Gość: aga IP: *.chello.pl 09.09.06, 15:42 jak się tam pracuje?? jakie zarobki??? czy ktoś coś wie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pierwsza_dama Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.elsat.net.pl 09.09.06, 18:54 Pracowała moja koleżanka.Na kierowniczym stanowisku.Nie była zadowolona-sama się zwolniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.chello.pl 09.09.06, 19:38 wiesz może jakie tam są zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierwsza_dama Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.elsat.net.pl 10.09.06, 10:56 Nie wiem bo to było jakieś 3-4 lata temu.Ale szokujące nie były.Natomiast godziny pracy okropne-do 21 później sprzątać ,układać, w domu o 22.30.To było w pasażu w Realu.Myślę że jakby finansowo było dobrze to by się nie zwolniła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: 5 10 15 ktoś pracował??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:16 Pracuje moja siostra. Na stoisku w centrum handlowym. Godzin duzo, pracy masa, prawie co dzien rozpakowywanie nowych kartonów, wykladanie towaru, sprzatanie, obsluga klienta. I oczywiscie wszystko naraz. A zarobki kiepskie. System pracy zmianowy, często po 12 godzin, za prace w niedziele wolny dzień w tygodniu. Jak ma 1000 zł na ręke to jest super :( (razem z premia oczywiscie ktora jest uznaniowa i zalezy od widzimisie pani kierownik bo na pewno nie od obrotow na sklepie-a utargi stoiska sa super!). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś