Gość: pytajnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.05, 10:09 słyszałem że giovanni roman staruje w wyborach - to jest prawda ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uuuuuuh Re: czy to prawda???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:08 PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: czy to prawda???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.05, 12:48 to mamy przechlapane:((( Odpowiedz Link Zgłoś
zs4 zatwierdzona lista PiS-u 01.08.05, 18:58 Zatwierdzona lista przynajmniej pierwsza piątka PiS 1. Wiązowski (od 2 lat mieszka w powiecie kłodzkim) 2. Wawryniewicz (mieszkaniec Świdnicy ) 3. Giovanni (mieszkaniec Wałbrzycha) 4. Sosiński ( mieszkaniec z Wrocławia0 5. Mudy (mieszkaniec pow.Dzierżoniowskiego, rodzina Szelemeja, sam wywodzi się z Wałbrzycha(szczawienko0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziś metaxa :-) Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 03:24 Czy ów Sosiński ma może na imię Bronisław? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: 81.168.209.* 02.08.05, 08:16 Jakie osiągnięcia maja Ci ludzie?? bo za Bardzo nie wiem. Znam tylko Wawryniewicza i wydaje mi sie że tylko on może dobrze nas reprezentować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 09:16 Wiązowski, były poseł III kadencj (1997-2001) był też chyba 2 kadencje burmistrzem w Oławie, były działacz Porozumienia Centrum Wawryniewicz, były poseł III kadencji, wice prezydent Świdnicy,były działacz ZChN-u Giovani chyba radny powiatu wałbrzyskiego, były działacz Solidarności Mudy, obecnie chyba sekretarz gminy wiejskiej Swidnica, były wicemarszałek województwa wałbrzyskiego, był także dyrektorem biura posł Senkowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuh Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:26 ja pinkole ale wybór !!! i co tylko 5 ich startuje ?? zresztą nie dziwne skoro ich wszystkich jest 10 !!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:46 dr Piotr Sosiński jest adiunktem na mojej uczelni (Wałbrzyskiej Wyższej Szkole Zarządzania i Przedsiębiorczości), fajny gość, młody jest. Nie mówił nam, że jest politykiem:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Sosiński w końcu ktoś z tytułem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 19:53 Odpowiedz Link Zgłoś