Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

5 10 15 ktoś pracował???

IP: *.chello.pl 09.09.06, 15:42
    jak się tam pracuje?? jakie zarobki??? czy ktoś coś wie???
    Obserwuj wątek
      • Gość: Pierwsza_dama Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.elsat.net.pl 09.09.06, 18:54
        Pracowała moja koleżanka.Na kierowniczym stanowisku.Nie była zadowolona-sama się
        zwolniła.
        • Gość: aga Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.chello.pl 09.09.06, 19:38
          wiesz może jakie tam są zarobki?
          • Gość: Pierwsza_dama Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.elsat.net.pl 10.09.06, 10:56
            Nie wiem bo to było jakieś 3-4 lata temu.Ale szokujące nie były.Natomiast
            godziny pracy okropne-do 21 później sprzątać ,układać, w domu o 22.30.To było w
            pasażu w Realu.Myślę że jakby finansowo było dobrze to by się nie zwolniła.
      • Gość: zuzka Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:16
        Pracuje moja siostra. Na stoisku w centrum handlowym. Godzin duzo, pracy masa,
        prawie co dzien rozpakowywanie nowych kartonów, wykladanie towaru, sprzatanie,
        obsluga klienta. I oczywiscie wszystko naraz.
        A zarobki kiepskie. System pracy zmianowy, często po 12 godzin, za prace w
        niedziele wolny dzień w tygodniu. Jak ma 1000 zł na ręke to jest super :(
        (razem z premia oczywiscie ktora jest uznaniowa i zalezy od widzimisie pani
        kierownik bo na pewno nie od obrotow na sklepie-a utargi stoiska sa super!).
        Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka