Dodaj do ulubionych

wspomnienia wałbrzyszanina

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.05, 16:55
Polecam. Miłych wrażeń :)
walbrzych.blox.pl/html
Obserwuj wątek
    • pressforum Re: wspomnienia wałbrzyszanina 02.02.05, 19:21
      dziekuje i takze polecam. dzis znow zaczne pisac, bo mialerm chwile zastoju z
      powodu przepracowania. ale teraz juz bedzie troszke inna formula. mam nadzieje,
      ze sie spodoba :)
      • Gość: E.N.Y. Re: wspomnienia wałbrzyszanina IP: *.nyc.rr.com 08.02.05, 03:46
        NIgdy nie pomyslalabym ,ze bedac kilka tysiecy mil od mojego Magicznego
        Walbrzycha ,przeniose sie nagle do lat mojego dziecinstwa i mlodosci.Czytajac
        Twoje wspomnienia ,widzialam siebie ,mala dziewczynke z ul. Harcerskiej na
        Nowym Miescie ,Nastolatke wluczaca sie po Mauzoleum itd. Wiele by o tym
        pisac.Jestem o 1 rok od Ciebie starsza ,wiec te przezycia sa mi bardzo
        blidskie .Od paru lat mieszkam w innym magicznym miescie do ,ktorego kiedys
        tesknilam .A dzis tesknie do Mojego Walbrzycha .Piszesz pieknie ,pisz
        jeszcze,bede czytac i wspominac. Pozdrawiam .(tez chodzilam do tej samej szkoly
        podstawowej)
        • pressforum Re: wspomnienia wałbrzyszanina 08.02.05, 13:55
          napewno jeszcze bede pisac :)
        • pressforum do ENY 08.02.05, 19:49
          hej z nowego jorku! odezwij sie. moze mamy wspolnych znajomych? znalem paru
          ludkow na harcerskiej. moze obgadamy znajomych i belfrow z podstawowki? :)
          • Gość: E.N.Y Re: do ENY IP: *.nyc.rr.com 09.02.05, 03:48
            Hej,hej! Nareszcie ktos z Walbrzycha sie do mnie odezwal .Pewnie ,ze mozemy
            obgadac znajomych i belfrow,zwazywszy na fakt, ze dawno nikogo nie
            obgadywalam.W calym N.Y. nie znam nikogo z naszego miasta . Tutaj to jest
            przewaznie sama wies z polnocno,poludniowo wschodniej Polski.Na Harcerskiej
            mieszkaja moi rodzice i brat , a na Fredry mam tez rodzine . Ja chodzilam do
            klasy B .Moja wychowawczynia byla Alicja Suwaj. Od wf. pani ,pan Witecki itd.
            Kiedys bylam kibicka Gornika Walbrzych ( jak byli w II lidze tez).W N.Y
            mieszkam od prawie 5 lat .Od tego czasu nie bylam jeszcze w Polsce i na razie
            nie wiem kiedy bede mogla byc.Taka pogaducha z ziomkiem bardzo dobrze mi
            zrobi.Nie mam pojecia ,kto to bedzie czytal , ale na " Mauzie " swego czasu
            robilo sie wiele fajnych rzeczy. Tam pierwszy raz poznalam smak "wina".... i
            nie tylko> Z tym skakaniem z muru to mielismy podobna sytuacje - kolega Darek
            skoczyl byl ( chyba byl po 1 winie ) i trzeba bylo karetke wzywac. Bylo to
            nasze klasowe zakonczenie szkoly podst. nr 23.Strasznie sie spilismy wszyscy.
            To byly piekne czasy. Moze znasz Jarka Petryniaka , Darka Szczesnego ,Darka
            Zaka ( to on spadal)To chlopaki z mojej klasy. A z Fredry to np. Darek
            Kmieckowiak i jego siostra ,Piotrek Wisniewski( Mucha).O.K. na dzisiaj to
            koniec .Teraz Ty.Moze podasz mi swoje imie (jesli mozesz).Pozdrawiam.
            • pressforum Re: do ENY 09.02.05, 07:42
              lejesz miod w moje serce!!! pewnie ze znam wszystkich tych lobuzow he he! z nimi
              wlasnie na mauzoleum dluuuugie dnie spedzalem na wagarach, z nimi tam pilem wino
              itp. nie wiem co u nich slychac, bo sam nie bylem w walbrzychu 3 lata. musisz mi
              powiedziec jak sie nazywasz, bo moze w ogole sie znamy?
              napisz do mnie: pressforum@gazeta.pl
              a nazywam sie darek olejniczak, co jest napisane na moim blogu. poszukaj,
              znajdziesz wiecej informacji o tym co robie obecnie.
              no, czuje ze bedzie o czym pogadac :)
              czekam na maila i pozdro.
              • Gość: ENY Re: do ENY IP: *.nyc.rr.com 10.02.05, 03:51
                Dzieki za adres , napisalam do ciebie ale nie jestem pewna czy
                dojdzie ,ostatnio zmienilam operatora i mialam klopoty z przeslaniem listu.Jak
                nie dostaniesz nic ode mnie to daj znac mi na tym forum a ja cos bede probowac
                zdzialac.Pozdrawiam.
                • pressforum Re: do ENY 11.02.05, 08:10
                  ENY odpisze jeszcze dzis!!!!
          • milumil Re: do ENY 25.04.14, 20:42
            Hallo do NY
            Ja tez jestem z walbrzycha, moja wychwawczynia byla pani borowska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka