak nie pójdę na referendum bylem na wyborach i to mi wystarczy. Niech każdy idzie na wybory, a wtedy nie potrzebne będzie referendum. Dlaczego się ono ma odbyć a no dlatego że rodzicom dzieci z likwidowanych szkół nie odpowiada ta decyzja i dlatego chcą referendum czyli zmienić tych którzy głosowali za likwidacja szkół. Jest to kpina i wydawanie naszych pieniędzy bo myśląc tak co chwila będziemy chodzić na referenda. Ponad 14 tysięcy ludzi się podpisało sa to zapewne rodzice i ich najbliżsi a co z 90-ma tysiącami wałbrzyszan - mamy ponosić ciężar tego ze ci rodzice chcą miec wygodę? To już nie jest demokracja to zaczyna pachnieć anarchią.
              • Gość: SLD Re: do ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.12, 17:54
                Na referendum również nie idę. Oczywiście mógłbym zagłosować przeciw, ale tym samym nabił bym frekwencję oszołomom. Niech więc idą na referere ci, którzy je zorganizowali, będzie 100% anty, ale za to frekwa rzędu 13% hehe
                • Gość: ...... Re: do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 18:51
                  Głupich nie sieją tylko się z nich śmieją i tych co są przeciw też. Pójdę na referendum i zagłosuję za odwołaniem nieudacznej rady a szczególną satysfakcję do mi widok sochy, sprytuli, szpórka, krzyżowskiego, dobrowolskiego i kogo, no oczywiście maroszowej i torbusa. Ha ha ha
                  • Gość: ar-bat Re: do ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 19:00
                    No ,a co z panią Olanin ,która wszystkich bezczelnie o ... ? !To dopiero ,zarzuty o kupowanie głosów , najlepsza koleżanka byłego prezesa z wodociągów itd itd
                    • Gość: Robin z Gazowni Re: do ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.12, 20:27
                      Olewam referendum, ale mam nadzieję, że dzięki waszym głosom wylecą także Nowak, Rosiak i reszta mędrców.
                      • Gość: obwieś Re: do Robina z gazowni tu Irena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.12, 23:44
                        Najlepiej narzekać, paplać, jątrzyć i tyłka nie ruszyć -
                        > Olewam referendum, ale mam nadzieję, że dzięki waszym głosom wylecą także Nowak
                        > , Rosiak i reszta mędrców.
                        Pewnie krytykować można, ale samemu coś zrobić to NIE - mam nadzieję. Skończył się czas na nadzieję. Czas na działanie.
                        Wku...ą mnie takie zrzędy, co by było gdyby. Kiedy w końcu ludzie się nauczycie, że nikt za was nic nie zrobi jeśli sami tego nie zrobicie.
                        Bez względu na pytania referendalne - cel jest ważny - PROSZĘ PODAĆ CHOĆ 20 POWODÓW DLA KTÓRYCH OBECNI RADNI SĄ PRZYDATNI !!! OD ILU LAT SĄ NA STOŁKACH?
                        Zgadzać się na syf w mieście - Mobruk, działanie na niekorzyść mieszkańców, dbanie o własny kwadraciak, nawet mają w d..e spotkanie z mieszkańcami. Życie w brudzie, smrodzie(choć niektórzy wyssali z mlekiem matki, żyją na koszt innych - bo im się należy).
                        Ja pójdę na referendum, choć wk..ą mnie głupio-mądrzy jak powinno być, ale sami prócz mielenia ozorem nic nie robią, totalnie nic( sorki - koło swojego tyłka oczywiście, tak) !!!
              • Gość: sylwia Re: do ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.12, 18:48
                Według Ciebie to te 14 tysięcy Wałbrzyszan to anarchiści?! W takim razie nie wiedziałam, że jestem anarchistką! Dodam, że nie jestem nauczycielem ani rodzicem dziecka uczącego się w szkole przeznaczonej do likwidacji, nie mam też nikogo z wyżej wymienionych w rodzinie, ale nie podoba mi się postawa i zachowanie naszych radnych.

Gość portalu: Jan napisał(a):
                > Ja i tak nie pójdę na referendum bylem na wyborach i to mi wystarczy.

I wiesz co - ja i tak pójdę na referendum, byłam na wyborach i to mi nie wystarczy.
      • Gość: czeresniak Re: Referendum - nieudaczników IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 18:45
        Gość portalu: ... napisał(a):

> Prowokatorze i mącicielu po co zamularz i jątrzysz.

A na pewno nie macie błędów ortograficznych w pytaniach referendalnych? bo jeszcze wam uwalą to ostatnie;)
        • Gość: znajomy z kina Re: Referendum - nieudaczników IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 18:51
          Tego przypała nie ruszaj, bo zaraz dostanie gownotoku. I trzeba będzie mu klocka wstawić w paszczę.
          • Gość: gość Re: Referendum - nieudaczników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 19:18
            Jeszcze was nie odwołali,a już wam się dupa trzęsie i nie martwcie się o frekwencje tylko zacznijcie szukać pracy wykształcone darmozjady.
            • Gość: gosc Re: Referendum - nieudaczników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.12, 20:01
              Trzęsiecie tyłeczkami hhhe jak polecą radni i stołki to sie zrobi :) Milo!!!
              • Gość: Gosia Re: Referendum - nieudaczników IP: *.ip.netia.com.pl 24.04.12, 21:14
                ja idę na referendum
                a te ciołki którzy krzyczą że szkoda kasy niech ruszą dupsko wtedy nie będą żałować pieniędzy wydanych na referendum chyba że są tak uzależnieni Od internetu że nie ruszą się z domu ale cóż każdy ma wybór albo iść zagłosować albo pozwolić innym decydować a później ZNOWU NARZEKAĆ
                POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka