Dodaj do ulubionych

Amber Gold

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 15:55
Może ktoś napisać, która to już afera pod rządami PO, bo się pogubiłem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: pozdro Re: Amber Gold IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.08.12, 18:18
      proszę więcej tego typu afer, wole to niż sfochowaną morde Jarka, a i pośmiać jest się z kogo, jak ludzie głupi i naiwni to wpłacali do "Alpen Gold" haha. Nie lubie ludzi łapczywych, zachłannych, dali się nadmuchać w balona i tyle :)
      • Gość: zgodny Re: Amber Gold IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 21:38
        Gość portalu: pozdro napisał(a):

> .... haha.
        > Nie lubie ludzi łapczywych, zachłannych, dali się nadmuchać w balona i tyle :)

Święte słowa!!!
        Dokładnie tak jak to frajerstwo co głosowało na PO a teraz walone jest w rogi na każdym kroku i jeszcze do tego musi zapierdylać do końca życia na tych cwaniaków przy korycie.
        • Gość: * Re: Amber Gold IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.12, 21:53
          frajerstwo co głosowało na PO a teraz walone jest w rogi

Oj tam oj tam :) W rogi walenie są także ci, którzy na PO nie głosowali (lub wcale). Także i ty, frajerze :) Bardzo mnie rozbawiają takie wpisy, które sugerują, że ich autor stoi ponad tym wszystkim i że ten syf dotyczy innych, nigdy jego samego. To jest dopiero frajerstwo :)
          • Gość: he Re: Amber Gold IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.12, 13:43
            frajerstwem jest myślenie, że któraś z obecnych partii politycznych na polskim rynku mogłaby coś zmienić na lepsze, natomiast jak tak juz narzekasz na PO to zobacz jak PO rządzi w naszym miescie, Pan Roman Szełemej daje rade! i byc moze dzieki temu ze z PO, tak szybko odzyskalismy grodzkość!
            • Gość: gość Re: Amber Gold IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.12, 16:44
              I nastał w wałbrzychu okres mlekiem i miodem płynący ................. PO załatwiło grodzkość, super........ nagle wszyscy mają 2 tys na rękę, miasto tętni życiem, z innych miast zjeżdżają do wałbrzycha, przybywa dzieci i otwierane są nowe szkoły........ no ku...wa UTOPIA!!
              • Gość: no nie... Re: Amber Gold IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.12, 16:56
                to wlasnie mentalność elektoratu opozycji, niewyksztalceni, bezradni, liczą ze dostaną dobrą kase za darmo, nie umiesz sobie radzić? znasz język obcy? wyjezdzaj z kraju na zachód, tam lepiej się żyje :) tutaj maruderów nam nie potrzeba, jak się nie podoba to nikt Cie tu nie trzyma. Jeśli wierzysz w to, że inna partia w tym kraju, która będzie "rządzić" da kazdemu na ręke 2 tysiaki, zmniejszy wiek emerytalny do lat 50, obniży podatki, odjebie taką służbe zdrowia, że z zachodu będą przyjezdzać do nas się leczyć, to jestes głęboko w błędzie, być może zmanipulowany przez sąsiadów co do koryta mają parcie :) Pozdrawiam ze współczucia.
                • Gość: gość Re: Amber Gold IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.12, 19:54
                  Ty chyba nie zrozumiałeś przekazu...... to była przenośnia
                  Obecnie rządzący robią wszystko żeby Polacy wyjeżdżali z kraju ale ty chyba tego nie widzisz...... a podniecanie się pierdołami mnie nie kręci że jest grodzkość czy jej nie ma.....
                  Jeśli chodzi o mnie to w Polsce nie najgorzej sobie radzę ale mam świadomość że niestety większość nie jest w stanie mieć tak samo jak ja, i to nie przez to że nie chcą tylko przez to że w takim systemie żyją który dąży do tego żeby mieli nieliczni a reszta nic nie miała....
                • bentley75 Re: Amber Gold 21.08.12, 22:17
                  masz racje ale nie do konca kolego.
    • Gość: do ktoś Re: Amber Gold IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.08.12, 20:04
      Twoj stary tez!
      • bentley75 Re: Amber Gold 21.08.12, 22:20
        Nareszccie !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: ss Re: Amber Gold IP: 82.160.77.* 23.08.12, 08:20
          Niestety... za pare lat ludzie uwierzą że to PO "załatwiło" grodzkość i inne pożyteczne sprawy. Niestety jedyne co załatwiło PO to "załatwienie" Polaków którzy mają pracować aż do śmierci .... No ale w TVN co innego mówią a trzeba im ufac... prawda lemingi ?
          • Gość: he? Re: Amber Gold IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.08.12, 11:20
            opozycjo, jestescie żałośni, co by Szełemej nie zrobił to źle, nie dogodzi wam za żadne skarby, chociaz powoli ogarnia ten burdel, macie bardziej wyprane mózgi niz telewidzowie TVN. Wypiszcie mi co zrobiła wasza opozycja, dla wałbrzycha, przez ostatnie 10 lat!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka