Dodaj do ulubionych

Policja grzecznie prosi

08.07.12, 21:26
Wałbrzyska Policja zwraca się z prośbą do MZUK-u o wypożyczenie autobusu za friko.Pytanie jakie mi się nasuwa to w jakim kraju ja żyję .Po co policji jakiś dług wdzięczności ,to ta sama policja która dbając o nasze bezpieczeństwo potrafi zabrać dowody rejestracyjne autobusów za ich niesprawność . Mam nadzieję że prośba będzie załatwiona odmownie .
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Policja grzecznie prosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 21:34
      To interesujące. Podaj szczegóły.
    • Gość: MZUK Re: Policja grzecznie prosi IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.12, 21:42
      Policja nie może zgłosic się ot tak sobie z prośbą bo szuka sponsora na autobus. Daj jakiś oficjalny link z tą prośbą. Na razie jesteś mało wiarygodny ze swoim ,, newsem ,,.
      • 57jurand Re: Policja grzecznie prosi 08.07.12, 21:55
        Dobre sobie właśnie zastanawiam się czy nie powiadomić któreś z mediów bo tylko one mogą zwrócić się o potwierdzenie tego wydarzenia.Z tego co wiem to będzie odmownie samej formy i treści pisma nie znam za cienki jestem.
      • Gość: . Re: Policja grzecznie prosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 21:58
        Dokładnie tak jak pisze "MZUK".
        Jeśli mamy cię traktować poważnie, podaj szczegóły.
        W przeciwnym razie spodziewaj się, że i z tego IP zarobisz kopy.
        • 57jurand Re: Policja grzecznie prosi 08.07.12, 22:12
          Już zaczynam żałować , tym bardziej że też jestem użytkownikiem lokalnych dróg.
          Dobranoc.
          • Gość: ... Re: Policja grzecznie prosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 22:33
            Skoro już rzuciłeś goowno w wentylator, to miej czelność podać powód, a nie pie/rdolić o użytkowaniu dróg wałbrzyski gamoniu .
            • Gość: Peper Re: Policja grzecznie prosi IP: *.pl 08.07.12, 22:41
              Nigdy nie uważałem tego gościa za normalnego. Ale psychozy się leczy. Facet wychodzi z założenia, że powtarzane kłamstwo stanie się prawdą. Dziwi mnie tylko co nim kieruje, każdemu chce dopier... Tylko czemu lub komu ma to służyć. Mam nadzieję, że policja nie odpuści tych pomówień. Dewiantów trzeba izolować.
            • Gość: kermit Re: Policja grzecznie prosi IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.12, 22:42
              Jurand - ośmieszasz się -klasyczny palikotowy gadżet
              • Gość: ... Re: Policja grzecznie prosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.12, 23:00
                Gość portalu: Peper napisał(a):
                > ...Mam nadzieję, że policja nie odpuści tych pomówień...

Gdyby policja przejmowała się takimi bzdetami, to oznaczałoby, że nie tylko Ty i "57jurand" to idioci...
                Chociaż z drugiej strony chvj was wie co wy za jedni.
    • sol.77 Re: Policja grzecznie prosi 09.07.12, 08:58
      Spokojnie, takie fora bardzo dokładnie /myślę sobie/ obrazują przekrój naszego społeczeństwa :) a jakie ono jest?
      wnioski pozostawiam czytającym ;)
      • Gość: zniesmaczony Re: Policja grzecznie prosi IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.12, 18:44
        Dalej chodzisz z tłustymi włosami, brudasie ?
    • dragon.123 Re: Policja grzecznie prosi 09.07.12, 19:56
      A może nie należy lekceważyć tego info w całości, przecież zbliża się święto "niebieskich", jakoś do książańskiego zamku albo szczawieńskiego teatru muszą dojechać . Wątpliwość to tylko adres sponsora : MZUK czy MZK ? Chociaż z drugiej strony uzależnienie identyczne
      • 57jurand Re: Policja grzecznie prosi 09.07.12, 21:15
        do dragona. Właśnie nie bardzo wiem na jaką imprezę jest to zapotrzebowanie ,dzięki to może być to. Jutro spotykam się z RP możliwe jest że zwrócimy się z oficjalnym pismem do obu stron o potwierdzenie lub zaprzeczenie na razie tyle.
        • Gość: bry Re: Policja grzecznie prosi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.12, 21:47
          No i co z tego jeżeli nawet poprosili o transport? To jakaś wielka sensacja jest? Służba pilnująca bezpieczeństwa w naszym mieście prosi o ew. pomoc przy przewozie kilkudziesięciu f-szy na odległość 10 km łącznie ? Fakt MZUK pewnie przez to zbankrutuje. To niedopuszczalne wg takiego trola jak jurand. Pozdro
          • Gość: zombie Re: Policja grzecznie prosi IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.07.12, 06:20
            Pewnie zaraz pójdzie do Prokuratury z tym:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka