Gość: dzidek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:35 Mija 65 rocznica wymordowania polskiej inteligencji przez Rosjan,a na forum cicho.Czyżby dlatego, że mówi/mówiło się "Czerwony Wałbrzych"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anonim Re: 65 ROCZNICA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.05, 10:01 Gość portalu: dzidek napisał(a): > Mija 65 rocznica wymordowania polskiej inteligencji przez Rosjan,a na forum > cicho.Czyżby dlatego, że mówi/mówiło się "Czerwony Wałbrzych"??? Dzidek, prowokatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: 65 ROCZNICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:32 Do Anonima. Nie jestem prowokatorem,pomyliły Ci się czasy!!!Ul. Mysia już nie urzęduje!!!Mówię i piszę to co myślę.Może czasami jestem w błędzie,przekonują mnie rozsądne argumenty,a nie inwektywy.A to że Rosjanie wymordowali kilkanaście tysięcy polskich oficerów TO PRZECIEŻ PRAWDA!!!! Piszę o polskiej inteligencji,bo przed II wojną światową polski oficer miał naprawdę "solidne" wykształcenie.Nie "inżynier pola walki",czy "magister taktyki"! Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: 65 ROCZNICA 17.04.05, 11:38 Masz poniekad racje Dzidek! Ale to nie tylko na tym forum cicho, to w calej Polsce cicho!!!! Przypadek???????? A pan mgr jedzie do moskwy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: 65 ROCZNICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 14:42 Do koz(a,y)16.Wejdź na forum krajowe,tam nie jest cicho! Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: 65 ROCZNICA 17.04.05, 15:21 Wiesz, mialem na mysli media. Od paru dni powinno byc glosno w serwisach a tu cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: 65 ROCZNICA 17.04.05, 14:03 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Gość portalu: dzidek napisał(a): > Czyżby dlatego, że mówi/mówiło się "Czerwony Wałbrzych"??? Wałbrzych (Waldenburg) uchodził za "czerwony" jeszcze za Hitlera, więc niezbyt trafnie to ująłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 Re: 65 ROCZNICA 17.04.05, 14:44 Gość portalu: dzidek napisał(a): > Mija 65 rocznica wymordowania polskiej inteligencji przez Rosjan,a na forum > cicho. Cóż mogę dodać. W Szczawnie mamy ulicę Ofiar Katynia (dawniej Armii Czerwonej). Za miedzą wnioski wyciągnięto już kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: 65 ROCZNICA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.04.05, 17:10 arek354 napisał: > Cóż mogę dodać. W Szczawnie mamy ulicę Ofiar Katynia (dawniej Armii Czerwonej) > Za miedzą wnioski wyciągnięto już kilka lat temu. Myślisz,że rzecz polega na nazwach ulic? Katyń, Ostaszków i inne miejscowości, Polakom i tak nic nie mówią,skoro czerwonych dalej wybierają.....smutne to ,ale prawdziwe:( Odpowiedz Link Zgłoś