Dodaj do ulubionych

czy to prawda????

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.05, 10:09
słyszałem że giovanni roman staruje w wyborach - to jest prawda ??
Obserwuj wątek
    • Gość: uuuuuuh Re: czy to prawda???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:08
      PRAWDA
      • Gość: pytajnik Re: czy to prawda???? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.08.05, 12:48
        to mamy przechlapane:(((
    • zs4 zatwierdzona lista PiS-u 01.08.05, 18:58
      Zatwierdzona lista przynajmniej pierwsza piątka
      PiS
      1. Wiązowski (od 2 lat mieszka w powiecie kłodzkim)
      2. Wawryniewicz (mieszkaniec Świdnicy )
      3. Giovanni (mieszkaniec Wałbrzycha)
      4. Sosiński ( mieszkaniec z Wrocławia0
      5. Mudy (mieszkaniec pow.Dzierżoniowskiego, rodzina Szelemeja, sam wywodzi się
      z Wałbrzycha(szczawienko0
      • Gość: dziś metaxa :-) Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 03:24
        Czy ów Sosiński ma może na imię Bronisław?
      • Gość: wyborca Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: 81.168.209.* 02.08.05, 08:16
        Jakie osiągnięcia maja Ci ludzie?? bo za Bardzo nie wiem. Znam tylko
        Wawryniewicza i wydaje mi sie że tylko on może dobrze nas reprezentować.
        • Gość: * Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 09:16
          Wiązowski, były poseł III kadencj (1997-2001) był też chyba 2 kadencje
          burmistrzem w Oławie, były działacz Porozumienia Centrum
          Wawryniewicz, były poseł III kadencji, wice prezydent Świdnicy,były działacz
          ZChN-u
          Giovani chyba radny powiatu wałbrzyskiego, były działacz Solidarności
          Mudy, obecnie chyba sekretarz gminy wiejskiej Swidnica, były wicemarszałek
          województwa wałbrzyskiego, był także dyrektorem biura posł Senkowskiego
          • Gość: uuuuuh Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:26
            ja pinkole ale wybór !!! i co tylko 5 ich startuje ?? zresztą nie dziwne skoro
            ich wszystkich jest 10 !!! hahaha
          • Gość: Kaśka Re: zatwierdzona lista PiS-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 10:46
            dr Piotr Sosiński jest adiunktem na mojej uczelni (Wałbrzyskiej Wyższej Szkole
            Zarządzania i Przedsiębiorczości), fajny gość, młody jest. Nie mówił nam, że
            jest politykiem:-))))
            • Gość: + Sosiński w końcu ktoś z tytułem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.05, 19:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka