sly38 24.09.12, 07:15 i stało się było pierwsze skrobanie szyby z rana zaczyna byc chłodno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: oslo brrr zimno 24.09.12, 08:17 wiadomosci.onet.pl/kraj/pogoda/pierwsze-przymrozki-jesien-zbliza-sie-wielkimi-kro,1,5253099,wiadomosc.html Taki lajf :) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: oslo brrr zimno 24.09.12, 09:40 Nie strasz sibeliussie, dzisiaj ma być 26 stopni, a jak takie rzeczy będziesz cytował, to zapeszysz:) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: oslo brrr zimno 24.09.12, 11:26 I po co deszcz? Po co? Będzie mokro, bedzie smutno i zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: oslo brrr zimno 24.09.12, 12:26 Rzeki wysychają, studnie wyschły, drzewa zamierają. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: oslo brrr zimno 24.09.12, 19:15 Jejku, gdzie to tak? Bo u nas jeszcze drzewa stoją, a Śmierdzielka nasza piękna też płynie;) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: oslo brrr zimno 25.09.12, 11:08 A co? Kąpiesz się tam co rano, czy ryby łowisz w weekendy? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: oslo brrr zimno 25.09.12, 15:11 Widzisz, ja patrzę na to nie pod kątem siebie i tylko siebie. Jeśli Ty tak robisz, to jest to bardzo smutne. Chcę aby moje miasto było zielone, miało piękne drzewa, statki pływające po rzece, plaże i bulwary. Bez dużej rzeki to nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: oslo brrr zimno 25.09.12, 17:19 Może i smutne, ale za to rozsądne. Jak jest mniej deszczu, to mniej u nas spływa wody z gór i mniej jest powodzi. We Warszawie takich problemów nie macie chyba. A jeśli chodzi o zieloność, to o tej porze roku deszcz raczej nie pomoże, nie? Raczej na wiosnę ten deszcz:) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: oslo brrr zimno 26.09.12, 10:30 Wisła powoli przybiera. ps. mamy stany powodziowe i to takie konkretne. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: oslo brrr zimno 26.09.12, 14:52 No! To dobrze! Teraz już tylko pozostaje czekać na ten deszcz, żeby podlało te drzewa i nakapało do studnii. W niedzielę chyba ma padać, tak mi coś mignęło w prognozie pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: oslo brrr zimno 24.09.12, 11:06 sly38 napisał: > i stało się było pierwsze skrobanie szyby z rana zaczyna byc chłodno A my jeszcze sie nie skrobiemy. Odpowiedz Link Zgłoś