Gość: niebieska IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.02.05, 16:55 Polecam. Miłych wrażeń :) walbrzych.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pressforum Re: wspomnienia wałbrzyszanina 02.02.05, 19:21 dziekuje i takze polecam. dzis znow zaczne pisac, bo mialerm chwile zastoju z powodu przepracowania. ale teraz juz bedzie troszke inna formula. mam nadzieje, ze sie spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.N.Y. Re: wspomnienia wałbrzyszanina IP: *.nyc.rr.com 08.02.05, 03:46 NIgdy nie pomyslalabym ,ze bedac kilka tysiecy mil od mojego Magicznego Walbrzycha ,przeniose sie nagle do lat mojego dziecinstwa i mlodosci.Czytajac Twoje wspomnienia ,widzialam siebie ,mala dziewczynke z ul. Harcerskiej na Nowym Miescie ,Nastolatke wluczaca sie po Mauzoleum itd. Wiele by o tym pisac.Jestem o 1 rok od Ciebie starsza ,wiec te przezycia sa mi bardzo blidskie .Od paru lat mieszkam w innym magicznym miescie do ,ktorego kiedys tesknilam .A dzis tesknie do Mojego Walbrzycha .Piszesz pieknie ,pisz jeszcze,bede czytac i wspominac. Pozdrawiam .(tez chodzilam do tej samej szkoly podstawowej) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: wspomnienia wałbrzyszanina 08.02.05, 13:55 napewno jeszcze bede pisac :) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum do ENY 08.02.05, 19:49 hej z nowego jorku! odezwij sie. moze mamy wspolnych znajomych? znalem paru ludkow na harcerskiej. moze obgadamy znajomych i belfrow z podstawowki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.N.Y Re: do ENY IP: *.nyc.rr.com 09.02.05, 03:48 Hej,hej! Nareszcie ktos z Walbrzycha sie do mnie odezwal .Pewnie ,ze mozemy obgadac znajomych i belfrow,zwazywszy na fakt, ze dawno nikogo nie obgadywalam.W calym N.Y. nie znam nikogo z naszego miasta . Tutaj to jest przewaznie sama wies z polnocno,poludniowo wschodniej Polski.Na Harcerskiej mieszkaja moi rodzice i brat , a na Fredry mam tez rodzine . Ja chodzilam do klasy B .Moja wychowawczynia byla Alicja Suwaj. Od wf. pani ,pan Witecki itd. Kiedys bylam kibicka Gornika Walbrzych ( jak byli w II lidze tez).W N.Y mieszkam od prawie 5 lat .Od tego czasu nie bylam jeszcze w Polsce i na razie nie wiem kiedy bede mogla byc.Taka pogaducha z ziomkiem bardzo dobrze mi zrobi.Nie mam pojecia ,kto to bedzie czytal , ale na " Mauzie " swego czasu robilo sie wiele fajnych rzeczy. Tam pierwszy raz poznalam smak "wina".... i nie tylko> Z tym skakaniem z muru to mielismy podobna sytuacje - kolega Darek skoczyl byl ( chyba byl po 1 winie ) i trzeba bylo karetke wzywac. Bylo to nasze klasowe zakonczenie szkoly podst. nr 23.Strasznie sie spilismy wszyscy. To byly piekne czasy. Moze znasz Jarka Petryniaka , Darka Szczesnego ,Darka Zaka ( to on spadal)To chlopaki z mojej klasy. A z Fredry to np. Darek Kmieckowiak i jego siostra ,Piotrek Wisniewski( Mucha).O.K. na dzisiaj to koniec .Teraz Ty.Moze podasz mi swoje imie (jesli mozesz).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: do ENY 09.02.05, 07:42 lejesz miod w moje serce!!! pewnie ze znam wszystkich tych lobuzow he he! z nimi wlasnie na mauzoleum dluuuugie dnie spedzalem na wagarach, z nimi tam pilem wino itp. nie wiem co u nich slychac, bo sam nie bylem w walbrzychu 3 lata. musisz mi powiedziec jak sie nazywasz, bo moze w ogole sie znamy? napisz do mnie: pressforum@gazeta.pl a nazywam sie darek olejniczak, co jest napisane na moim blogu. poszukaj, znajdziesz wiecej informacji o tym co robie obecnie. no, czuje ze bedzie o czym pogadac :) czekam na maila i pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENY Re: do ENY IP: *.nyc.rr.com 10.02.05, 03:51 Dzieki za adres , napisalam do ciebie ale nie jestem pewna czy dojdzie ,ostatnio zmienilam operatora i mialam klopoty z przeslaniem listu.Jak nie dostaniesz nic ode mnie to daj znac mi na tym forum a ja cos bede probowac zdzialac.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
milumil Re: do ENY 25.04.14, 20:42 Hallo do NY Ja tez jestem z walbrzycha, moja wychwawczynia byla pani borowska. Odpowiedz Link Zgłoś