Gość: sylwia IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 14.07.04, 20:11 Poszukuje dobrego neurologa dzieciecego w walbrzychu. Prosze o namiary. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magdagt Re: poszukuje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.07.04, 08:42 generalnie w Wałbrzychu trudno o dobrego specjaliste z tej dziedziny...spróbuj z dr Romańską szybciej w Świdnicy kogoś znajdziesz lub w Legnicy, Wrocław jest drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOJA Re: poszukuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:28 Moaj koleznka chodzi z dzieckiem do dr Badora przyjmuje na ul.Szmidta 25a w W- chu. Jets bardzo zadowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: poszukuje IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 14:11 JEŚLI MASZ TAKIE MIŻLIWOŚCI, TO POJADZ DO WROCLAWIA. Tam napewno znajdziesz bardzo dobrych specjalistów. Jest klika miejsc we Wrocławiu; 1. Szpital Dziecięcy im. Korczaka ul. Kasprowicza (byłam tam sama(kilkakrotnie) z moim synkiem) Możesz pojechać tam ze skierowaniem z przychodni i nie zapłacisz za wizytę, ponieważ zrefunduje to FZ. Niestety nie znam nikogo, kto zapracował na miano neurologa dziecięcego, a mam, niestety, doświadczenie w tej. 2. Przychodnia Promyk we Wrocławiu, gdzie przyjmują ci sami lekarze co w Korczaku. Pierwszy raz spotkałam się z takimi przyjaznymi lekarzami diecięcymi. Dlatego polecam Wrocław a nie tych konowałów z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: poszukuje IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 15.07.04, 15:37 dzieki wam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś