Gość: Wkurzony IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.05, 08:22 Stawiam pod rozwage temat by zablokować trutnia Wypowiedzcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: truten Re: PRZEPRASZAM PANIE ALE TY TO SE MOZESZ WYWALIC IP: 69.110.228.* 18.02.05, 09:03 WIESZ CO, NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten A TO OPINIA SIWEGO NA TEN TEMAT MATOLE HE HE IP: 69.110.228.* 18.02.05, 09:07 Gość portalu: Siwy napisał(a): > tu nie koncert zyczen tylko forum matole Odpowiedz Link Zgłoś
nyska2 Re: Odpitolcie sie od Trutnia to jedyny ktory na 18.02.05, 09:28 tym forum nie boi sie napisac prawdy, moze pisze troche pikantnie ale pamietam czasy kiedy pisal wierszem, widocznie ktos go zdenerwowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: A TO OPINIA SIWEGO NA TEN TEMAT MATOLE HE HE IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.02.05, 09:28 matole to bylo tylko i wylaczenie do ciebie... niestety podtrzymuje to ze to forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec..nawet jak jest ogromnym cymbalem, wiec niestety Wkurzony ale boje sie ze nic sie nie da zrobic :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek3 Nie krec Siwy napisales to i koniec . 18.02.05, 09:46 a pozatym mozesz tyle co Wkurzony zrobic nikogo z tad a zwlaszcza Trutnia nie bedziecie wyrzucac Gość portalu: Siwy napisał(a): > matole to bylo tylko i wylaczenie do ciebie... tu nie ma prywatnych pogawedek to publiczne forum, a najlepiej Siwy idz na zajezdnie i wyjezdzaj w droge, a raczej w zaspy a ja mam lancuchy, dobry mial pomysl ten truten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: Nie krec Siwy napisales to i koniec . IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.02.05, 10:09 > nikogo z tad a zwlaszcza Trutnia nie bedziecie wyrzucac co to znaczy "z kad" ? > a najlepiej Siwy idz na zajezdnie i wyjezdzaj w droge, > a raczej w zaspy a ja mam lancuchy, > dobry mial pomysl ten truten. no jade jade....dzis mam "A" wiec uwazaj bo ci tego zuka rozpier... w drobny pyl..a tak nawiasem mowiac to albo jestes na poziomie intelektualnym trutnia albo to truten pod innym nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Nie krec Siwy napisales to i koniec . 18.02.05, 12:14 to z pewnoscia jest truten. Widze pewne symptomy rozdwojenia (roztrojenia?) jazni u trutnia. Pewnie sie zarazil od gornika. Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek3 Re: MASZ OBJAWY OBSESJI TRUTNIOWEJ 18.02.05, 17:26 Gość portalu: Siwy napisał(a): > no jade jade....dzis mam "A" wiec uwazaj bo ci tego zuka rozpier... w drobny > pyl..a tak nawiasem mowiac to albo jestes na poziomie intelektualnym trutnia > albo to truten pod innym nickiem >> a jaki jest twoj poziom?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: IGNORUJCIE TRUTNIA!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.05, 13:01 Truten to co odpisales wcale mnie nie zdziwilo ,ponieważ nie reprezentujesz zbyt wysokiego poziomu intelektualnego.Znieslawajac jedna ,druga ,trzecia osobę.... doczekasz sie doniesienia do prokuratury z tytułu naruszenia dobrego imienia lub pomówienia.Dlatego tez nie mam zamiaru z Toba polemizować.Zresztą sprawa tego typu czeka w tej chwili na wyrok przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten A TWOJ APEL JAKOS BEZ ODZEWU?? IP: 69.110.228.* 18.02.05, 17:38 Cos ci powiem ja przynajmniej wystepuje pod swym nickiem a ty zucasz temat i sam na niego odpisujesz powiem ci raz jeszcze nikogo z tad nie wywalisz jezeli nie pasuje ci moj poziom intelektualny to nie czytaj mych postow nie strasz sadem tylko czytaj: Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony kosz. ale ty nie mozesz znisc faktu ze cie ktos osmieszyl publicznie, znaczy sam sie osmieszyles wchodzac w polemike z nieintelektualnym trutniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: WKURZONY ZAMIAST STRASZYC IP: 69.110.228.* 18.02.05, 17:41 to podaj przyklad kiedy kogos pomowilem a bede ci wdzieczny i jak sie okaze to prawda ( to przeprosze publicznie raz juz to zrobilem wiec nie widze problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:11 O Trutniu można powiedziec wiele, ale nie mozna odbierać mu inteligencji. To, że jego posty nie są miłe, a wrecz niekiedy są obraźliwe, nie świadczy jeszcze o tym, że Truteń jest głupkiem. Szczerze mówiąc, nie chciałabym mu podpaść, bo nie mam ochoty byc zbluzgana i wiem, że on sie doskonale sam obroni, ale uczciwie mówiąc wolę wyzwiska i denerwujące posty Trutnia, niż pisane "nie-po-polskiemu" posty "gurnika" i jemu podobnych "dyzgrafuf". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:50 ale chyba tez mam prawo je wyrazić, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! 18.02.05, 20:18 Alez oczywiscie! Temu sluzy forum. A ja mam prawo sie z nim nie zgodzic:)) O zgrozo, nawet truten ma prawo wyrazac swoje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
cyryll Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! 19.02.05, 17:55 >>> O Trutniu można powiedziec wiele, >>> ale nie mozna odbierać mu inteligencji. No faktycznie. Zgadzam się w całej rozciągłości. Nie bardzo byłoby co odbierać... ;) ...i uwolnić orkę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janek_8 jak nie będzie miał rozmówców to poprzestanie 19.02.05, 14:54 i moze przestanie obrażać i wyzywać Odpowiedz Link Zgłoś
kaszmirka Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 18.02.05, 20:33 Ja tez staję w obronie Trutnia,podobają mi się jego wypowiedzi.Fakt,ze czasami poniosą go nerwy,ale zwykle zgadzam sie z jego zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: 69.110.228.* 19.02.05, 01:49 dzieki serdeczne ale zagadaliscie wkurzonego i nie moze zacytowac mych slow w ktorych pomowilem kogos ale ciesze sie ze jest kilka osob ktore mysla inaczej o mnie niz siwy i koza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: Z OKNA TO CHYBA BABA? IP: 69.110.228.* 19.02.05, 01:51 polechtalas mnie tak bardzo ze chyba napisze sobie test i sprawdze me IQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 19.02.05, 10:30 > ale ciesze sie ze jest kilka osob ktore mysla inaczej o mnie > niz siwy i koza niestety sam dales nam mase podstaw zeby myslec to co myslimy... Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 13:22 Gość portalu: truten napisał(a): > dzieki serdeczne ale zagadaliscie wkurzonego > i nie moze zacytowac mych slow w ktorych pomowilem kogos > ale ciesze sie ze jest kilka osob ktore mysla inaczej o mnie > niz siwy i koza Dzieki temu ze sa takie osoby zrozumialem skad sukcesy samoobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:43 mówisz o siwym i o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 19.02.05, 15:04 > mówisz o siwym i o sobie? widze ze nie rozumiemy tekstu pisanego....ale pociesz sie ze jestes w dosc sporej grupie ludzkosci...poza tym po co piszesz "Siwego" jak odpisujesz na post KOZY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cyryll Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 18:01 Gość portalu: Wkurzony napisał(a): > Stawiam pod rozwage temat by zablokować trutnia > Wypowiedzcie sie Na normalnych forach i grupach dyskusyjnych funkcjonuje sprawdzona metoda nazywana - "NIE DOKARMIAĆ TROLA". Nie reagować na zaczepki, chamstwo i prowokacje trola. Bez karmy trol... sam pada. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 18:56 cyryll napisał: > Gość portalu: Wkurzony napisał(a): > > > Stawiam pod rozwage temat by zablokować trutnia > > Wypowiedzcie sie > > Na normalnych forach i grupach dyskusyjnych funkcjonuje sprawdzona metoda > nazywana - "NIE DOKARMIAĆ TROLA". Nie reagować na zaczepki, chamstwo i > prowokacje trola. Bez karmy trol... sam pada. Sugerujesz ze to forum nie jest normalne? :)))) A tak poza tym to chyba sie z Toba zgadzam. Tylko mi czasami nerwy puszczaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:29 Widzę, że Koza16 postawił sobie za cel pokonanie Trutnia w obraźliwych komentarzach - moim zdaniem próżny trud - nie można kogoś ochlapać błotem i się nie pochlapać, jeśli się chce to robić w białych rekawiczkach tak jak Ty. Truteń przynajmniej nie udaje, że jest miły i grzeczny. Swoją drogą smieszy mnie ta sytuacja - my się tu kłócimy a Truteń się śmieje ;) Trzeba wyluzować i zmienic wątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ 20.02.05, 01:41 Gość portalu: onka napisał(a): > Widzę, że Koza16 postawił sobie za cel pokonanie Trutnia w obraźliwych komentar > zach - moim zdaniem próżny trud - nie można kogoś ochlapać błotem i się nie poc > hlapać, jeśli się chce to robić w białych rekawiczkach tak jak Ty. Truteń przy > najmniej nie udaje, że jest miły i grzeczny. Swoją drogą smieszy mnie ta sytuac > ja - my się tu kłócimy a Truteń się śmieje ;) Trzeba wyluzować i zmienic wątek > :-) Wiesz tym postem obrazilas mnie! Przytocz mi z laski swojej post ktorym obrazilem kogos poza trutniem. I zapewniam cie ze nawet tych w ktorych obrazilem trutnia bylo niewiele. Gdziezbym smial stawac w szranki z mistrzem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:13 Czuję sie obrażona Twoim postem: Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? koza16 19.02.2005 13:22. Jeśli nie rozumiesz dlaczego - trudno - i pozwól, że wiecej nie będę dyskutować z Tobą na ten temat. Do miłego zobaczenia w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ 20.02.05, 14:32 wiec 1:1 :))). Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten ReJakie 1:1? IP: 69.110.228.* 20.02.05, 16:04 wyszedles na hama i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: ReJakie 1:1? IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 20.02.05, 20:04 > wyszedles na hama i tyle znalazl sie kulturalny...kto by pomyslal.. PS a kto (badz co) to jest Ham? o chamie slyszalem ale ham? nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
cyryll Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 20:10 koza16 napisał: > Sugerujesz ze to forum nie jest normalne? :)))) Nie sugeruję, tylko stwierdzam ;)i nie nienormalność forum, a tylko niektórych jego użytkowników ;). Facet jest wulgarny, "agresywny", sieje ferment i pozostawia sporo "smrodku" każdą swoją wypowiedzią (jeżeli można "to" nazywać wypowiedziami) znacznie zaniżając poziom tego forum, a grupa ludzi dywaguje, co z nim robić;). NIC. Skreślić gościa ze swej listy adwersarzy. Sam trol padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 20.02.05, 01:44 100 % racji. Juz stosuje sie do rady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten DO CYRYLA IP: 69.110.228.* 20.02.05, 06:09 cyryll napisał: > Facet jest wulgarny, "agresywny", sieje ferment i > pozostawia sporo "smrodku" każdą swoją wypowiedzią (jeżeli można "to" nazywać > wypowiedziami) znacznie zaniżając poziom tego forum, a grupa ludzi dywaguje, co > z nim robić;). NIC. Skreślić gościa ze swej listy adwersarzy. Sam trol padnie. =============== WIESZ CO CYRYL kiedy przeczytalem twa pierwsza wypowiedz w tym watku pomyslalem ze jestes ok. ale ty nie jestes ok. a dlaczego ? bo kilku gosci ktorzy pomawiaja mnie o pomowienia ( ale zaden tego nie potrafi zacytowac ) dyskutuje na moj temat a ty twierdzisz ze grupa ludzi! z toba jest ich czterech. W zwiazku z ta nagonka na trutnia wystapie do sadu wirtualnego o rozstrzygniecie tego sporu! raz jeszcze prosze niech ten kto sie czuje obrazony lub pomowiony przez trutnia zacytuje z podaniem daty i godziny, ten obrazliwy post ktorego ja jestem autorem, PROSZE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuczek3 do kozy 20.02.05, 18:36 Gość portalu: truten napisał(a): > wyszedles na hama i tyle i nawet nie przeprosil na 100% kierowca MPK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość byc albo nie być o to jest pytanie??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.05, 18:59 MEDIA -MARK nie dla idiotów , Sprawa TRUTNIA nie dla idiotów ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: do kozy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.02.05, 20:43 > i nawet nie przeprosil na 100% kierowca MPK przy nyskarzach kierowcy MPK to naprawde ANIOLY KULTURY...widac to chocby po stroju w jakim 1 i drudzy wykonuja swoja pracę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: do kozy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:59 a ten znowu swoje...nie szata zdobi człowieka, a to nie jest ten watek :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: do siwego IP: 69.110.228.* 20.02.05, 23:31 "szata czlowieka nie zdobi" nie widziales hama w uniformie? Gość portalu: Siwy napisał(a): > przy nyskarzach kierowcy MPK to naprawde ANIOLY KULTURY...widac to chocby po > stroju w jakim 1 i drudzy wykonuja swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: do siwego raz jeszcze IP: 69.110.228.* 20.02.05, 23:35 ty jestes cham przez h a nie przez ch przez ch bylaby to obraza dla chamow =============== Gość portalu: Siwy napisał(a): > > wyszedles na hama i tyle > > znalazl sie kulturalny...kto by pomyslal.. > PS a kto (badz co) to jest Ham? o chamie slyszalem ale ham? nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: do siwego raz jeszcze IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 21.02.05, 17:39 zamknij pysk...odezwal sie kulturalny..niestety jak kto do mnie tak ja do niego..a ze ty jestes prostak to ja do ciebie tez bede.twoja bezczelnosc granic nie zna..wiec i moja w stosunku do ciebie takze nie bedzie znala > ty jestes cham przez h a nie przez ch > przez ch bylaby to obraza dla chamow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 21.02.05, 17:41 jeszcze raz mowie nie wiem kto to jest HAM..naucz sie pisac to pokorespondujemy analfabeto pusty > nie widziales hama w uniformie? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: do siwego 21.02.05, 23:33 Siwy, moja rada, odpusc sobie bo to nie ma sensu. Badz pond to! Co cie obchodzi pisanina jakiegos .........! Pozdrawiam. Nie ma co sie taplac w gownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 22.02.05, 14:50 wiem wiem..ale debilizm mnie strasznie ponosi i drazni... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onka Re: do siwego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:10 ale stosując retorykę (jak uważasz) debila sam stawiasz sie na jego poziomie - to Cię nie drażni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 22.02.05, 18:02 Onka no wybacz ale nie bede sobie pozwalal,zeby taki osobnik mnie obrazal i wyzywal od chamow i debili.Prosta zasada-jak ktos do mnie tak ja do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: do siwego IP: *.client.comcast.net 23.02.05, 05:48 juz nie chcesz gadac na argumenty i cytaty he he tylko wyzwiska nie zapomnij o wyroku jaki na tobie ciazy i twoich kolesiach hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 23.02.05, 08:18 jakim wyroku? wyrok to ty sobie mozesz wydawac....ale na pewno nie na mnie i reszte Odpowiedz Link Zgłoś