Dodaj do ulubionych

Zburzyc Ksiaz!

IP: *.satkabel.com.pl 23.07.01, 22:19
Ta ohydna budowla szpeci podwalbrzyski krajobraz. Jakze piekna bylaby dolina
Pelcznicy, gdyby to cholerstwo nad nia nie gorowalo! Ta pozbawiona smaku
mieszanka gotyku, baroku i hitlorewskiego nie-wiadomo-czego swiadczy glownie
niemieckiej przeszlosci naszego regionu, a przeciez to SWOJE chwalic mamy, nie
cudze.
Proponuje wiec zawiazac Spoleczny Komitet Likwidacji Zamku Ksiaz. Czekam na
wspolpracownikow z niecierpliwoscia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ott Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.sympatico.ca 24.07.01, 19:46
      Nilo, powinienes miec sluszne pretensje do swojego nauczyciela historii, ze nie
      lal Cie piornikiem po lapach za zbijanie bakow na jego lekcjach. Sa tylko trzy
      takie zamki w europie, z ktorych Ksiaz jest chyba najladniej polozony. Oj Nilo,
      Nilo, Piastowie swidniccy kiedys sie zemszcza na Tobie, za Twa "historyczna"
      ignorancje ;o)
      • Gość: Adam Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.wsisiz.edu.pl 25.07.01, 08:31
        Gość portalu: Ott napisał(a):

> Nilo, powinienes miec sluszne pretensje do swojego nauczyciela historii, ze nie
        >
        > lal Cie piornikiem po lapach za zbijanie bakow na jego lekcjach. Sa tylko trzy
        > takie zamki w europie, z ktorych Ksiaz jest chyba najladniej polozony. Oj Nilo,
        >
        > Nilo, Piastowie swidniccy kiedys sie zemszcza na Tobie, za Twa "historyczna"
        > ignorancje ;o)

Popieram ta kare cielesna dodam tylko,ze gbyby nie mial pod reka piornika to
        linijka ignoranta.
        • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 25.07.01, 12:30
          A ja stane w obronie niełóka Nilo i powiem, ze przeciez Piastowie mieli w srym
          herbie "czarna, niemiecka wrone". :)
          • Gość: Adam Re: Piekny Ksiaz! IP: *.wsisiz.edu.pl 30.07.01, 09:47
            Wrona wrona a i tak Ksiaz piekny.
    • Gość: steq Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 01.08.01, 20:15
      Gość portalu: Nilo napisał(a):

[bzdury]

eeee..to jest jakaś prowakacja
      nikt normalny nie napisał by takich
      głupot..chyba..
      • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 01.08.01, 22:15
        Ba! Absolutnie sie z Toba zgadzam.

W kazdym razie ciesze sie, ze faktycznie sie udzielasz. Dzieki temu nasze forum
        rzeczywiscie bedzie roslo w sile! :)
        • Gość: Ania Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.acn.waw.pl 02.08.01, 11:10
          nie burzyc - oddac mi we wladanie :)))) juz ja sie nim zajme

heh ksiezniczka na zamku byc ..... w XXI wieku czy to mozliwe ?
          czemu nie !

Pozdrawiam
          • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 02.08.01, 14:54
            Owszem, ksiezniczka moglaby byc i pewnie by sie przydala... Ale jedna wlasnie
            niedawno wyrzucono z Ksiaza z wielkim hukiem. :( No fakt, ze wcale nie
            wygladala na ksiezniczke. :)))
          • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 02.08.01, 14:55
            Owszem, ksiezniczka moglaby byc i pewnie by sie przydala... Ale jedna wlasnie
            niedawno wyrzucono z Ksiaza z wielkim hukiem. :( No fakt, ze wcale nie
            wygladala na ksiezniczke. :)))
            • Gość: Ania Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.acn.waw.pl 02.08.01, 14:57
              eeee ona byla z Anglii a ja z Polski chyba polska ksiezniczka lepsza i
              ladniejsza :))))))))))))))

Pozdrawiam

poza tym ja dotrzymuje slowa i zobowiazan
              • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 02.08.01, 19:05
                Ha, no pewno, ze lepsza i ladniejsza! To kiedy obejmiesz wladze? :)
              • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.satkabel.com.pl 02.08.01, 19:05
                Ha, no pewno, ze lepsza i ladniejsza! To kiedy obejmiesz wladze? :)
                • Gość: Ania Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.acn.waw.pl 02.08.01, 19:28
                  wladze obejme jak tylko dadza mi zamek w posiadanie :))))))))
                  i bede sobie tam rzadzic :)))))
                  mam nadzieje ze jest dobrze wyposazona kuchnia - to podstawa
                  mam nadzieje ze w piwnicy zamkowej czeka jakas butelka starego dobrego winka
                  ;)))))))))))))))
                  • Gość: Ott Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.sympatico.ca 03.08.01, 19:46
                    Prosze, prosze, jak do rzadzenia, dobrej kuchni i winka to wszyscy, a kto
                    bedzie straszyc i pobrzekiwac lancuchami????
                    • Gość: Ania Re: Zburzyc Ksiaz! IP: *.acn.waw.pl 03.08.01, 22:28
                      na pewno nie ja :)))
                      lubie spokoj i cisze - bede sie rozkoszowac pieknym krajobrazem
                      • Gość: Olin Re: Zburzyc Ksiaz! IP: 195.205.184.* 03.08.01, 23:41
                        Bardzo slusznie. To tak, jak te setki tysiecy turystow, odwiedzajacych nasze
                        miasto. :)
                      • sivasec Nie zbużymy Książa 06.08.01, 12:00
                        Ciekawe Ksiezniczko Aniu kto bedzie twoim ksieciem. Jezeli masz zamiar czekac
                        na niego w wiezy to musisz dluuuuuugiego warkocza zaplesc bo wieza wysoka - no
                        chyba za mu RedBula dasz.
                        • Gość: Olin Re: Nie zbużymy Książa IP: 195.205.184.* 06.08.01, 13:45
                          Ee tam Redbul. Ja bym naprawde chcial zobaczyc taki czterdziestometrowy
                          warkocz. :)))
      • Gość: Adam Re: Nigdy nie burzyc Ksiaz"a"! IP: *.wsisiz.edu.pl 16.08.01, 10:18
        Gość portalu: steq napisał(a):

> Gość portalu: Nilo napisał(a):
        >
        > [bzdury]
        >
        > eeee..to jest jakaś prowakacja
        > nikt normalny nie napisał by takich

> głupot..chyba..

:że

Tak tak tak napisalem i gotow jestem bronic swojego zdania"prowokacja" jest dobra
        poniewaz przybywa adrenaliny no i dyskusja staje sie owocniejsza. Jeszcze raz
        mowie Ksiaz jest piekny.
        • sivasec Re: Nigdy nie burzyc Ksiaz 16.08.01, 10:23
          Tez tak uwazam i nie zmienie zdania jak wiekszosc. A NILO po prostu jaja se
          robi bo inaczej nie umiem tego wytlumaczyc, poniewaz zaden powazny czlowiek nie
          napisal by takiego bzdur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka