slepajula 04.09.12, 13:47 Proszę o informacje i opinie o akupunkturze w Wałbrzychu. Kogo polecacie a kogo nie. Tylko bez głupich docinek i żartów. Starczy ,że już jestem ślepa, ha ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: akupunktura IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.12, 21:45 Polecam doktora Cichonia. Kilka lat temu przyjmował na Duracza na Piaskowej Górze. Sprawdź w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: akupunktura 05.12.12, 00:34 lek.Pokrywka, Kłodzko. ----------- Drink - Budwig, doskonały napój dla 8 osób po 100 ml. 400 ml kefiru, nie jogurtu - smak kwaśny 3 szczypty kurkumy - smak gorzki 100 ml oleju lnianego - 5 min. miksować - smak słodki 3 łyżeczki ksylitolu plus 3 łyżeczki cukru - smak słodki 6 łyżeczek czarnych jagód uprzednio zagotowanych z cukrem - smak słodki 5 szczypt chili - smak ostry 200,0 rumu Po każdym dodanym składniku chwilkę miksować, smacznego. www.doktorpokrywka.pl/site/praktyka/przepisy/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
adam_marek Re: akupunktura 11.07.17, 20:12 W Wałbrzychu korzystają z urządzeń do akupunktury bezigłowej (elektroakupunktury), Ja po kilku zabiegach pozbyłem się okropnego bólu pleców, z którym nie poradzili sobie lekarze. Tu macie linka do ich strony. Szczerze polecam www.facebook.com/Algomed-akupunktura-bezig%C5%82owa-1706128983026843/ Odpowiedz Link Zgłoś