Dodaj do ulubionych

A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM??

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.05, 08:22
Stawiam pod rozwage temat by zablokować trutnia
Wypowiedzcie sie
Obserwuj wątek
    • Gość: truten Re: PRZEPRASZAM PANIE ALE TY TO SE MOZESZ WYWALIC IP: 69.110.228.* 18.02.05, 09:03
      WIESZ CO, NIE?
      • Gość: truten A TO OPINIA SIWEGO NA TEN TEMAT MATOLE HE HE IP: 69.110.228.* 18.02.05, 09:07
        Gość portalu: Siwy napisał(a):

> tu nie koncert zyczen tylko forum matole
        • nyska2 Re: Odpitolcie sie od Trutnia to jedyny ktory na 18.02.05, 09:28
          tym forum nie boi sie napisac prawdy,
          moze pisze troche pikantnie
          ale pamietam czasy kiedy pisal wierszem,
          widocznie ktos go zdenerwowal?
        • Gość: Siwy Re: A TO OPINIA SIWEGO NA TEN TEMAT MATOLE HE HE IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.02.05, 09:28
          matole to bylo tylko i wylaczenie do ciebie...
          niestety podtrzymuje to ze to forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec..nawet
          jak jest ogromnym cymbalem, wiec niestety Wkurzony ale boje sie ze nic sie nie
          da zrobic :(
          • zuczek3 Nie krec Siwy napisales to i koniec . 18.02.05, 09:46
            a pozatym mozesz tyle co Wkurzony zrobic
            nikogo z tad a zwlaszcza Trutnia nie bedziecie wyrzucac

> matole to bylo tylko i wylaczenie do ciebie...

tu nie ma prywatnych pogawedek to publiczne forum,
            a najlepiej Siwy idz na zajezdnie i wyjezdzaj w droge,
            a raczej w zaspy a ja mam lancuchy,
            dobry mial pomysl ten truten.
            • Gość: Siwy Re: Nie krec Siwy napisales to i koniec . IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 18.02.05, 10:09

> nikogo z tad a zwlaszcza Trutnia nie bedziecie wyrzucac

co to znaczy "z kad" ?

> a najlepiej Siwy idz na zajezdnie i wyjezdzaj w droge,
              > a raczej w zaspy a ja mam lancuchy,
              > dobry mial pomysl ten truten.

no jade jade....dzis mam "A" wiec uwazaj bo ci tego zuka rozpier... w drobny
              pyl..a tak nawiasem mowiac to albo jestes na poziomie intelektualnym trutnia
              albo to truten pod innym nickiem
              • koza16 Re: Nie krec Siwy napisales to i koniec . 18.02.05, 12:14
                to z pewnoscia jest truten. Widze pewne symptomy rozdwojenia (roztrojenia?)
                jazni u trutnia. Pewnie sie zarazil od gornika.
              • zuczek3 Re: MASZ OBJAWY OBSESJI TRUTNIOWEJ 18.02.05, 17:26

> no jade jade....dzis mam "A" wiec uwazaj bo ci tego zuka rozpier... w drobny
                > pyl..a tak nawiasem mowiac to albo jestes na poziomie intelektualnym trutnia
                > albo to truten pod innym nickiem

>> a jaki jest twoj poziom??
      • Gość: wkurzony Re: IGNORUJCIE TRUTNIA!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.02.05, 13:01
        Truten to co odpisales wcale mnie nie zdziwilo ,ponieważ nie reprezentujesz
        zbyt wysokiego poziomu intelektualnego.Znieslawajac jedna ,druga ,trzecia
        osobę.... doczekasz sie doniesienia do prokuratury z tytułu naruszenia dobrego
        imienia lub pomówienia.Dlatego tez nie mam zamiaru z Toba polemizować.Zresztą
        sprawa tego typu czeka w tej chwili na wyrok przed sądem.
        • Gość: truten A TWOJ APEL JAKOS BEZ ODZEWU?? IP: 69.110.228.* 18.02.05, 17:38
          Cos ci powiem ja przynajmniej wystepuje pod swym nickiem
          a ty zucasz temat i sam na niego odpisujesz
          powiem ci raz jeszcze nikogo z tad nie wywalisz
          jezeli nie pasuje ci moj poziom intelektualny
          to nie czytaj mych postow
          nie strasz sadem tylko czytaj:

Uwaga:
          Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony kosz.

ale ty nie mozesz znisc faktu ze cie ktos osmieszyl publicznie,
          znaczy sam sie osmieszyles wchodzac w polemike z nieintelektualnym trutniem.
          • Gość: truten Re: WKURZONY ZAMIAST STRASZYC IP: 69.110.228.* 18.02.05, 17:41
            to podaj przyklad kiedy kogos pomowilem
            a bede ci wdzieczny i jak sie okaze to prawda (
            to przeprosze publicznie
            raz juz to zrobilem wiec nie widze problemu
        • Gość: onka (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 18:11
          O Trutniu można powiedziec wiele, ale nie mozna odbierać mu inteligencji. To, że jego posty nie są miłe, a wrecz niekiedy są obraźliwe, nie świadczy jeszcze o tym, że Truteń jest głupkiem. Szczerze mówiąc, nie chciałabym mu podpaść, bo nie mam ochoty byc zbluzgana i wiem, że on sie doskonale sam obroni, ale uczciwie mówiąc wolę wyzwiska i denerwujące posty Trutnia, niż pisane "nie-po-polskiemu" posty "gurnika" i jemu podobnych "dyzgrafuf".
          • koza16 Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! 18.02.05, 18:17
            To twoje zdanie!
            • Gość: onka Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:50
              ale chyba tez mam prawo je wyrazić, nie?
              • koza16 Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! 18.02.05, 20:18
                Alez oczywiscie! Temu sluzy forum. A ja mam prawo sie z nim nie zgodzic:)) O
                zgrozo, nawet truten ma prawo wyrazac swoje zdanie!
          • cyryll Re: (wyjątkowo) w obronie TRUTNIA!!!! 19.02.05, 17:55
            >>> O Trutniu można powiedziec wiele,
            >>> ale nie mozna odbierać mu inteligencji.

No faktycznie. Zgadzam się w całej rozciągłości.
            Nie bardzo byłoby co odbierać... ;)
            ...i uwolnić orkę! ;)
        • janek_8 jak nie będzie miał rozmówców to poprzestanie 19.02.05, 14:54
          i moze przestanie obrażać i wyzywać
    • kaszmirka Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 18.02.05, 20:33
      Ja tez staję w obronie Trutnia,podobają mi się jego wypowiedzi.Fakt,ze czasami
      poniosą go nerwy,ale zwykle zgadzam sie z jego zdaniem.
      • Gość: truten Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: 69.110.228.* 19.02.05, 01:49
        dzieki serdeczne ale zagadaliscie wkurzonego
        i nie moze zacytowac mych slow w ktorych pomowilem kogos
        ale ciesze sie ze jest kilka osob ktore mysla inaczej o mnie
        niz siwy i koza
        • Gość: truten Re: Z OKNA TO CHYBA BABA? IP: 69.110.228.* 19.02.05, 01:51
          polechtalas mnie tak bardzo ze chyba napisze sobie test
          i sprawdze me IQ
        • Gość: Siwy Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 19.02.05, 10:30
          > ale ciesze sie ze jest kilka osob ktore mysla inaczej o mnie
          > niz siwy i koza

niestety sam dales nam mase podstaw zeby myslec to co myslimy...
        • koza16 Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 13:22
          Gość portalu: truten napisał(a):

> dzieki serdeczne ale zagadaliscie wkurzonego
          > i nie moze zacytowac mych slow w ktorych pomowilem kogos
          > ale ciesze sie ze jest kilka osob ktore mysla inaczej o mnie
          > niz siwy i koza

Dzieki temu ze sa takie osoby zrozumialem skad sukcesy samoobrony!
          • Gość: onka Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 14:43
            mówisz o siwym i o sobie?
            • Gość: Siwy Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 19.02.05, 15:04
              > mówisz o siwym i o sobie?

widze ze nie rozumiemy tekstu pisanego....ale pociesz sie ze jestes w dosc
              sporej grupie ludzkosci...poza tym po co piszesz "Siwego" jak odpisujesz na
              post KOZY!!!!!
    • cyryll Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 18:01
      Gość portalu: Wkurzony napisał(a):

> Stawiam pod rozwage temat by zablokować trutnia
      > Wypowiedzcie sie

Na normalnych forach i grupach dyskusyjnych funkcjonuje sprawdzona metoda
      nazywana - "NIE DOKARMIAĆ TROLA". Nie reagować na zaczepki, chamstwo i
      prowokacje trola. Bez karmy trol... sam pada.
      • koza16 Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 18:56
        cyryll napisał:

> Gość portalu: Wkurzony napisał(a):
        >
        > > Stawiam pod rozwage temat by zablokować trutnia
        > > Wypowiedzcie sie
        >
        > Na normalnych forach i grupach dyskusyjnych funkcjonuje sprawdzona metoda
        > nazywana - "NIE DOKARMIAĆ TROLA". Nie reagować na zaczepki, chamstwo i
        > prowokacje trola. Bez karmy trol... sam pada.

Sugerujesz ze to forum nie jest normalne? :))))
        A tak poza tym to chyba sie z Toba zgadzam. Tylko mi czasami nerwy puszczaja!
        • Gość: onka KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:29
          Widzę, że Koza16 postawił sobie za cel pokonanie Trutnia w obraźliwych komentarzach - moim zdaniem próżny trud - nie można kogoś ochlapać błotem i się nie pochlapać, jeśli się chce to robić w białych rekawiczkach tak jak Ty. Truteń przynajmniej nie udaje, że jest miły i grzeczny. Swoją drogą smieszy mnie ta sytuacja - my się tu kłócimy a Truteń się śmieje ;) Trzeba wyluzować i zmienic wątek :-)
          • koza16 Re: KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ 20.02.05, 01:41
            Gość portalu: onka napisał(a):

> Widzę, że Koza16 postawił sobie za cel pokonanie Trutnia w obraźliwych
            komentar
            > zach - moim zdaniem próżny trud - nie można kogoś ochlapać błotem i się nie
            poc
            > hlapać, jeśli się chce to robić w białych rekawiczkach tak jak Ty. Truteń
            przy
            > najmniej nie udaje, że jest miły i grzeczny. Swoją drogą smieszy mnie ta
            sytuac
            > ja - my się tu kłócimy a Truteń się śmieje ;) Trzeba wyluzować i zmienic
            wątek
            > :-)

Wiesz tym postem obrazilas mnie! Przytocz mi z laski swojej post ktorym
            obrazilem kogos poza trutniem. I zapewniam cie ze nawet tych w ktorych
            obrazilem trutnia bylo niewiele. Gdziezbym smial stawac w szranki z mistrzem :)
            • Gość: onka Re: KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 14:13
              Czuję sie obrażona Twoim postem: Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM??
              koza16 19.02.2005 13:22. Jeśli nie rozumiesz dlaczego - trudno - i pozwól, że wiecej nie będę dyskutować z Tobą na ten temat. Do miłego zobaczenia w innym wątku.
              • koza16 Re: KOZA DAJ SPOKÓJ - TRUTNIEM NIE BĘDZIESZ 20.02.05, 14:32
                wiec 1:1 :))). Do zobaczenia.
                • Gość: truten ReJakie 1:1? IP: 69.110.228.* 20.02.05, 16:04
                  wyszedles na hama i tyle
                  • Gość: Siwy Re: ReJakie 1:1? IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 20.02.05, 20:04
                    > wyszedles na hama i tyle

znalazl sie kulturalny...kto by pomyslal..
                    PS a kto (badz co) to jest Ham? o chamie slyszalem ale ham? nie znam
        • cyryll Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 19.02.05, 20:10
          koza16 napisał:

> Sugerujesz ze to forum nie jest normalne? :))))

Nie sugeruję, tylko stwierdzam ;)i nie nienormalność forum, a tylko niektórych
          jego użytkowników ;). Facet jest wulgarny, "agresywny", sieje ferment i
          pozostawia sporo "smrodku" każdą swoją wypowiedzią (jeżeli można "to" nazywać
          wypowiedziami) znacznie zaniżając poziom tego forum, a grupa ludzi dywaguje, co
          z nim robić;). NIC. Skreślić gościa ze swej listy adwersarzy. Sam trol padnie.

• koza16 Re: A MOZE WYWALIC TRUTNIA z FORUM?? 20.02.05, 01:44
            100 % racji. Juz stosuje sie do rady!
            • Gość: truten DO CYRYLA IP: 69.110.228.* 20.02.05, 06:09
              cyryll napisał:

> Facet jest wulgarny, "agresywny", sieje ferment i
              > pozostawia sporo "smrodku" każdą swoją wypowiedzią (jeżeli można "to" nazywać
              > wypowiedziami) znacznie zaniżając poziom tego forum, a grupa ludzi dywaguje, co
              > z nim robić;). NIC. Skreślić gościa ze swej listy adwersarzy. Sam trol padnie.
              ===============
              WIESZ CO CYRYL
              kiedy przeczytalem twa pierwsza wypowiedz w tym watku
              pomyslalem ze jestes ok.
              ale ty nie jestes ok.
              a dlaczego ?
              bo kilku gosci ktorzy pomawiaja mnie o pomowienia
              ( ale zaden tego nie potrafi zacytowac )
              dyskutuje na moj temat a ty twierdzisz ze grupa ludzi!
              z toba jest ich czterech.

W zwiazku z ta nagonka na trutnia wystapie do sadu wirtualnego o
              rozstrzygniecie tego sporu!

raz jeszcze prosze
              niech ten kto sie czuje obrazony lub pomowiony przez trutnia
              zacytuje z podaniem daty i godziny, ten obrazliwy post
              ktorego ja jestem autorem, PROSZE!!!!
              • zuczek3 do kozy 20.02.05, 18:36
                Gość portalu: truten napisał(a):

> wyszedles na hama i tyle

i nawet nie przeprosil na 100% kierowca MPK
                • Gość: gość byc albo nie być o to jest pytanie??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.02.05, 18:59
                  MEDIA -MARK nie dla idiotów ,

Sprawa TRUTNIA nie dla idiotów ?????
                • Gość: Siwy Re: do kozy IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 20.02.05, 20:43
                  > i nawet nie przeprosil na 100% kierowca MPK

przy nyskarzach kierowcy MPK to naprawde ANIOLY KULTURY...widac to chocby po
                  stroju w jakim 1 i drudzy wykonuja swoja pracę...
                  • Gość: onka Re: do kozy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 20:59
                    a ten znowu swoje...nie szata zdobi człowieka, a to nie jest ten watek :>
                    • Gość: truten Re: do siwego IP: 69.110.228.* 20.02.05, 23:31
                      "szata czlowieka nie zdobi"
                      nie widziales hama w uniformie?

> przy nyskarzach kierowcy MPK to naprawde ANIOLY KULTURY...widac to chocby po
                      > stroju w jakim 1 i drudzy wykonuja swoja prace.
                      • Gość: truten Re: do siwego raz jeszcze IP: 69.110.228.* 20.02.05, 23:35
                        ty jestes cham przez h a nie przez ch
                        przez ch bylaby to obraza dla chamow

===============

> > wyszedles na hama i tyle
                        >
                        > znalazl sie kulturalny...kto by pomyslal..
                        > PS a kto (badz co) to jest Ham? o chamie slyszalem ale ham? nie znam
                        • Gość: Siwy Re: do siwego raz jeszcze IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 21.02.05, 17:39
                          zamknij pysk...odezwal sie kulturalny..niestety jak kto do mnie tak ja do
                          niego..a ze ty jestes prostak to ja do ciebie tez bede.twoja bezczelnosc granic
                          nie zna..wiec i moja w stosunku do ciebie takze nie bedzie znala

> ty jestes cham przez h a nie przez ch
                          > przez ch bylaby to obraza dla chamow
                      • Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 21.02.05, 17:41
                        jeszcze raz mowie nie wiem kto to jest HAM..naucz sie pisac to pokorespondujemy
                        analfabeto pusty

> nie widziales hama w uniformie?
                        • koza16 Re: do siwego 21.02.05, 23:33
                          Siwy, moja rada, odpusc sobie bo to nie ma sensu. Badz pond to! Co cie obchodzi
                          pisanina jakiegos .........! Pozdrawiam. Nie ma co sie taplac w gownie.
                          • Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 22.02.05, 14:50
                            wiem wiem..ale debilizm mnie strasznie ponosi i drazni...

pozdro
                            • Gość: onka Re: do siwego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:10
                              ale stosując retorykę (jak uważasz) debila sam stawiasz sie na jego poziomie - to Cię nie drażni?
                              • Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 22.02.05, 18:02
                                Onka no wybacz ale nie bede sobie pozwalal,zeby taki osobnik mnie obrazal i
                                wyzywal od chamow i debili.Prosta zasada-jak ktos do mnie tak ja do niego...
                                • Gość: truten Re: do siwego IP: *.client.comcast.net 23.02.05, 05:48
                                  juz nie chcesz gadac na argumenty i cytaty he he
                                  tylko wyzwiska
                                  nie zapomnij o wyroku jaki na tobie ciazy i twoich kolesiach hi hi
                                  • Gość: Siwy Re: do siwego IP: *.wlb.vectranet.pl / *.wlb.vectranet.pl 23.02.05, 08:18
                                    jakim wyroku?
                                    wyrok to ty sobie mozesz wydawac....ale na pewno nie na mnie i reszte
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka