Gość: co za typ
IP: *.ssp.dialog.net.pl
15.07.12, 21:12
Gezela śmieszny człowieczek z Rusinowej powiedział, że ludzie na referendum nie poszli bo Szełemej nie kazał iść na referendum, nosz kur..wa mać bezczelny typ z tego Gezeli.
Panie Gazela ja nie poszedłem na referendum, bo wasze referendum to polityka, nie poszedłem na referendum, bo tak chciałem a nie że mi prezydent tak powiedział czy kazał, Panie Gezela powiem tak odpier..dol się typie bezczelny od ludzi, nie wmawiajcie że to prezydent nam nie kazał iść na referendum, ludzie mają swój rozum, sami decydują czy mają iść czy nie. Zdecydowali tak bo tak chcieli i nikt się nikogo nie słuchał.
A taki bezczelny typ jak Pan, nie będzie mi pan wpierał że nie poszedłem na referendum bo mi tak prezydent kazał, co pan myśli że ja czy reszta miasta nie mamy własnego zdania.
Panie Gezela za referendum powinniście oddać, bo zrobiliście referendum dla swoich potrzeb, ja nie będę płacił na pana syna i na pana, aby was uszczęśliwić i żebyście mieli wszystko pod nosem.
Ja też sobie zrobię zaraz referendum, bo np. nie ma sądu okręgowego, albo że na mojej ulicy nie ma przystanku autobusowego i muszę chodzić dwie ulice dalej na przystanek.
Co do przewozu dzieci z Rusinowej ja się też na to nie zgadzam, bo dzieci ze szkoły specjalnej nie są dowożone i sami jeżdżą, poza tym dlaczego ja mam płacić na to, aby pański synalek był dowożony ? i co z tego powodu też mam robić referendum ? czy mieszkańcy się zgadzają na to aby pański synalek za ich pieniądze miał dowóz ?
Panie Gezela przegraliście i nie potraficie się z tym pogodzić, wymyślasz pan jakieś teorie że nam prezydent nie kazał iść na referendum, to że zrobili imprezy itd. ja ani na referendum nie bylem ani na imprezie, bo olałem ciepłym moczem wasze polityczne referendum.
www.tvwalbrzych.pl/site/2012/07/14/temat-tygodnia-wszyscy-jestesmy-zaskoczeni/