Dodaj do ulubionych

Bóbr na Piaskowej

IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 10:36
Wczoraj podczas powrotu nie ukrywam z syto zakrapianej imprezy na ulicy Broniewskiego na wysokości Warki dwóch policjantów zabezpieczało bobra,ale takiego wielkiego jak dzik,na pytanie skierowane do nich czy ich nie dziwi fakt że na piaskowej chodzą bobry,usłyszałem odpowiedz a powinno?nie no spoko normalką jest to że ludzie hodują sobie bobry w domach:),w szczególności że był wielki od niejednego psa na piaskach:D Powaga nikogo nie wkręcam.

P.S
Skąd na piaskach mógł się pojawić bóbr??
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 11:25
      dzisiaj o 6 rano nadal bobr byl pilnowany przez dwoch policjantow
      • Gość: On Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 11:35
        tzn dzisiaj to było rano, koło 5. Straciłem poczucie czasu pod wpływem alkoholu ;)
    • Gość: ata Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 11:39
      Święto pracy, więc politycy świętują.
    • Gość: ja Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 12:51
      To prawda. szedłem dziś przed 8 rano do pracy i dwóch policjantów i chyba myśliwi walczyli z klatką żeby go zamknąć. Skąd się wzięło to zwierze? Szczerze mówiąc nie widziałem go z bliska bo przechodziłem przez przejście dla pieszych ale tak mi sie wydawało że to bóbr.
      • Gość: ehh a gdzie są jakieś zdjęcia ? filmy ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 13:07
        Skoro to był Bóbr i taki wielki to gdzie są zdjęcia i filmy skoro tyle osób go widziało?.
        • Gość: ziom Re: a gdzie są jakieś zdjęcia ? filmy ? IP: *.pl 01.05.12, 13:38
          tego bobra możesz zobaczyć na www.lobstertube.com
    • Gość: lulz Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 13:29
      Uciekł z Mo-bruka?
      • Gość: Nagły Atak Tokarza Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 15:27
        Jak z Mobruka to na pewno nie był bóbr tylko wyrośnięta mysz !
    • Gość: bez bobra Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.12, 22:22
      To prawda bóbr uciekł z KP I i będzie miał Was na oku:) Tylko żenada jest ze około 4 godzin trwała akcja usunięcia bobra w bezpieczne miejsce. Oczywiście przedstawicielka Straży dla zwierząt w wałbrzychu miała w d.... bobra i świętowała długi weekend mając wyłaczony telefon. Wielkie brawa dla sztabu reagowania KRYZYSOWEGO w Wałbrzychu. Tak trzymać. gamonie!!!!!
      • Gość: J 23 Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 09:34
        Sztab kryzysowy w dni wolne ma wolne, bo wtedy kryzysy, kataklizmy, dziki, bobry omijają Wałbrzych rządzony przez Pełnych Odpowiedzialności taki mają z nimi układ a widocznie ten bóbr nie POdpisywał umowy a może on z ACTA, a może jest przeciwko reformie emerytalnej a do Warszawy za daleko, a tak poważnie to przykład do czego są przygotowane nasze władze, taki bóbr blokuje policję bo inne służby mają to w dupie
    • Gość: Zygmunt Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 23:41
      > P.S
      > Skąd na piaskach mógł się pojawić bóbr??

Bobr, Zubr, k**** Los ... To sa zwierzeta ktore zyja w Polsce ...
      • Gość: wee Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.05.12, 08:47
        jeszcze dodam dzik wiewiorki białe myszki itp:)
        • Gość: ona Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 04.05.12, 17:13
          oczywiscie, ze to prawda, darujcie sobie te glupkowate komentarze. osobiscie podeszlam i rozmawialam z policja. Mam nadzieje ze jest juz bezpieczny, swoja droga skad on tu sie wzial??
          na ta Straz dla zwierzat nie ma co liczyc....
          • Gość: rere Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.play-internet.pl 04.05.12, 18:30
            Może to był guziec?
            • Gość: TV w TV o bobrze IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.12, 13:16
              Przy końcu w Opinie dziennikarzy z wałbrzyskich redakcji na temat wydarzeń mijającego tygodnia. Redaktor informuje o Bobrze na piaskowej górze.

Szkoda że to tylko tyle.

www.tvwalbrzych.pl/site/2012/05/04/serwis-informacyjny-04-05-2012/
              • Gość: hello Re: w TV o bobrze IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.12, 01:16
                Lepiej późno niż wcale.
                walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1402791,panorama-walbrzyska-bobr-wpadl-na-piaskowa,id,t.html#8f80b044717c0b78,1,3,8
    • Gość: szperam Inne media o bobrze z piaskowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.12, 13:22
      www.polskatimes.pl/artykul/567921,psem-w-bobra-czyli-polowanie-na-gryzonia-po-walbrzysku,id,t.html
    • Gość: kijop Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.05.12, 15:44
      Może się naoglądał reklam i szedł na imprezę przy piwku. DOBRZE POLEŻEĆ PRZY ŻUBRZE:)
      • Gość: świstak Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.12, 19:55
        Ta a świstak siedział obok i zawijał je w sreberka ...:)
    • Gość: klient Re: Bóbr na Piaskowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.12, 11:18
      A ogolony był ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka