Dodaj do ulubionych

Przenieśli wątek tak się kasuje wątki

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 13:12
Był wątek Obrzuceni Gównem zostało to przeniesione ciekawe dlaczego

forum.gazeta.pl/forum/w,396,136177549,136177549,obrzuceni_gownem.html
Obserwuj wątek
    • sol.77 do czytajacy 30.05.12, 13:17
      Są osoby gotowe podjąć "walkę" z Mobrukiem - nie ma ich kto zjednoczyć ...
      Wszystko w tym temacie cenzura działa.....
      • Gość: czytajacy Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 13:30
        No jak widzisz przenieśli wątek aby jak najmniej ludzi wiedziało o tym , jest to gorzej niż w reżimie w Korei.

Co do Mo Bruku to jak wcześniej pisałem powiadomiłem ogólnopolskie media ale chcieli zemną rozmawiać ale nie mogłem im wiele powiedzieć bo wiedzę mam tylko z naszych mediów, oraz blogu boa666, na forum pisałem do boa666 aby się skontaktował bo telewizja ogólnopolska prosi o kontakt z kimś kto dobrze zna problem, oczywiście telewizja mi odpisała że oni chcieli się zająć tematem ale nikt nie chce z nimi rozmawiać, obrońcy Mo Bruka mieli to głęboko gdzieś i ciekawe dlaczego ? przecież tak walczyli na lokalnej ziemi, także tak jak ja mówie to wszystko to czysta gra polityczna.
        • Gość: sol Re: do sol.77 IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.12, 13:48
          Bez urazy - zakładam,że Wild chętnie by poopowiadał,mieszkańcy Sobięcina Podgórza / Małopolskiej /co i jest w materiałach na YT
          Tylko proszę bez epitetów,bo już wystarczająco nasłuchałam sie pod swoim adresem d.z.i.w.k.a Wilda - a z człowiekiem może parę razy jedynie "dzień dobry" wymieniliśmy.
          Liczę na to,że Szełemej podejmie się tego problemu/jak i obiecał/ i to na poważnie /jeżeli mu oczywiście zależy na Wałbrzychu-jako mieście turystyki/ ma do tego atuty prawne /i finansowe/ i zakładam,że jeżeli nawet poniesie koszta z tego powodu - wałbrzyszanie mu wybaczą
          pozdrawiam ....
          • Gość: Wałbrzyszanin Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 13:53
            Ludzie za kasę dadzą se jaja ogolić. Mieszkańcom ulicy Kaszubskiej, którzy tak ochoczo wypowiadają się na temat Mobruku jakoś nie przeszkadza branie kasy za reklamowanie składowiska odpadów azbestowych. Proszę sobie dokładnie popatrzeć na te płachty reklamowe, wiszące na ścianach budynków, właśnie na Kaszubskiej. Trzeba być niezłą mendą albo skończonym jełopem, żeby brać kasę z reklamy składowiska, a z drugiej strony żądać jego likwidacji.
    • sol.77 Re: Przenieśli wątek tak się kasuje wątki 30.05.12, 13:59
      Nie wiem jak postępują inni i nie odpowiadam za nich.Sama za siebie.
      A jeżeli jest faktycznie jak piszesz /nie zwróciłam uwagi/ - to mamy idiotów w naszym mieście i to w skali o której wole nawet nie myśleć. Na których taki pseudo-biznesmen robi kasiorkę.
      pozdrawiam ...
      • Gość: Eureka ! Re: Przenieśli wątek tak się kasuje wątki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 14:16
        A niby dlaczego ta kasa ma być przeznaczona na Górnika? Może tak dajcie na Zagłębie, które jest najbardziej utytułowanym wałbrzyskim klubem. Moze tak dajcie na Czarnych, którzy są najbiedniejszym wałbrzyskim klubem. Może tak dajcie na KP Podgórze, których nie stać na piłki i stroje dla dzieciaków i muszą za własne pieniądze organizować festyny i robić zrzutkę. Dlaczego mamy dotować najbogatszy klub wałbrzyski, który i tak kojarzy się wszystkim nie z sukcesami, ale z rozróbami kibiców i z niszczeniem zabytków? Nie życzę sobie, aby te 300 tysięcy poszło na spraj, kastety i kominiarki. Nie dla Górnika w tym mieście ! Dość dotowania pasożyta. Tego trupa trzeba zakopać a nie ożywiać !
    • Gość: Kumbaka Re: Przenieśli wątek tak się kasuje wątki IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.12, 14:33
      Wcześniej skasowali wątek dot. powstania Frontu Walki z Bezprawiem:
      www.youtube.com/watch?v=yuWlhvCuZZw
      Kilka uwag dot. usuniętego wątku. Prezio secundo, czyli urzędujący dohtur należy do tej samej opcji, co Krukoszenko i faktycznie poza kosmetycznymi zmianami tj. roszadami ta patologiczna ekipa rządzi dalej i zmieniła się nieco forma propagandy, ale nadal mamy Matrix i nic więcej.
      Druga sprawa to tuszowanie nieprawidłowości i rzekome pranie mózgów Wałbrzyszanom przez nasze inicjatywy. Proszę Państwa w kraju rządzi PEŁO, które ma ciche poparcie krajowych mediów takich jak TVN, Polsat. GW itd. a na dodatek nadal funkcjonuje cenzura, która utrąca wszystko to, co nie sprzyja dobremu wizerunkowi tej partii. To jest fakt i dopiero tam się robi ludziom pranie mózgów.
      Nie rozumiem natomiast zarzutu podejrzewania nas, czy braku ufności, przecież to Wałbrzyszanie tutaj żyją i dokładnie są zorientowani, z jakim bagnem mamy tu do czynienia. Za durnowaty uznaję zarzut, że nie prezentujemy tu dowodów tylko pomówienia i że lider FWzB pokazuje nerwowość w swoich wypowiedziach. Proszę zauważyć, że na tym spotkaniu był adwokat, który potwierdzał te fakty a druga sprawa to również zainteresowani tj. dohtur, prokurator rejonowy i prezes sądu byli zaproszeni, ale nie skorzystali z okazji, aby się publicznie w tej sprawie wypowiedzieć. Zapewniam też, że każdy z Was, kto spotka się z takim patologicznym wymiarem sprawiedliwości nie będzie w stanie o tym spokojnie mówić. Teraz dokumenty – my zawsze wszystkie nasze tezy opieramy na dokumentach i przykład proszę bardzo:
      www.bezjarzmowie.info.ke/test/?p=4406
      To jest przykład dot. PZD, czyli tej patologicznej organizacji opartej na różnej maści funkcjonariuszach. Ostatnio pisaliśmy o wyczynach członka zarządu ROD Kazimierza, który awanturował się i gonił po ogrodzie inwalidę I grupy, który mając stosowne uprawnienia ma prawo dojeżdżać do swojego ogrodu. To ten sam osobnik, który próbował wyrwać kamerę naszemu pełnomocnikowi, który jako członek PZD chciał wziąć udział w zebraniu PZD, na którym podejmowano uchwałę dot. jego osoby i tu przypomnę film z tego zdarzenia:
      www.youtube.com/watch?v=rY0yRQjnAbs
      Leśne Dziadki użyli policji, jako ochroniarzy PZD i sprawę tą zatuszowano tak jak wszystkie inne, które toczyły się przeciwko PZD. Dlaczego tak się dzieje, bo wspomniany Kazik to były ormowiec a teraz w policji pracuje jego dwóch synów i z tego powodu ma poczucie bezkarności, nie stawia się na przesłuchania i nie ponosi z tego tytułu żadnych konsekwencji. To są fakty, które w każdej chwili możemy udowodnić, bo posiadamy stosowne dokumenty.
      Teraz zarzut braku skuteczności, który również jest niezasadny, bo w tej chwili nie ma takiej możliwości, aby rządzących ocenić – rozliczenie ich i pociągnięcie do odpowiedzialności będzie dopiero możliwe po zmianie władzy, a togowców po zmianie przepisów i likwidacji immunitetu. To jest możliwe i przyjdzie czas, że do tego dojdzie i dlatego nasza rola polega na nagłaśnianiu spraw i dokumentowaniu tych przekrętów. Tu znowu roześmiałem się, bo właśnie przy pomocy poczty elektronicznej te dokumenty są rozsyłane do już tysięcy adresatów i nie ma takiej możliwości, aby je fizycznie zniszczyć. Mamy dowody i znamy nazwiska, funkcje tych wszystkich cwaniaków, którzy myślą, że będą wiecznie bezkarni, ale to się zmieni i mam nadzieję, że niebawem.
      Niektóre sprawy już znajdą finał i tak TK 28 czerwca skasuje ustawę o ROD tym samym PZD straci pozycję monopolu i ekipa Kondrackiego, Kulika i innych pseudodziałaczy pójdzie w odstawkę.
      Na koniec zarzut zdobycia wałbrzyskich stołków – również absurdalny, bo to miasto jest już bankrutem i zsunęło się już w przepaść i nie ma takiej możliwości, aby temu upadkowi zaradzić i nie sądzę, aby ktoś z nas miał ochotę objąć jakikolwiek stołek. My mamy swoje cele i tak chcemy doprowadzić nasze sprawy do końca i właśnie rozliczyć i pokazać wszystkich tych, którzy są odpowiedzialni za zniszczenie tego miasta. I jeżeli ktoś uważa to za grę polityczną to niech tak uważa, bo wcześniej Krukoszenko wszystko uważał za działania polityczne.
      Popieram Radcoma i 24 czerwca uruchamiamy spłuczkę i dokonamy pierwszego kroku, aby oczyścić atmosferę z tego smrodu, a szambo na pewno przyjmie to, co do niego spuścimy.
      Pozdrawiam ]:->
      • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Przenieśli wątek tak się kasuje wątki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 15:08
        > Popieram Radcoma i 24 czerwca uruchamiamy spłuczkę

Również popieram. Nie zapomnijcie tylko przed pociągnięciem wejść do muszli.
        • Gość: czytajacy do kumbaka IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 15:44
          Chciałbym w to wierzyć że chcecie naprawdę coś zrobić jako mieszkaniec Wałbrzycha mam już dość tych afer tego wszystkiego , chciałbym mieszkać w normalnym mieście a nie w głupiej wiosce, tylko ja nie mogę tego pojąć jak tyle się może dziać i nikt tego nie pilnuje nie ma na nich mocnych, tak samo jak wszystkie te działania o szkoły o Mo Bruk to jest wszystko dla mnie dziwne , bo oglądając telewizję widzę jak się takie sprawy załatwia w innych miastach, zaraz jest wszystko nagłaśniane przed tv wypowiadają się wszyscy np. z ochrony środowiska a w przypadku Mo bruka nic, proszę się nie dziwić że mam takie podejście i nie ufam i mam obawy co do tej organizacji. Większość mieszkańców ma już tej polityki dosyć tych afer itd.

teraz wyszła nowa afera z PSL em po prostu sie to w głowie nie mieści .
      • sol.77 do Kumbaka 30.05.12, 16:20
        Oczywiście życzę Wam Wszystkiego Naj :) Ale nim podejmiecie jakieś działania prawne - mam takie pytanie - mogę?
        Czy przypominasz sobie sprawę w sądzie Świdnickim o kupowanie głosów na Kruczkowskiego /i innych / Tak dla przypomnienia - ukarane zostały osoby,które bezpośrednio skupywały głosy za kasę,ale osoby na które były te głosy przeznaczone juz nie.Ot Taki Kruczkowski nic nie wiedział,ze ktoś za jego plecami kupuje głosy dla niego :):):) - tak dla przypomnienia sąd argumentował,że ilość kupionych głosów nie miała żadnego wpływu na wynik wyborów :):):)
        Sprawiedliwość bywa ślepa,ba mogłabym nawet rzec niewidoma i głucha na racjonalne argumenty :)
        Dlatego czy oby na pewno dacie radę...
        pozdrawiam ...
        • Gość: czytajacy pamietacie co sie dzialo IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.12, 16:43
          Pamiętacie co się działo z ACTA jak ludzie wyszli na ulicę nagle rząd zamilkł, teraz by się przydało wyjść do wszystkich polityków z ratusza i starostwa również z widłami, ale to by musiał cały Wałbrzych i postawić ich przed nami i niech się tłumaczą i Kruczkowski i starostwo i ci co byli co tu rządzili a jak nie to zrównać z ziemią ratusz i starostwo, a jak będzie mało to zajechać do Wrocławia i tam urząd marszałkowski poruszyć.

W końcu ludzie nie mogą być obojętni na nasze miasto bo to nasz dom my tu mieszkamy ( tylko pytanie jak mieszkamy ) i nie możemy się na takie coś godzić w końcu płacimy podatki.
    • Gość: Kumbaka Re: 24 czerwca referendum IP: *.dynamic.chello.pl 30.05.12, 16:47
      Mamy tu do czynienia z ośmiornicą, która ma swoje macki prawie wszędzie. Za jej powstanie odpowiadają poprzedni prezydenci, ale rozwinął ją Krukoszenko. Chcesz dokumentów to proszę:
      img801.imageshack.us/img801/1743/zarzdzeniepmwabrzychaa.jpg
      img26.imageshack.us/img26/4821/zarzdzeniepmwabrzychab.jpg
      img542.imageshack.us/img542/1345/zarzdzeniepmwabrzychac.jpg
      img17.imageshack.us/img17/2929/zarzdzeniepmwabrzychads.jpg
      Członkowie wym. komisji a więc policjanci, prokuratorzy a nawet sędzia byli wynagradzani przez prezydenta i ta „współpraca” zaowocowała powstaniem Policjantowa, czyli osiedla domków jednorodzinnych dla wybranych. Aby to zrealizować to były jakieś spółki, aporty, primy nieprimy a na końcu to towarzystwo wzajemnej adoracji mogło się zagnieździć w jednym miejscu. Oczywiście te wszystkie powiązania rodzinne, towarzyskie i służbowe zostały mocno zacieśnione. Jeżeli nie wiesz, o czym pisze to SM Policjant jest to spółdzielnia domów, która ma siedzibę na komendzie miejskiej policji w Wałbrzychu. Ta grupa interesu jest tak pewna siebie, że robi, co chce, bo nie ma nad nią żadnego nadzoru, bo funkcjonariusza policji nadzoruje prokurator, a prokuratora sędzia i wszyscy z jednego układu, powiązani wspólnymi interesami gospodarczymi, mieszkaniowymi, towarzyskimi itd.
      Nie będę podawał przykładów na ataki na naszych członków, ale przywołam inicjatywę WIR, czyli inicjatora referendum, który chciał odwołać Krukoszenkę, to komisarz wyborczy, sędzia publicznie groził, że będzie kontrolował wszystkich tych, którzy podpiszą listy referendalne – to jest fakt, który można potwierdzić sięgając do lokalnego brukowca. Wałbrzyska ośmiornica jest faktem i aby utrzymać władzę to sięgnęli do sprytnego wybiegu, który głosił puste hasło „Całym sercem dla Wałbrzycha” i Wałbrzyszanie dali się na to nabrać a chodziło tylko o zachowanie ciągłości władzy, bo jej zmiana będzie oznaczać dla nich poważne problemy. To jest balast, który ciągnie Wałbrzych na dno i każdy kolejny prezydent, czy radni będą działali pod jego presją.
      Konkludując oczywiście należy głosować, czy brać udział w referendum, bo tylko wtedy możemy coś zmienić i przeciwstawić się temu dziadostwu, które nas otacza. Proszę zauważyć, że gdy dochodzi do wyborów to ich propaganda za wszelką cenę próbuje zniechęcić wyborców do aktu wyborczego i oczerniają swoich przeciwników a jeżeli to nie skutkuje to zawsze pomaga im ta prymitywna argumentacja, że nowi chcą się dostać do koryta, po to, aby się nachapać i to skutkuje.
      Demokracja polega na tym, że następuje mobilizacja w okresie wyborów i wyborca nie tylko wybiera swojego przedstawiciela, ale wcześniej rozlicza poprzednika. Właśnie o tym ostatnim elemencie Państwo zapominacie a właśnie na tym to polega, że dajemy mandat, ale w przypadku braku działania albo szkodzenia to przy wyborach mówimy mu „paszoł won!”. Musimy się nauczyć mobilizacji i mamy szansę na pierwszy sprawdzian 24 czerwca, kiedy mamy szansę pogonić tych radnych bezradnych, którzy są po prostu nieprzydatni i nie robią nic dla ocalenia Wałbrzycha tylko dalej go zadłużają a na dodatek niszczą to, co jeszcze pozostało.
      Proszę zdystansować się od tej szkodliwej ratuszowej propagandy i proszę rozejrzeć się dookoła a nie ulegać ich mirażom, co odniesie skutek i w Matrixie zostaną tylko oni.
      Pozdrawiam ]:->
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka