Gość: zaza IP: *.play-internet.pl 11.09.12, 17:26 Jakis mały dzieciak wali wątki o pierogach bo gdzies matke podejrzał rozpie... forum a Admin ? Bierze kase za nic piszmy na adres agora forum moze go obudza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UP-ieróg Re: Admin nieudolniak IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.09.12, 19:58 Boli was mendy polityczne, że nie możecie dowolnie mieszać z błotem porządnych ludzi. Niech żyją pierogi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierożek Re: Admin nieudolniak IP: *.play-internet.pl 11.09.12, 20:12 NIECH ŻYJĄ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukas Re: Admin nieudolniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.12, 20:26 ..to wy sobie tu piszcie o pierogach a ja tymczasem usunę adres forum wałbrzych z ulubionych przegladarki...to był mój ostatni raz...nie warto tracić czasu na to forum i wiem, że takich jak ja jest wielu...żegnajcie pajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Admin nieudolniak IP: *.play-internet.pl 11.09.12, 21:45 to ty jeb .ny psie walczysz bo masz matke k.rwe i nie dajesz z tym rady psia ku.wo obronco zyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampir Re: Admin nieudolniak IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.12, 21:52 dzis rano spoznilem sie do pracy bo jakis kucharz zatkal mi tlumnik pierogiem Odpowiedz Link Zgłoś