Dodaj do ulubionych

Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny chłop

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.12, 21:12
Gezela śmieszny człowieczek z Rusinowej powiedział, że ludzie na referendum nie poszli bo Szełemej nie kazał iść na referendum, nosz kur..wa mać bezczelny typ z tego Gezeli.

Panie Gazela ja nie poszedłem na referendum, bo wasze referendum to polityka, nie poszedłem na referendum, bo tak chciałem a nie że mi prezydent tak powiedział czy kazał, Panie Gezela powiem tak odpier..dol się typie bezczelny od ludzi, nie wmawiajcie że to prezydent nam nie kazał iść na referendum, ludzie mają swój rozum, sami decydują czy mają iść czy nie. Zdecydowali tak bo tak chcieli i nikt się nikogo nie słuchał.

A taki bezczelny typ jak Pan, nie będzie mi pan wpierał że nie poszedłem na referendum bo mi tak prezydent kazał, co pan myśli że ja czy reszta miasta nie mamy własnego zdania.

Panie Gezela za referendum powinniście oddać, bo zrobiliście referendum dla swoich potrzeb, ja nie będę płacił na pana syna i na pana, aby was uszczęśliwić i żebyście mieli wszystko pod nosem.

Ja też sobie zrobię zaraz referendum, bo np. nie ma sądu okręgowego, albo że na mojej ulicy nie ma przystanku autobusowego i muszę chodzić dwie ulice dalej na przystanek.

Co do przewozu dzieci z Rusinowej ja się też na to nie zgadzam, bo dzieci ze szkoły specjalnej nie są dowożone i sami jeżdżą, poza tym dlaczego ja mam płacić na to, aby pański synalek był dowożony ? i co z tego powodu też mam robić referendum ? czy mieszkańcy się zgadzają na to aby pański synalek za ich pieniądze miał dowóz ?

Panie Gezela przegraliście i nie potraficie się z tym pogodzić, wymyślasz pan jakieś teorie że nam prezydent nie kazał iść na referendum, to że zrobili imprezy itd. ja ani na referendum nie bylem ani na imprezie, bo olałem ciepłym moczem wasze polityczne referendum.

www.tvwalbrzych.pl/site/2012/07/14/temat-tygodnia-wszyscy-jestesmy-zaskoczeni/
Obserwuj wątek
    • Gość: Podgórze Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 21:56
      Gość portalu: co za typ napisał(a):

> Panie Gazela ja nie poszedłem na referendum, bo wasze referendum to polityka, n
      > ie poszedłem na referendum, bo tak chciałem a nie że mi prezydent tak powiedzia
      > ł czy kazał, Panie Gezela powiem tak odpier..dol się typie bezczelny od ludzi,
      > nie wmawiajcie że to prezydent nam nie kazał iść na referendum, ludzie mają swó
      > j rozum, sami decydują czy mają iść czy nie.

Nie pomyślałeś durniu, że ktoś chce ci uratować marne życie i resztki zeżartego toksynami mózgu? Toksynami, nad którymi czuwa cieć PO, (podobno) doktor medycyny?
      • Gość: do Podgórze Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.12, 22:25
        Przed czym mnie chciał uratować ? czy swoją wygodę chciał uratować ? za nasze pieniądze.
        To jest powód żeby taki Gezela chodził i pierd..dolił w mediach że nie poszliśmy na referendum bo nam prezydent nie kazał ? jak nie ma powagi dla samego siebie to niech ma chociaż powagę dla ludzi, co on uważa że jak by szełemej kazał ludziom skoczyć z 10 piętra to by ludzie skoczyli ? No bez jaj co za typ z tego Gezeli już sam nie wie co ma mówić, co ma robić.

To ja mam iść na referendum odwołać radę żeby jemu zapewnić wygody bo Pan Gezela tak chce, dodam że to wszystko za nasze pieniądze, bo Gezela ma taki kaprys.

To samo z przewozami dzieci to za nasze pieniądze mają wozić synalka Gezeli do szkoły, teraz mi się to nie podoba i kilku mieszkańcom i co mamy my teraz robić referendum ?
        Albo teraz mają protestować rodzice ze szkół specjalnych w Wałbrzychu i całej Polsce i robić referenda ? bo ich dzieci też nie są dowożone.

To jak będziemy tak wszyscy robili to tylko w Polsce i Wchu będą same referenda i przez te referenda niesamowite długi, Pan Gezela porównuje bogate kraje z biedną Polską, mówiąc że w Austrii czy Szwajcarii robią stale referenda tylko ich stać a nas nie stać, pewnie też nie robią referendum dla kilku osób i nie wykorzystują do celów politycznych, tak jak to u nas było.
        • Gość: % Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.12, 22:26
          do autora wątku - popieram w milionie %
          • Gość: , Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 22:34
            Jesteś chory z nienawiści, nie poszedłeś twoja sprawa. Jak można przeczytac w twoich marnych wypocinach jad leje się strumieniem. Idź do doktora POradzi ci jak masz żyć!
            • Gość: ,,, Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.pl 15.07.12, 22:40
              57jurand czas spać.
              • Gość: szpak Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.play-internet.pl 15.07.12, 23:07
                popieram
                • Gość: Rebel Yell Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.12, 23:33
                  Nie wiem jak gazela, ale ty jestes jelen. Przez takich jak ty demokracja nie ma sensu.
                  • Gość: autor wątku do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 00:22
                    Czyli co u mnie na ulicy nie ma przystanku autobusowego więc twoim zdaniem powinienem zrobić referendum w tej sprawie ? to że dzieci ze szkoły specjalnej dojeżdżają i nikt ich nie wozi też powinni zrobić referendum ?

Uważasz że jeżeli ja się nie godzę na to aby Gezeli synek miał blisko do szkoły i był wożony za nasze pieniądze to demokracja nie ma sensu ?

Uważasz to że nie poszedłem na referendum, bo uważałem to za politykę, to nie było demokratyczne ? ( przecież w demokracji nie można naciskać a oni naciskają na ludzi aby głosowali ) ja z korzystałem z demokracji i nie poszedłem i nikt mi nie kazał tak zrobić sam z siebie, moi znajomi to samo. A omawialiśmy ze znajomymi te polityczne referendum długi czas , decyzja zapadła że jednak nie idziemy.
                    • Gość: zgred Re: do Rebel Yell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 00:29
                      Referendum było dla inteligentnych. Szkód narobionych przez Miejską Radę torbusoidalnych, nie da się szybko naprawić. I tyle w temacie.
                      • Gość: walbrzych do zgred IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 00:35
                        referendum było dla swoich potrzeb i chcieli wykorzystać to i obalić władze miasta, ale z nich tacy inteligenci że im nie wyszło.
                        • Gość: koko Re: do zgred IP: *.play-internet.pl 16.07.12, 07:09
                          olać rosiaków, zwierzyniec i referendum

na pohybel sku...synom
                          dziadostwo trzeba tępić siłą i godnością osobistą
                          • Gość: roztropek zlikwidować radę, będzie taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 08:00
                            Po co w ogóle ta rada? Nie wystarczy prezydent? To dopiero byłyby oszczędności. Panie prezydencie do dzieła!
                            • Gość: do autora watku Re: zlikwidować radę, będzie taniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 09:04
                              To Twoja sprawa jakie masz zdanie na temat P.Gezeli. Dwie sprawy. Pierwsza to referendum. Chyba musisz być ślepy by nie zauważyć kto rządzi naszym miastem i co to za radni. Jak uważasz że to dobra inteligenta rada to nie mamy o czym ze sobą rozmawiać. Po drugie to że jakieś dzieci w W-chu dojeżdzają i to same to co wszyscy tak mają mieć. Dzieci mają po 5, 6 lat i co d....mają same jeździć?? Ty to albo nie masz dzieci albo inteligencją dorównujesz niektórym radnym. Jak widzę wypowiedzi tego typu to wiem że W-ch zmierza ku upadkowi.
                              • Gość: autor wątku do ( do autora watku ) IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 12:42
                                Tak to jest moja sprawa i mieszkańców bo pan Gezela nie będzie w tv opowiadał że nam prezydent tak kazał nie iść na referendum ( my mamy swój rozum i wiemy co mamy robić, jesteśmy osobami niezależnymi i nikt za nas nie będzie decydował ) tak jak to pan Gezela twierdzi że zadecydował o naszym wyborze prezydent.

Po drugie ja i reszta mieszkańców Wałbrzycha nie mamy zamiaru uszczęśliwiać rodzinki Gezeli bo on tak chce, ja nie będę płacił na to żeby jego synek i on mieli blisko do szkoły, a najlepiej to by jeszcze chciał aby nauczyciele przychodzili do jego domu. Płacić na dojazdy za pana Gezeli synka też ja nie będę, bo niby z jakiej racji ?

Są jeszcze dzieci ze Szkoły specjalnej które też dojeżdżają z całego miasta i nikt ich nie wozi, też są to małe dzieci i w dodatku chore i ich nikt nie wozi, a my mamy Gezeli synka wozić ? a kto to jest jakiś król, szlachcic że mamy sponsorować takie rzeczy ?

Z osiedla Wanda też dzieci chodzą do PSP nr 6 i pokonują kilometry i tam nawet autobus nie dojeżdża, to samo z Gliniku też dzieci dojeżdżają, też by mogli tupać nóżkami, ze Szczawienka też dojeżdżają do PSP 21 i 26.

Ja też bym chciał mieć pod nosem wszystko i przystanek , lotnisko , pracę albo żeby moją rodzinę wożono i jeszcze bym chciał mieć całą kamienice dla siebie, bo moje dziecko się nie może uczyć bo u góry sąsiedzi stale pukają w sufit i jego to rozprasza. I chyba zrobię o to wszystko referendum , jak wszyscy to wszyscy.
                                • Gość: zniesmaczony Re: do ( do autora watku ) IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 17:34
                                  Z tym "panem" to daj spokój. Na Pana to trzeba mieć wygląd. Po takim "panu" to mój dziadek przed wojną na konia wsiadał.
                      • Gość: Mr Richard Re: do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 17:31
                        Takich szkód, jakie wyrządził Nowak to już w ogóle nie da się naprawić. Już drugi rok z rzędu spotykam się ze znajomymi z różnych stron kraju na obozie w Ustce i dosłownie każdy pyta mnie, jak tam w nocnikowym mieście i czy Wałbrzych zmienił wreszcie herb na nocnik.Kurwa, ile można tego słuchać? A to wszystko przez jednego , tfu, radnego !
                        • wladyslaw_grabski Re: do Rebel Yell 16.07.12, 17:44
                          Gość portalu: Mr Richard napisał(a):

> Takich szkód, jakie wyrządził Nowak to już w ogóle nie da się naprawić. Już dru
                          > gi rok z rzędu spotykam się ze znajomymi z różnych stron kraju na obozie w Ustc
                          > e i dosłownie każdy pyta mnie, jak tam w nocnikowym mieście i czy Wałbrzych zmi
                          > enił wreszcie herb na nocnik.Kurwa, ile można tego słuchać? A to wszystko przez
                          > jednego , tfu, radnego !

To bardzo przykre że masz takich ograniczonych znajomych. Szczerze współczuję.
                          • Gość: Mr Richard Re: do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 21:00
                            Ograniczonego to mam radnego. I tu już możesz mi współczuć.
      • Gość: jawa nastepny koszmar TV IP: *.play-internet.pl 17.07.12, 18:35
        www.dami.walbrzych.pl/8,1101-to_koszmar_na_jawie.html
    • Gość: tvvv Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: 78.9.164.* 16.07.12, 08:54
      kurna ten gosciu faktycznie ma w sobie coś wku...ającego.
      • Gość: Gosc Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 09:15
        wy chyba nie rozumiecie po co bylo referendum po pierwsze to bylo odwolanie radnych, a nie Prezydenta ( ktorego popieram), po drugie wyzywacie radnych nie chcecie zeby byli, a jak mozna bylo ich odwolac to nie poszliscie na referendum wiec sie zdecydujecie o co wam tak naprawde chodzi. Nie poszliscie na referendum czyli wam pasuja radni jak Rosiak, Lubinski.... itd
        • Gość: Leon Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 09:39
          Popieram autora wątku też wiedziałem o referendum i nie poszedłem z własnej nie przymuszonej woli. I proszę mi nie wmawiać ze to referendum było dla mojego dobra. Wiekszosc mieszkańców wiedziała i nie poszła na referendum panie Lubiński (odwołuję się do wypowiedzi w telewizji wałbrzych) Monia weź tą przegraną na klatę tak jak obiecywałaś. Następna sprawa pod referendum podpisało sie 12czy 14 tysięcy wałbrzyszan to dlaczego przyszło tylko 7 tys, też nie wiedzieli, czy moze im prezydent zabronił. ZASTANÓWCIE SIE.
          • Gość: wert Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 11:58
            Powinno być jak w Szwajcarii, referendum jest ważne bez względu na ilość osób biorących w nim udział. Uznaje się tam, że osoby którym zależy na otoczeniu biorą udział w głosowaniu, a tym, którym nie zależy(nie biorą udziału) widać jest obojętny wynik głosowania.
            • Gość: autor watku Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 12:17
              Referendum było po to aby na miejsca tych radnych poszli, nowi radni .
              Ci nowi radni mieli uszczęśliwiać pana gezelę i resztę, nie licząc się z resztą, nowi radni mieli by też cel przeszkadzać prezydentowi, a na koniec wszystko zgonić na prezydenta i w ten sposób chcieli przejąć władzę.

Nie daj boże do nowej rady dostali by się Palikoty i ludzie ze starostwa , już nie wspominam o Rosiakach i Lubińskim czy ludzi od Wilda ci ludzie by tak robili, aby w mieście nic nie było później by powiedzieli że to wina prezydenta.

Wiele razy z ich ust wypowiadane były słowa po co GDK, Stara Kopalnia po co Aqua zdrój, oni by chcieli żeby było tak jak w pipidówkach, już tak kiedyś rządzili i przez to nasze miasto popadało w ruine bo nikt nie inwestował, mniejsze Świebodzice mają basen a tu uważano że jest to nie potrzebne i gdzie tu ich logika.
              • Gość: Gosc Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 12:48
                Do "autor watku" i kolejne bzdety piszesz o tym powiedzmy kto zostalby nowym radnym zdecydowaliby mieszkancy, a nie Gezela. Psioczysz na Rosiakow, Lubinskiego a przeciez oni sa i nic sie nie zmienilo wiec nie siej idiotycznej propagandy bo sam juz nie wiesz o co ci chodzi pogubiles sie czlowieku.
                • Gość: autor wątku do goscia IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 12:54
                  hahah nic się nie pogubiłem Rosiaki i Lubiński podstawili by swoich ludzi i nimi by kierowali tak jak obrońcami szkół, obrońcy szkół też mieli być niezależni a się okazało inaczej że są pod opieką Rosiakowej i jak by Rosiaki nie rządzili to i tak by kierowali nowymi radnymi wystawionymi. To by nic nam mieszkańcom nie dało i najlepszym sposobem było utrzymanie takiego stanu jaki jest, i nie pójścia na referendum.
                  • Gość: szczęśliwy Re: do wszystkich IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 13:10
                    A ja mam komfortową sytuację i to wszystko jeb.ę.
                    • Gość: dawid Re: do wszystkich IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 13:20
                      odnoszę nieodparte wrażenie że osoba o której się tu mówi ripostuje z neoplusa.... może się mylę, pozostawiam wam to do oceny
                      • Gość: Gosc Re: do wszystkich IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 13:36
                        re "autor watku" a Prezydent tez mial byc niezalezny i co..........
                        • Gość: mieszkaniec Re: do wszystkich IP: 78.9.164.* 16.07.12, 14:47
                          Gość portalu: Gosc napisał(a):

> re "autor watku" a Prezydent tez mial byc niezalezny i co..........

i to , że ludzie mają to w doopie dopuki jest skuteczny!
                          • Gość: autor wątku do goscia IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 15:06
                            Szełmej był niezależny ale podkreślił że wsparcie ma od PO, poza tym jednak ludzie zanim są skoro go wybrali, dali mu szanse jak sie nie sprawdzi to trudno, jak na razie ludzie są zadowoleni.
                            A żaden prezydent czy radny nie musi uszczęśliwiać indywidualnie pana Gezeli , bo on tak chce.
                          • Gość: łeeeee Re: do mieszkaniec IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 15:07
                            Taki on skuteczny jak i twoje analfabeto dopuki oznacza dopóki.
                          • Gość: oVo Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 15:40
                            Jaki skuteczny? Co zrobił? a ile obiecał?
    • Gość: ewa Re: Gezela mnie kur.. wa obraził co za bezczelny IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.07.12, 15:44
      jak zwal tak zwal ale rzeczywiscie prezydent nawolywal aby nie isc na referendum
      • Gość: as do autora wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 16:10
        Skoro uważasz, że ktoś cię obraził to umów się z nim na solo, pokaż że jesteś chłop. Wyżalać się na forum potrafi byle ciota. Tfu!
        • Gość: krzys1001 Re: do autora wątku IP: *.ip.netia.com.pl 16.07.12, 16:31
          Ja mam podobne zdanie do autora wątku.
          Nie poszedłem na referendum bo nie chciałem.
          Autor się nie żali tylko wyraża swoje zdanie na temat wypowiedzi pana Gazeli.

A Ty jak jesteś chłop nie ciota, to umawiaj się z każdym na solo.
          • Gość: as Re: do autora wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 16:55
            Gość portalu: krzys1001 napisał(a):

> Ja mam podobne zdanie do autora wątku.
            > Nie poszedłem na referendum bo nie chciałem.
            > Autor się nie żali tylko wyraża swoje zdanie na temat wypowiedzi pana Gazeli.
            >
            > A Ty jak jesteś chłop nie ciota, to umawiaj się z każdym na solo.

Gezela, podobnie jak inni organizatorzy referendum pokazali klasę. Wystąpili z otwartą przyłbicą w przeciwieństwie do anonimowych cieci maglujących temat referendum do zrzygania. Jeżeli ktoś was obraził, to raczej prezydent nawołujący do bojkotu referendum. Pokazał w ten sposób, że ma marne zdanie o inteligencji mieszkańców.
            • Gość: krzys1001 Re: do autora wątku IP: *.ip.netia.com.pl 16.07.12, 17:15
              Jaką klasę pokazał?? Chyba, że masz na myśli pierwszą klasę podstawówki...
              Klasę i jakość referendum i ich organizatorów pokazała liczna frekwencja....

Nie interesuje mnie ani Twórcy wątku co powiedział prezydent tylko co mówi Pan Gazela.
              Mieszkańcy nie poszli na referendum bo nie chcieli.

• Gość: Wałbrzyszanin Re: do autora wątku IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.12, 19:11
                Autorze wątku ja bym nie brał tak do serca tego co mówił Pan Gezela. To po prostu zwykłe ujadanie w TV aby zdobyć sobie popularność i przy okazji zebrać trochę głosów poparcia opozycji. To, że on chce żeby dzieci były dowożone to jest oczywiste dlatego, że tam chodzi jego syn. Nas Wałbrzyszan to jednak nie obchodzi. Niech jego syn jak i inne dzieci dojeżdżają same autobusem.
                Co do odwołania rady miasta i referendum uważam, że miałoby to sens, ponieważ aktualna rada nie pracuje jak należy. Gdyby jeszcze na ich miejsce byli ludzie niezwiązani z polityką, mający wiedzę, pomysły na nasze miasto, chęć działania na rzecz wspólnego dobra to na pewno na referendum byłoby przynajmniej 50% Wałbrzyszan. Większość jednak odpuściła ponieważ zobaczyli kto wejdzie na miejsce starych radnych ( Wildy, Palikoty,Rosiaki,SLD, ludzie ze starostwa ). Wtedy Wałbrzych wpadłby z deszczu pod rynnę i ludzie wybrali tzw mniejsze zło. Od tego czasu jedni walczyliby z drugimi na okrągło tak jak było przez 8 lat za Kruczka a Wałbrzych by popadał w jeszcze większą ruinę.
                • 57jurand Re: do autora wątku 16.07.12, 21:14
                  do Wałbrzyszanina. Ty to kolejny maniak który wypowiada się za wszystkich mieszkańcow, mów za siebie i tylko za siebie tak samo jak prez. KOMOROWSKI jak zaprasza Benka z Watykanu to niech nie mówi że wszyscy Polacy tego chcą , bo ja mam to gdzieś. I pamiętaj o jednym wszystko jest polityką nawet twoje nie pójście.
                  • Gość: Społeczeństwo Wcha Re: do autora wątku IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 21:21
                    Wymyłeś już włosy Patryk, czy nadal kapiesz łojem po chodniku?
                  • Gość: Wałbrzyszanin Re: do autora wątku IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.12, 22:06
                    do 57jurand. Nie wypowiadam się za wszystkich Wałbrzyszan. Gdyby Wałbrzyszanie chcieli zmian rady miasta to uwierz mi na pewno by pogonili radnych i wybrali nowych. Skoro jednak w referendum głosowało zaledwie kilka procent z uprawnionych to coś jest na rzeczy.
                    • Gość: wat do Wałbrzyszanina i Juranda IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.12, 23:02
                      Wałbrzyszaninie zgadzam się z twoją wypowiedzią po referendum i nowych wyborach było by jeszcze gorzej jak by się dostali do władzy SLD Rosiaki i Palikociaki oraz Wild nasze miasto by padło.

A ty Jurand czy jak ci tam weź się lepiej za Anie Grodzką bo ci sperma ubija w dekiel, większość Polaków chce Benedykta, a wy jesteście mniejszością , tak samo jak reszta może się sprzeciwić waszym gejowskim paradom ( chorych ludzi), jak wam się nie podoba Polska religia to wypad z naszego kraju.
                    • Gość: 1000t azbestu Re: do autora wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 02:03
                      Gość portalu: Wałbrzyszanin napisał(a):

> do 57jurand. Nie wypowiadam się za wszystkich Wałbrzyszan. Gdyby Wałbrzyszanie
                      > chcieli zmian rady miasta to uwierz mi na pewno by pogonili radnych i wybrali n
                      > owych. Skoro jednak w referendum głosowało zaledwie kilka procent z uprawnionyc
                      > h to coś jest na rzeczy.

Na rzeczy jest to, że organizatorzy nie zadbali o nalewki a pleban nie powiedział z ambony aby iść na referendum. Do tego Całym Sercem zniechęcano Wałbrzyszando udziału w referendum. A swoją drogą - niezły polew ma właściciel składowiska jak czyta to forum, gdy każdego dnia wpada mu kolejne klikadziesiąt tysięcy za tony odpadów zwożonych do centrum miasta(?). Niektórzy forumowicze, jak widać, dostają orgazmu z tego powodu i cieszą się jak głupi pompką. Całym Sercem Alleluje i do przodu!
                      • Gość: yhy Re: do autora wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 09:25
                        Wałbrzyszanie wynika z tego już w ogóle nie myślą zatem skoro uważają że ta rada dobrze działa. Przecież to śmiech na sali; nie wiem czy ludzie którzy tu piszą sluchali wypowiedzi tych radnych...porażka i żenada. No chyba że dla was to norma... U nas wszyscy potrafią tylko marudzić woda za droga, mobruk, drogi do niczego i tak p.... a i tak nic nie potrafią zmienić. Czy autor tego watku badz go popierajacy uwazaja radnego Torbusa czy r. Olanin za godną piastowania takiej funkcji???????????????????????????????????????
                        • Gość: autor wątku do yhy IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.12, 15:21
                          Ja nie popieram Torbusa i nie popieram też Lubińskiego, Rucha Palikota, tępego Wilda co głosi dziwne rzeczy, Rosiaków też nie popieram i Starostwa też.

Teraz mi wskaż kto by dostał się do nowej władzy ? inicjatorzy referendum ( ci sami co kierowani byli przez Rosiaków ), a może znowu jakimś cudem by się dostali Rosiaki , może do rady poszli by Starościaki bo tam im stołki się kończą, czy Ruch Palikota , którzy tylko myślą jak zabrać innym a dać sobie. A może Wild by poszedł do rady i zajął by się promocją miasta, wtedy wszędzie by były filmy i plakaty z Mo bruka, Lubiński by się też dostał do władzy i razem ze starościakami wszystko by robili aby grodzkości nie było.

Więc wskaż mi dych odpowiednich kandydatów bo jak na razie to ich nie ma.
                          A jak by była nowa rada to co dzieci by przybyło i pieniędzy na szkołę 31 ?

Wiesz ja też mogę chcieć się dostać do rady dla swoich celów i potrzeb i robić referenda, po to aby mieć lepiej.

Po nowych wyborach było by jeszcze gorzej bo do rady by się dostali osoby które chciały by osiągnąć swoje prywatne cele.
                      • sol.77 Re: do autora wątku 17.07.12, 15:48
                        Gość portalu: 1000t azbestu napisał(a):

> Na rzeczy jest to, że organizatorzy nie zadbali o nalewki a pleban nie powiedzi
                        > ał z ambony aby iść na referendum. Do tego Całym Sercem zniechęcano Wałbrzysza
                        > ndo udziału w referendum. A swoją drogą - niezły polew ma właściciel składowisk
                        > a jak czyta to forum, gdy każdego dnia wpada mu kolejne klikadziesiąt tysięcy z
                        > a tony odpadów zwożonych do centrum miasta(?). Niektórzy forumowicze, jak wida
                        > ć, dostają orgazmu z tego powodu i cieszą się jak głupi pompką. Całym Sercem Al
                        > leluje i do przodu!

Na rzeczy jest to,że większość wałbrzyszan nie ma pojęcia jak wpływają chemikalia na ich zdrowie w konsekwencji życie.Nie mają świadomości jaką kasę wyciąga kasę na ich zdrowiu Mokrzycki, na rzeczy jest też to,ze niewielu widziało naocznie co tam się znajduje.
                        • Gość: hehehe do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.12, 15:56
                          A ty jesteś specjalistka wysokiej klasy i wiesz, jak to wszystko wpływa na zdrowie i ty też wiesz co tam się znajduje, bo ma się rozumieć że prowadziłaś tam tajne badania.
                          • sol.77 Re: do sol.77 17.07.12, 16:08
                            Dokładnie, niczym Sherlock Holmes :D
                            • Gość: watek Re: do sol.77 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.12, 17:23
                              Ja myślę żebyś jednak wzięła i pojechała nad morze odpoczniesz a przy okazji zjesz świeże potrawy z dodatkiem soli odpadowej

www.tvn24.pl/czarno-na-bialym,42,m/rybka-nad-morzem-wez-to-troche-zmywakiem,265276.html
                              Zresztą nie ma się co oszukiwać to nie tylko nad morzem tak jest nawet i w Wałbrzychu w Świdnicy czy Mieroszowie.
                        • Gość: zniesmaczony Re: do autora wątku IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.12, 16:56
                          > Na rzeczy jest to,że większość wałbrzyszan nie ma pojęcia jak wpływają chemikalia na ich zdrowie

Ależ wiemy. Wystarczy poczytać twoje wypociny i od razu wiadomo, żeś mieszkanka Podgorza.
                          • Gość: rutkowski:) Re: do autora wątku IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.12, 16:58
                            a nadgodziny przynajmniej dobrze płatne?
            • Gość: nick Re: do autora wątku IP: *.16.213.lan.EkoNet.info 18.07.12, 09:20
              gezela pokazał klase.... boże co za idioci tu piszą...
              • Gość: mecenas Re: do autora wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 02:12
                Autor: Gość: co za typ IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.12, 21:12

"Gezela śmieszny człowieczek z Rusinowej "

"nosz kur..wa mać bezczelny typ z tego Gezeli."

"Panie Gezela powiem tak odpier..dol się typie bezczelny od ludzi,"

A taki bezczelny typ jak Pan

Niezły materiał aby zaskarżyć autora tych wypowiedzi za naruszenie dóbr osobistych. Publiczne znieważanie z nazwiska podpada pod kodeks karny z art. 216 § 1 . Można też uzyskać przyzwoite zadośćuczynienie na drodze cywilnej. Zachęcam do podjęcia odpowiednich działań. Prosta sprawa, wygrana oczywista.
                • Gość: brat Re: do autora wątku IP: *.play-internet.pl 19.07.12, 07:31
                  Mecenas bardzo podobny do naszego supermena, a te zamiłowanie do łazenia po sądach .....................piekne
                • Gość: autor wątku do mecenas IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.12, 14:34
                  A czemu się buraku nie odezwiesz jak Gezela powiedział że większość Wałbrzyszan nie ma własnego zdania i że Wałbrzyszanie tak robią bo im Szełemej tak każe, kurw..wa jakim on prawem tak mówi i dlaczego on robi z Wałbrzyszan idiotów ?

Chce to niech poda do sądu zobaczymy i wyjdzie na czym im zależy czy na szkołach czy na stołkach, bo jak na razie to chodzi o stołeczki i przykładów jest dużo, od mini aferki z ZUSem po dzisiejszą twoją wypowiedz i zastraszania opinii publicznej, a jego wypowiedz była bezczelna.

A jeżeli chodzi o ścisłość to sąd powinien się zająć jego wypowiedziami.
                  • Gość: ja Re: do mecenas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 17:07
                    Bo większośc wałbrzyszan wcale nie chce się zainteresować swoimi sprawami. Trochę wysiłku, żeby poznać swoje prawa i obowiązki władzy. PO co, lepiej narzekać i pyszczyć niż się angażować. A władzy w to graj. Taki wałbrzyski matolizm z lenistwa. A reszta to znajomi królika i też w doopie mają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka