Dodaj do ulubionych

DO PREZYDENTA WAŁBRZYCHA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:01
Panie Prezydencie-jak długo jeszcze będziemy zmuszeni znosić "radosną"
twórczość Pańskiego zastępcy ksywa "Wesoły Romek" vel "Romek komórkowiec".ILE
JESZCZE BŁĘDÓW MUSI POPEŁNIĆ TEN CZŁOWIEK??????Ja rozumiem, że sponsor
kampanii,że okazał wielką pomoc(finansową też)ALE WSZYSTKO MA SWOJE
GRANICE!!! Cierpliwość wyborców też!! Jeżeli myśli Pan poważnie o dalszej
karierze politycznej-radzę się zastanowić!stare przysłowie mówi-"Chroń mnie
Panie Boże od fałszywych przyjaciół-przed wrogami obronię się sam"
Obserwuj wątek
    • Gość: prez Re: DO PREZYDENTA WAŁBRZYCHA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.12.04, 23:08
      jaki sponsor, to chyba tylko po to zeby zdenerwowac
      • Gość: *.* Re: DO PREZYDENTA WAŁBRZYCHA IP: 81.168.209.* 31.12.04, 10:37
        a ty myslisz żeby być Prezydentem (wygrać wybory) to wystarczy wygląd rumuńskiego księcia !!!! Potrzeba b dużo szmalu chociażby na tanie wino.
        • Gość: komar Re: startowałeś, że wiesz?? IP: 217.30.143.* 31.12.04, 11:04
          i po pierwsze byłem śwaidkiem w sprawie kupowania głosów wyborczych. To była
          zwykła farsa. P. Palacz z gazety Sld był bliskim znajomym P. Sroki składającego
          protest wyborczy. Czy Palacz wziął łapówkę, czy robił to dla swojego bliskiego
          kolegi, tego sie nigdy nie dowiemy. Ale jest pewne,że gazety w Wałbrzychu mogą
          byc przypuszczalnie na wikcie jakieś partii np. SLD, SdPL
          • don8 Re: startowałeś, że wiesz?? 01.01.05, 22:21
            Nieprawda, że gazety w Wałbrzychu będą partyjne, bo żadna partia nie ma dośc
            pieniędzy, a gdyby nawet miała, to kto będzie partyjne gazety kupował? Bez
            sensu. W Polsce gazety kupują już tylko Niemcy. I tak kombinują, żeby było ich
            jak najmniej. Ile mamy dzienników na Dolnym Śląsku? Jeden!!! I dobrze mu się
            wiedzie, bo jest monopolistą - i o to cały czas chodzi.

Gość portalu: komar napisał(a):

> i po pierwsze byłem śwaidkiem w sprawie kupowania głosów wyborczych. To była
            > zwykła farsa. P. Palacz z gazety Sld był bliskim znajomym P. Sroki
            składającego
            >
            > protest wyborczy. Czy Palacz wziął łapówkę, czy robił to dla swojego
            bliskiego
            > kolegi, tego sie nigdy nie dowiemy. Ale jest pewne,że gazety w Wałbrzychu
            mogą
            > byc przypuszczalnie na wikcie jakieś partii np. SLD, SdPL
            • Gość: Krzysztof 88 Re: startowałeś, że wiesz?? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.01.05, 23:45
              Raczej siedzę w tym od 1997 roku i wiem co mówię. Nie opisywałem jeszcze
              szczegółów. A była wrocławska robiła pod SLD - i wiem co mówię. Teraz jesty
              inaczej??? por. wybryk P. Śpiewaka a opozycyjnych polityków Wałbrzycha. Których
              gnoją bardziej.??
        • Gość: kupiec Re: DO PREZYDENTA WAŁBRZYCHA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.01.05, 09:58
          Panie Prezydencie- wypiernicz Ludwiczuka na pysk- kupcy pana obwiniają za
          podwyżki a ten leser na spotkaniach temu nie zaprzecza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka