Dodaj do ulubionych

weterynarz dla kota

IP: 78.9.31.* 01.08.12, 14:43
Czy może mi ktoś polecić dobrego weterynarza dla kotki w Wałbrzychu? Mała ma skończone 3 miesiące, dopiero ją kupiliśmy i chciałabym korzystać z usług jednego weterynarza, ale naprawdę dobrego...
Obserwuj wątek
    • Gość: pupil Re: weterynarz dla kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.12, 15:52
      Szczerze polecam panią Sylwię Skwirę na Kolejowej, za mcdonalds gdzie kiedyś był taki mały cpn. Mogę pisać dużo o tej pani ale to jest zbędne .
      • Gość: S. Re: weterynarz dla kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 07:59
        Faktycznie zbędne bo jest do...BANI
    • Gość: MM Re: weterynarz dla kota IP: 78.9.164.* 02.08.12, 09:40
      Polecam Marcina Bebela Tel. 608 228 340 Prowadzi przychodnie Weterynaryjną przy ul Grodzkiej 75d (chyba trzech weterynarzy tam przyjmuje). W ciągu dnia to nie ma problemu wszędzie cię przyjmą, ale szukaj weterynarza który odbierze telefon w nocy , najgorsza jest bezradność jak zwierzak schodzi ci na rękach a żaden z weterynarzy nie obiera telefonu nie mówiąc już o wizycie a tak jest u większości.
      • Gość: bb Re: weterynarz dla kota IP: 78.8.121.* 02.08.12, 10:07
        Też polecam Bebla, chodzę do niego z moja kotką i jest ok:)
        • Gość: gosc Re: weterynarz dla kota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.12, 12:45
          ja również polecam Babela
    • Gość: Myszka Re: weterynarz dla kota IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.08.12, 21:35
      Dziękuję za Wasze propozycje.. Już wiem, że wybiorę się do pana Bebla na Podzamczu :-) Mam do niego najbliżej - tym lepiej - mniejszy stres dla kotki :-)
      • Gość: B Re: weterynarz dla kota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 23:43
        Nie życzę sobie reklamy mojej firmy na tym forum. Jest to nieetyczne
    • Gość: cedr Re: weterynarz dla kota IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 12:06
      Ja mogę tylko powiedzieć do kogo nie iść na pewno: wet na hetmańskiej oraz na grodzkiej (przychodnia koło aptek). Pierwszy ma małe pojęcie nt leczenia,przegapił podstawowe objawy przy kocim katarze, drugi moze i lepszy,ale zdziera niesamowicie. Ja korzystam z usług przychodni weterynaryjnej na wysockiego, póki co jeszcze się nie zawiodłam.
      • Gość: sami HAhaha IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.12, 15:15
        WIdać po tym poscie, którzy weterynarze nie maja pacjentów i szukaja darmowej reklamy;-)))
        Hahahaha, Ci którzy sa naprawde dobrzy nie potrzebuja reklamy;-)))
        • Gość: cedr Re: HAhaha IP: *.play-internet.pl 05.08.12, 20:32
          wiesz co,niekoniecznie. ja ostatnio szukałam weterynarza w świdnicy i dzięki opiniom na forum trafiłam na bardzo fajnego. żałuję,że w wałbrzychu nie popytałam wcześniej, nie kosztowało by mnie to tyle nerwów. a weterynarze których wymieniłam niestety nie wzbudzili we mnie zaufania, może ktoś inny będzie miał więcej szczęścia. Pierwszy uśmiercił mojego kota,bo nie wykrył kociego kataru, drugi zabieg zrobił ok,ale przeplaciłam ponad 50zł. Moje doświadczenia- więc się nimi dziele.
          pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka