Gość: lucky IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:50 Dopiero co przeprowadzilem sie do Wbrzycha jakiego dentyste polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kot_aleksandra Re: dobry dentysta w Wałbrzychu 24.07.05, 22:08 Dentystów Ci u nas dostatek co krok i jeden lepszy od drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 22:16 poszukaj dobrze na forum - ten wątek "kołem się toczy", np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=18551836&a=18551836 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 06:46 nalepszy to Ryszard Dobrowolski ze Szczawna na ul.Bocznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.cable.quicknet.nl 25.07.05, 07:11 najlepszy jest pan niezgodzinski na ul.fortecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz:) Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:20 Świętkowska Iwona lek. stomatolog Wałbrzych, ul. Hetmańska 10 lok. 3, tel: (0-74) 841-01-57 Najlepsza , najmilsza i bezbolesna pani doktor , z która w dodatku można naprawde fajnie pogadać o sztuce na której zna sie nie gorzej niż na leczeniu zebow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 25.07.05, 20:19 Pani Doktor! Ten numer z szukającym lekarza, zagubionym pacjentem jest stary jak świat. Aby zyskać pacjentów, najlepiej fachowo i życzliwie ich przyjmować, nie zdzierać pieniędzy, być ludzkim. Próba prymitywnego wkręcenia swojego nazwiska na forum, celem reklamy własnych, mizernych zresztą usług jest poniżej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet po leczeniu Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: 81.168.209.* 27.07.05, 09:15 Mogę z czystym sumieniem polecić doktora Kokoszkę z Centrum Ossowscy na Podzamczu. Wcale nie jest drogi, a podejścia do pacjenta, a co najważniejsze fachowości, może pozazdrościć większość lekarzy z Wałbrzycha. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 08:59 potwierdzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.07.05, 20:59 co potwierdzasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 06:27 że kokoszka dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 30.07.05, 18:13 Nie wiem, nie jadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
amelina Re: dobry dentysta w Wałbrzychu 26.08.05, 22:32 A może ktoś poleci dobrego stomatologa dziecięcego? Takiego , co bezboleśnie wyleczy ząbki dwu i czterolatkom? Proszę o podpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dobry dentysta w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:21 czy to prawda ze w klinice" OSSowskich mozna przeswietlic całą szczeke za 40zeta?jestem świezo po leczeniu zabkow ale nadal pobolewaja i straciłam zaufanie do mojego dentysty chće zmienic.znajoma poinformowala mnie jw. jesli to prawda to chyba lepiej najpierw przeswietlic a pozniej leczyc .A nie tak jak ja ,niby są wyleczone a nie sa... Odpowiedz Link Zgłoś