02.06.14, 15:40
Czy coś tu się dzieje? Gdzie są jakieś kluby gdzie można się wybrać? 9fala, taki fajny rockowy pub w rynku, ewentualnie k10. Czemu już NIC nie ma?? Gdzie można iść się pobawić? Wybrać się na Jakiś koncert?
Obserwuj wątek
    • maciekityle Re: ludzie:)? 07.06.14, 09:32
      Ponieważ wałbrzych pod każdym względem ssie. Zaraz się zacznie bólek żopki obrońcóffff w-ch'ooja... albo właśnie się nie zacznie bo zacisną mleczaki hehe. Co do pytania to w Świdnicy czasem jakieś TSA się zjawi.
      • fryziaw Re: ludzie:)? 08.06.14, 22:55
        Przestań ośmieszać moją Świdnicę
        raz na 100 lat przyjedzie jakieś TSA i to wszystko
        reszta lat i dni nic się nie dzieje
        ze Świdnicy na koncerty trzeba daleko jechać Wrocek, Wałbrzych, Legnica, Jelenia
        knajp barów w Świdnicy brakuje
        Jak są to bawi się tam wieś plebs i hołota
        W Świdnicy aby wyjść do pub trzeba mieć niezłą ochronę aby wyjść żywym

maciekityle napisał:

> Ponieważ wałbrzych pod każdym względem ssie. Zaraz się zacznie bólek żopki obro
        > ńcóffff w-ch'ooja... albo właśnie się nie zacznie bo zacisną mleczaki hehe. Co
        > do pytania to w Świdnicy czasem jakieś TSA się zjawi.
        • maciekityle Re: ludzie:)? 09.06.14, 18:14
          Ja ośmieszam wałbrzych... bo jest rzeczywiście śmieszny a raczej żałosny. Znam tego gościa co robi te koncerty TSA w Świdnicy. Kiedyś robił je w w-chooju ale zrezygnował bo mało ludzi przychodziło heheh ot jedna z cech tego biedaszybowego miasta.
          • fryziaw Re: ludzie:)? 09.06.14, 18:49
            Ośmieszasz moją Świdnicę masz tutaj przykład
            swidnica24.pl/zamiast-euphorii-wielka-klapa/

maciekityle napisał:

> Ja ośmieszam wałbrzych... bo jest rzeczywiście śmieszny a raczej żałosny. Znam
            > tego gościa co robi te koncerty TSA w Świdnicy. Kiedyś robił je w w-chooju ale
            > zrezygnował bo mało ludzi przychodziło heheh ot jedna z cech tego biedaszyboweg
            > o miasta.
            • maciekityle Re: ludzie:)? 09.06.14, 19:08
              Chyba sam ośmieszasz swoje miasto przypominając o takich sprawach he. Ile to już takich imprez było odwołanych

stacjaczestochowa.info/kultura/?action=article_show&idArticle=459
              • fryziaw Re: ludzie:)? 10.06.14, 22:21
                Tu imprezy nie odwołano tylko ludzi nie było na Świdnickiej imprezie
                nie pieprz głupot na temat Świdnicy
                Mieszkam w Świdnicy znam ją dobrze
                Impreza odbyła się w Świdnicy a ludzi nie było
                Każdy wie jaka jest nasza Świdnica
                a kto nie wie to pozna jakie tutaj jest zad..pie

maciekityle napisał:

> Chyba sam ośmieszasz swoje miasto przypominając o takich sprawach he. Ile to ju
                > ż takich imprez było odwołanych
                >
                > stacjaczestochowa.info/kultura/?action=article_show&idArticle=459
                • maciekityle Re: ludzie:)? 10.06.14, 23:32
                  zadupie? hehe nie byłeś chyba dawno w w-chu. Stąd ta naiwność.
                  • fryziaw Re: ludzie:)? 11.06.14, 18:46
                    Tak się złożyło że codziennie dojeżdżam do Wałbrzycha ze Świdnicy
                    Pracuję sobie w Wałbrzychu
                    Widzę duże zmiany w Wałbrzychu
                    Świdnica się chowa do tych zmian w Wałbrzychu
                    Jak w Świdnicy będzie tak jak w Wałbrzychu to się będę cieszyła
                    Nie jestem on tylko ona nie pisz do mnie byłeś tylko byłaś

maciekityle napisał:

> zadupie? hehe nie byłeś chyba dawno w w-chu. Stąd ta naiwność.
                    • maciekityle Re: ludzie:)? 11.06.14, 19:26
                      Skoro jesteś na tak ślepy, że nie widzisz jak wałbrzych ssie to już nie mój problem.
                      • fryziaw Re: ludzie:)? 12.06.14, 18:39
                        Niestety nie widzę
                        Widzę jak Wałbrzych rozwija się w szybki tempie
                        O Świdnicy tego nie mogę powiedzieć bo Świdnica się cofa
                        Chodź mieszkam w Świdnicy bo muszę
                        ale jak bym miała okazję bym wyjechała ze Świdnicy

maciekityle napisał:

> Skoro jesteś na tak ślepy, że nie widzisz jak wałbrzych ssie to już nie mój pro
                        > blem.
                        • zul_swidnicki Re: ludzie:)? 12.06.14, 19:23
                          Fryzia weź się przeprowadź kuźwa do Wałbrzycha, najlepiej na Palestynę, będziesz miała blisko do pracy i przestań już pieprzyć jak potłuczona.
                          • fryziaw Re: ludzie:)? 13.06.14, 20:12
                            Jak będę chciała to się przeprowadzę
                            przynajmniej w Wałbrzychu jest pogotowie
                            Mają też piękniejsze parki
                            dużo remontów ulic
                            do tego góry i zamek Książ

zul_swidnicki napisał:

> Fryzia weź się przeprowadź kuźwa do Wałbrzycha, najlepiej na Palestynę, będzies
                            > z miała blisko do pracy i przestań już pieprzyć jak potłuczona.
                        • maciekityle Re: ludzie:)? 13.06.14, 15:08
                          hehe wałbrzych rozwija się w szybkim tempie hehe tak to prawda z tymże g#^%o prawda. Zerowa działalność względem imprez, występów kulturalnych, II miejsce pod względem bezrobocia i wszędzie kościoły, banki i markety(w sumie to jedno i to samo he) szełemek już sam nie wie co robić... więc jakieś reklamy z podrzędnymi aktorzynami którzy chwalą wałbrzych(bo tu nie mieszkają) powywieszał heh. Blockhouse'y pokolorował... ale tylko te co są przy głównej(czyt. rozkopanej) ulicy. Utwór defektu p.t. "w-ch" nadal aktualny i będzie aktualny aż po wsze czasy aż te pożal się boże miasta całkowicie się zawali od drążonych pod nim biedaszybów.
                          • fryziaw Re: ludzie:)? 13.06.14, 20:18
                            No widzisz skoro budują markety i sklepy
                            czyli Wałbrzych stać na kupowanie w tych sklepach
                            Lepsza jest galeria w Wałbrzychu
                            remontów dużo więcej
                            Ludzie może kopią na biedaszybach ale nie okradają jak w Świdnicy
                            Imprezy są i to na poziomie
                            Po prostu zazdrosny jesteś

maciekityle napisał:

> hehe wałbrzych rozwija się w szybkim tempie hehe tak to prawda z tymże g#^%o pr
                            > awda. Zerowa działalność względem imprez, występów kulturalnych, II miejsce pod
                            > względem bezrobocia i wszędzie kościoły, banki i markety(w sumie to jedno i to
                            > samo he) szełemek już sam nie wie co robić... więc jakieś reklamy z podrzędnym
                            > i aktorzynami którzy chwalą wałbrzych(bo tu nie mieszkają) powywieszał heh. Blo
                            > ckhouse'y pokolorował... ale tylko te co są przy głównej(czyt. rozkopanej) ulic
                            > y. Utwór defektu p.t. "w-ch" nadal aktualny i będzie aktualny aż po wsze czasy
                            > aż te pożal się boże miasta całkowicie się zawali od drążonych pod nim biedaszy
                            > bów.
                            • maciekityle ebać w-ch 14.06.14, 10:15
                              hehe jak mogę być zazdrosny skoro mieszkam w tej dziurze. Ludzi stać aby do biedry czasem pójść w galeriach raczej za dużo klientów nie ma. Remonty są od lat już widzę na listopada ledwo pół roku temu skończyli robić i już jakieś nowe dziurska porobili heheeh. Prawidłowość tego śmiesznego miasta.
                              • fryziaw Re: ebać w-ch 14.06.14, 10:37
                                To jak nie znasz Świdnicy i nie wiesz co się u nas dzieje
                                to się nie wypowiadaj
                                Galeria w Wałbrzychu jest pełna
                                U nas w Świdnicy to dopiero pustki
                                Ciesz się że zrobili drogi a nie jak u nas w Świdnicy
                                drogę zrobili i się zapadła po miesiącu
                                była to jedyna droga która została wyremontowana w Świdnicy

maciekityle napisał:

> hehe jak mogę być zazdrosny skoro mieszkam w tej dziurze. Ludzi stać aby do bie
                                > dry czasem pójść w galeriach raczej za dużo klientów nie ma. Remonty są od lat
                                > już widzę na listopada ledwo pół roku temu skończyli robić i już jakieś nowe dz
                                > iurska porobili heheeh. Prawidłowość tego śmiesznego miasta.
                                • maciekityle Re: ebać w-ch 14.06.14, 16:38
                                  Jestem w świdnicy często i widzę różnice... więc nie wkręcaj tu głupot. Przenieś się do w-cha jak ci tu tak dobrze hehe i zatrudnij się na strefie. Co za noob.
                                  • fryziaw Re: ebać w-ch 15.06.14, 18:37
                                    Oczywiście że jest lepiej w Wałbrzychu
                                    Już pracuję w Wałbrzychu
                                    Masz jakiś kompleks na tym punkcie

maciekityle napisał:

> Jestem w świdnicy często i widzę różnice... więc nie wkręcaj tu głupot. Przenie
                                    > ś się do w-cha jak ci tu tak dobrze hehe i zatrudnij się na strefie. Co za noob
                                    > .
                                    • maciekityle Re: ebać w-ch 15.06.14, 19:25
                                      ...no to uważaj bo będziesz musiał płacić podatek od optymizmu hehe toosek się już o to postara. Pracuj, pracuj dalej w wałbrzychu a raczej dalej troluj hehe i na to się podatek znajdzie.
                                      • fryziaw Re: ebać w-ch 16.06.14, 18:17
                                        To daj mi i moim znajomym pracę w Świdnicy to nie będziemy musieli przyjeżdżać do Wałbrzycha

maciekityle napisał:

> ...no to uważaj bo będziesz musiał płacić podatek od optymizmu hehe toosek się
                                        > już o to postara. Pracuj, pracuj dalej w wałbrzychu a raczej dalej troluj hehe
                                        > i na to się podatek znajdzie.
                                        • maciekityle Re: ebać w-ch 17.06.14, 16:31
                                          A co ty bez znajomych nie możesz pracować? hehe jeszcze roboty mam ci szukać hehe jasne... jest tam więcej ofert niż w-chu. Wiele razy mi proponowano pracę lecz odległość od tej dziury w której mieszkam do Świdnicy jest zbyt duża a co za tym idzie... również koszty dojazdów są za wysokie. Oczywiście, jak sobie wymyślisz jakąś siedzącą na d*&^ie pracę to wiadomo, że nie ma ofert... a popracuj trochę jako np. magazynier. Schudniesz trochę hehe.
                                          • feldkuratkatz99 Re: ebać w-ch 17.06.14, 19:08
                                            maciekityle napisał:

> A co ty bez znajomych nie możesz pracować? hehe jeszcze roboty mam ci szukać he
                                            > he jasne... jest tam więcej ofert niż w-chu. Wiele razy mi proponowano pracę le
                                            > cz odległość od tej dziury w której mieszkam do Świdnicy jest zbyt duża a co za
                                            > tym idzie... również koszty dojazdów są za wysokie. Oczywiście, jak sobie wymy
                                            > ślisz jakąś siedzącą na d*&^ie pracę to wiadomo, ż
                                            e nie ma ofert... a popracuj
                                            > trochę jako np. magazynier. Schudniesz trochę hehe.

Ciekawe gdzie ta Fryzia w tym Wałbrzychu pracuje , bo zważywszy na plebejską stylistykę jej wpisów i zdarzające się błędy ortograficzne nic dziwnego że w rodzinnym mieście pracy znaleźć nie mogła. Coś mi się zdaje że w jakiejś wałbrzyskiej "placówce" komunalnej, bo tam pełno takich gejzerów intelektu.
                                            • forummmm Re: ebać w-ch 17.06.14, 21:01
                                              Fryzia kiedyś chwaliła się, że pracuje w galerii Victoria. Wziąwszy pod uwagę ogólny jej słowotok można bez większego błędu założyć, że pracuje w ochronie. Tylko dziwne by to było, kobitka z brodą i zarostem w ochronie.....
                                            • maciekityle Re: ebać w-ch 18.06.14, 16:38
                                              to po prostu zwykły troll i tyle. Pełno takich.
                                          • fryziaw Re: ebać w-ch 18.06.14, 09:05
                                            Jak by było w Świdnicy więcej ofert pracy
                                            to byśmy w Wałbrzychu nie musieli pracować
                                            Tak bo pracujemy w 5 osób i dojeżdżamy do Wałbrzycha
                                            Mi zaoferowano pracę w Wałbrzychu bo byłam na bezrobociu 3 lata w Świdnicy
                                            Wcześniej w Świebodzicach pracowała bo też nie było pracy w Świdnicy

maciekityle napisał:

> A co ty bez znajomych nie możesz pracować? hehe jeszcze roboty mam ci szukać he
                                            > he jasne... jest tam więcej ofert niż w-chu. Wiele razy mi proponowano pracę le
                                            > cz odległość od tej dziury w której mieszkam do Świdnicy jest zbyt duża a co za
                                            > tym idzie... również koszty dojazdów są za wysokie. Oczywiście, jak sobie wymy
                                            > ślisz jakąś siedzącą na d*&^ie pracę to wiadomo, że nie ma ofert... a popracuj
                                            > trochę jako np. magazynier. Schudniesz trochę hehe.
                                            • maciekityle fryziek nie kłam hehe, że pracujesz 18.06.14, 16:37
                                              ...sądząc po opiniach innych użytkowników to łżesz... i to chyba prawda gościu. Wkręcaj dalej... ale może swojej mamuni to szybciej uwierzy w te twoje pyer-dolamento
    • qwe33 A "Aqua Zdrój" Ci nie wystarcza? n/t 08.06.14, 11:58
    • feldkuratkatz99 Re: ludzie:)? 14.06.14, 20:33
      W Świdnicy na Rynku jest ponad 20 lokali i ogródków , wieczorami pełnych, w Wałbrzychu na Rynku nie ma ani jednego (po zmroku strach wejść) . Jedyna" atrakcja" wałbrzyskiego Rynku to jakies podrzędne banki, szemrane firmy pożyczkowe i handel używanymi telefonami.
      Szełemej , z całym szacunkiem dla jego wysiłków, tego nie zmieni. Kasy w budżecie miasta już dramatycznie brakuje.
      • fryziaw Re: ludzie:)? 15.06.14, 18:46

W Świdnicy 20 lokali dobre sobie chyba tych pozamykanych ogródki są ale przydomowe z żulami
        Świdnicy banki nawet zamykają nie pisz mi bajek
        Na Rynku w Wałbrzychu są lokale bo widzę codziennie widzę bo przechodzę
        Wczoraj byłam w Wałbrzychu o 24 na rynku i było pełno ludzi po mimo złej pogody
        Dostać też nie dostałam bać się też nie bałam
        Natomiast w Świdnicy to się boimy nawet w dzień chodzić po ulicach
        Świdnicy nawet policja się boi w dzień chodzić po ulicach
        Wałbrzych ma do wyboru Rynek Piaskową oraz Szczawno a u nas w Świdnicy
        tylko rynek i niebezpieczeństwo

feldkuratkatz99 napisał(a):

> W Świdnicy na Rynku jest ponad 20 lokali i ogródków , wieczorami pełnych, w Wał
        > brzychu na Rynku nie ma ani jednego (po zmroku strach wejść) . Jedyna" atrakcja
        > " wałbrzyskiego Rynku to jakies podrzędne banki, szemrane firmy pożyczkowe i ha
        > ndel używanymi telefonami.
        > Szełemej , z całym szacunkiem dla jego wysiłków, tego nie zmieni. Kasy w budżec
        > ie miasta już dramatycznie brakuje.
        • feldkuratkatz99 Re: ludzie:)? 15.06.14, 19:35
          fryziaw napisał(a):

>
          > W Świdnicy 20 lokali dobre sobie chyba tych pozamykanych ogródki są ale przydom
          > owe z żulami
          > Świdnicy banki nawet zamykają nie pisz mi bajek
          > Na Rynku w Wałbrzychu są lokale bo widzę codziennie widzę bo przechodzę
          > Wczoraj byłam w Wałbrzychu o 24 na rynku i było pełno ludzi po mimo złej pogody
          >
          > Dostać też nie dostałam bać się też nie bałam
          > Natomiast w Świdnicy to się boimy nawet w dzień chodzić po ulicach
          > Świdnicy nawet policja się boi w dzień chodzić po ulicach
          > Wałbrzych ma do wyboru Rynek Piaskową oraz Szczawno a u nas w Świdnicy
          > tylko rynek i niebezpieczeństwo
          • fryziaw Re: ludzie:)? 16.06.14, 18:21
            Sorry chłopczyku ale to taka rzeczywistość
            Mieszkam w nędznej Świdnicy nieopodal Rynku
            nie jest tak słodko jak Tobie się wydaje
            Jak jest kongres to jest dobrze kongres się kończy to jest bieda
            Druga sprawa czytaj ze zrozumieniem

• feldkuratkatz99 Re: ludzie:)? 16.06.14, 20:50
              fryziaw napisał(a):

> Sorry chłopczyku ale to taka rzeczywistość
              > Mieszkam w nędznej Świdnicy nieopodal Rynku
              > nie jest tak słodko jak Tobie się wydaje
              > Jak jest kongres to jest dobrze kongres się kończy to jest bieda
              > Druga sprawa czytaj ze zrozumieniem

Oczywiście w Wałbrzychu na Rynku jest słodziutko, ciekawe gdzie Ty tam wieczorem chodzisz ?

• fryziaw Re: ludzie:)? 16.06.14, 21:00
                A czy to ważne gdzie ja chodzę
                Bywam tam i widziałam
                W ten weekend było bardzo dużo osób chodź padało
                w inne dni też
                Na pewno nie jest gorzko w rynku jak to ty opowiadasz

> fryziaw napisał(a):
                >
                > > Sorry chłopczyku ale to taka rzeczywistość
                > > Mieszkam w nędznej Świdnicy nieopodal Rynku
                > > nie jest tak słodko jak Tobie się wydaje
                > > Jak jest kongres to jest dobrze kongres się kończy to jest bieda
                > > Druga sprawa czytaj ze zrozumieniem
                >
                > Oczywiście w Wałbrzychu na Rynku jest słodziutko, ciekawe gdzie Ty tam wieczore
                > m chodzisz ?
                >
            • forummmm Re: ludzie:)? 16.06.14, 23:45
              fryziaw napisał(a):

> Sorry chłopczyku ale to taka rzeczywistość
              > Mieszkam w nędznej Świdnicy nieopodal Rynku

No to już wiem! Widziałem wczoraj fryzię na Różanej jak stała i filowała w okno aresztu. Na pewno chciała zobaczyć swojego lubego. Fryzia słuchaj, mam znajomych w Wałbrzychu, mogę załatwić żeby go przenieśli do aresztu w Wałbrzychu będziesz mogła pogadać z nim po pracy. Nie będziesz musiała wrzeszczeć na całą ulicę że tęsknisz i szlochasz. To jak pogadać z chłopakami pod celą ??
              • fryziaw Re: ludzie:)? 17.06.14, 09:32
                Dobrze wiem kim jesteś
                zmieniasz nicki
                udajesz kogoś innego drogi feldkuratkatz99
                Już raz Tobie kiedyś napisałam co o Tobie myślę
                Różana w Świdnicy to wylęgarnia patologii widzę że bywasz tam
                zresztą na przeciwko tej ulicy tuż przed halą targową na ławeczkach
                siedzą twoi kumple z nalewkami zulu_swidnicki

forummmm napisał(a):

> fryziaw napisał(a):
                >
                > > Sorry chłopczyku ale to taka rzeczywistość
                > > Mieszkam w nędznej Świdnicy nieopodal Rynku
                >
                > No to już wiem! Widziałem wczoraj fryzię na Różanej jak stała i filowała w okno
                > aresztu. Na pewno chciała zobaczyć swojego lubego. Fryzia słuchaj, mam znajomy
                > ch w Wałbrzychu, mogę załatwić żeby go przenieśli do aresztu w Wałbrzychu będzi
                > esz mogła pogadać z nim po pracy. Nie będziesz musiała wrzeszczeć na całą ulicę
                > że tęsknisz i szlochasz. To jak pogadać z chłopakami pod celą ??
                • zul_swidnicki Re: ludzie:)? 17.06.14, 13:33
                  Fryziu kochanie ty moje i tak cię kocham, a z felkuratem nie mam nic wspólnego podobnie jak ty nie jesteś fryzią. Ale razem możemy być parą, ty - Conchita z brodą, ja feldkurat w spódnicy, razem możemy iść przez świat. Nic mi nie będzie przeszkadzać, że masz chłopaka za kratkami i pieprzysz bez sensu jak potłuczona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka