Dodaj do ulubionych

Piotr Sosiński z PiSu!

IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.08.05, 00:28
Tak dla Piotra! Dr nauk prawnych, wykładowca, obrońca praw pracowniczych w
wielu procesach, 29 lat. Na takiego kandydata warto głosować!
Obserwuj wątek
    • Gość: krzychu Zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 08:07
      • Gość: Lew Re: Zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 09.08.05, 21:04
        Z czym się zgadzasz...niemoto ?
        • Gość: do tego tam Re: Zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.08.05, 22:12
          niemoto to ciebie wiesz.... a na marginesie raczej nietrudno sie domyslic o co
          chodzi chyba ze sie jest wiesz czym....
          • cyman1 Re: Zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 10.08.05, 18:23
            I ja się tu dołączę...
            • Gość: romek Tylko Sosiński !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:36
              To naprawdę fajny człowiek !!! Zna sie świetnie na prawie, wykształcony, uczy
              młodzież z Wałbrzycha i okolic w Wyższej Szkole w Wałbrzychu!!!! Reszta
              kandydatów to istna menażeria po podstawówce!
              • Gość: yapischon Re: Tylko Sosiński !!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.08.05, 17:25
                Taaa.... Jedyna alternatywa dla śmieszka wawrynowicza
                • Gość: wyborca Re: Tylko Sosiński. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.08.05, 21:40
                  Wałęsa był po podstawówce i co z niego wyrosło , wykształcenie niema
                  znaczenia .
                  • cyryll Re: Tylko Sosiński. 12.08.05, 22:44
                    Może rozwiniesz? Nie bardzo łapię "co z niego wyrosło" ponad to, co było od
                    początku...
                    • Gość: Dzidka Re: Tylko Sosiński. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.05, 19:59
                      Nareszcie ktoś młody i wykształcony! Nie tak jak reszta tych niedouczonych
                      emerytów, którym wypadałoby już wnuki bawić, a nie polityką się zajmować. Tak
                      dla Piotra Sosińskiego!
                      • Gość: para Re: Tylko Sosiński. IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.08.05, 16:31
                        W pełni popieram!
                        • Gość: obywatel X Re: Tylko Sosiński. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.08.05, 13:08
                          w końcu ktos na poziomie startuje z Pisu o na razie Wałbrzych nie zabłysnał
                          kandydatami z jakimś potrzebnym wykształceniem.........
                          • Gość: wałbrzyszanin Re: Tylko Sosiński. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.08.05, 17:52
                            Dr Sosiński do Sejmu! Najpopularniejszy wykładowca Wałbrzyskiej Wyższej Szkoły
                            Zarządzania i Przedsiębiorczości - młody, wykształcony, dynamiczny i
                            odpowiedzialny.Osoba dr Piotra Sosińskiego to zupełnie nowa jakość na tle
                            naszyszch wałbrzyskich pseudoelit, często osób znikąd, nawet bez matury... Tak
                            dla dr Sosińskiego!
                            • Gość: studentka Re: Tylko Sosiński. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:39
                              Popieram! Miałam z nim wykłady, to super gość!
                              • Gość: student w pełni popieram IP: 81.168.209.* 20.08.05, 13:22
                                • Gość: rychu Re: w pełni popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:20
                                  Zgadzam się!!!!!!!!
                                  • Gość: Siwy Tak dla Piotra Sosińskiego!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 14:25
                      • Gość: Walbrzyszanka39 Re: Tylko Sosiński. IP: *.wroclaw.mm.pl 11.09.05, 22:03
                        Ja jestem za Panem Piotrem, rozmawiałam z nim będąc na rynku -bardzo przyjemny,
                        młody człowiek, a nie jakis starzec co na okres przedemerytalny pcha sie do
                        koryta:D
                  • arek354 Re: Tylko Sosiński. 20.08.05, 14:49
                    Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Wałęsa był po podstawówce i co z niego wyrosło

Zakalec
                    • Gość: * Zakalec to Ty jesteśi. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.05, 15:52
                      • Gość: znudzony Re: Zakalec to Lechu. IP: 81.168.209.* 20.08.05, 18:12
                        Co ty pieprzysz gwiazdeczko. Wszyscy wiedza ze lechu jest jaki jest, nawet go
                        nie probuj bronic.
                        • Gość: * Re: Zakalec to Lechu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.08.05, 19:38
                          zawsze go będe bronił.............. drugiego takiego Polaka(nie licze Papy),
                          który ma tak wielkie powaznie na świecie długo nie bedziemy mieli
                          Tylko my Polacy nie potrafimy uszanować to co mamy.....w naszej naturze jest
                          zdeptać, zgnoić...no bo jak jakiś tam elektryk może być ważniejszy odemnie?
                          I CZY WAM TO SIĘ PODOBA CZY NIE TO I TAK ZOSTANIE WIELKIM POLAKIEM I PO WSZE
                          CZASY BĘDZIE SIĘ O NIM UCZYLI MŁODZI POLACY I NIE TYLKO, JAKO O HISTORYCZNEJ
                          WIELKIEJ POSTACI
                          • Gość: znudzony Re: Zakalec to Lechu. IP: 81.168.209.* 20.08.05, 20:02
                            gwiazdeczko, masz cos z Lecha. Nie umiesz sie wyslowic, walisz byka za bykiem
                            buahaha.
                            • Gość: * Re: Zakalec to Lechu. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.05, 10:16
                              Gość portalu: znudzony napisał(a
                              > gwiazdeczko, masz cos z Lecha. Nie umiesz sie wyslowic, walisz byka za bykiem
                              > buahaha.
                              ===================
                              Widzę, że Twój intelekt błyszczy najjaśniej.........
                              wolę już intelekt Wałęsy niż tępote moralną Twoją........
                              piszesz jak dawny PZPR-owski kacyk, róznica jest tylko taka że oni jeszcze mogli
                              polecać zamykac w wiezieniach, a ty tylko możesz pluć......
                              No ale tak to już z wami towarzyszami jest, gdy brakuje wam argumetow
    • Gość: wyborca Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:02
      Tak dla Piotra Sosińskiego!!! To najlepszy kandydat!
      • Gość: obywatel Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.iic.pwr.wroc.pl 07.09.05, 11:19
        Jak z tego pana taki praworzadny 29-latek to niech sie juz wezmie za
        czyszczenie miasta ze swoich plakatow wyborczych, ktore sa ponaklejane w
        miejscach do tego nie przeznaczonych !! A moze bedzie sie "adwokat" przed Sadem
        Grodzkim migal, ze to nieznani sprawcy rozwieszaja ? Ta sama sprawa dotyczy
        innych tuzow - w tym Romana L. - ciekawe czy podwladni ze Strazy Miejskiej juz
        odwiedzili tego pana i dostal mandat za zasmiecanie miasta ?
    • Gość: lucas Piotr Sosiński do Sejmu! Reszta - spadać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:15
      • Gość: Engels Re: Piotr Sosiński do Sejmu! Reszta - spadać! IP: 81.168.209.* 20.08.05, 18:36
        Autor: Gość: lucas napisał:

> Piotr Sosiński do Sejmu! Reszta - spadać!

Sosińskiemu gratulujemy elektoratu :D

• Gość: wyborcy z Kotliny jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.05, 08:16
      • Gość: świdniczanin Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:01
        Piotr Sosiński, choć go nie znam dobrze, wydaje mi się jedynym konkretnym
        kandydatem z PiSu, bo przecież nie Wawrynowicz...
        • Gość: świdniczanin Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.05, 17:31
          ...chodziło oczywiście o Wawryniewicza :-)
          • Gość: x-man Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.05, 17:34
            Zgadzam się!!!! Piotr Sosiński do Sejmu!!!!!!
            • arek354 Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! 21.08.05, 19:01
              Gość portalu: x-man napisał(a):

> Zgadzam się!!!! Piotr Sosiński do Sejmu!!!!!!

Prowadząc od kilku dni tę pseudo-kampanię wyborczą tak skutecznie
              obrzydziliście mi osobę pana Piotra Sosińskiego, że już na sam widok jego
              nazwiska zaczyna mnie mdlić. Teraz wiem jedno: ja na pewno nie zagłosuję na
              tego towarzysza :)
              • ledwozipie Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! 21.08.05, 21:00
                W pełni się z Tobą zgadzam Arku. Mam podobne odczucia. Mdli mnie na widok
                pisowca.
                • Gość: * Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.05, 10:44
                  ledwozipie napisał:

> W pełni się z Tobą zgadzam Arku. Mam podobne odczucia. Mdli mnie na widok
                  > pisowca.
                  ===================
                  Za to ekstazę przezywasz na widok SLD-owca
                  • arek354 Re: re: kum: kum 22.08.05, 19:11
                    Gość portalu: * napisał(a):

> Za to ekstazę przezywasz na widok SLD-owca

Powiedz: słoneczko :)

• koza16 Re: jesteśmy z Tobą! Piotr do sejmu! 22.08.05, 23:52
                  i ja sie tu dalaczam panowie!
    • Gość: karat Tak dla Piotra!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.05, 07:39
      • Gość: kicia Facet jes ok. Ma mój głos. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.05, 13:35
        • Gość: * Precz z Sosińskim !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.08.05, 19:17
          Zmieniłem zdanie. Facet mnie oblał.
          • Gość: velvet blue Re: Precz z Sosińskim !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 12:23
            Trzeba było się uczyć !!!!!
            • Gość: psikuta Racja!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.08.05, 12:06
              • Gość: józek Re: Racja!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:38
                Nieukom dziękujemy. Piotr Sosiński do Sejmu! Ma mój głos.
                • Gość: Zulu Gula Re: Racja!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.08.05, 02:22
                  I mój! ;P
            • Gość: * Re: Precz z Sosińskim !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.08.05, 11:34
              Gość portalu: velvet blue napisał(a):

> Trzeba było się uczyć !!!!!

To nie tak. Poszedlem do goscia i mowie: slyszalem, ze jak sie panu zaoferuje
              korzysc majatkowa to mozna u pana zdac. A on na to: to prowokacja! A ja: nie,
              tak ludzie mowia, na przystanku slyszalem. A on: nie zdal pan, a ja: jak to,
              nawet mnie pan nie przepytal, a on: won itd

• Gość: dóp Re: Precz z Sosińskim !!! IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 28.08.05, 12:33
                Eee, serio tak pojechales? :) Nie powiem, oryginalne... Masz moj glos, tylko
                chyba nie kandydujesz?

Mnie tez juz z powodu tego watku mdli na dzwiek nazwiska eSOeSinski. Ale trzeba
                autorom przyznac, ze wczesniej o gosciu nie slyszalem.
                • arek354 Re: Precz z Sosińskim !!! 28.08.05, 18:28
                  Sosiński nieźle zagrywa. Oplakatował swoją podobizną całe Podzamcze, bo w takim
                  miejscu można uzyskać "trochę" głosów. Ciekawe, czy swoje plakaty rozwiesi(ł)
                  też na "biedniejszych" w zasoby ludzkie dzielnicach (Sobięcin, Podgórze)?
                  Jak tam, panie Sosiński? Liczy się dla pana tylko ilość?
                  • Gość: Trener Re: do arka354 IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.08.05, 18:42
                    Idiotyczny post. A po co rozwiesza się plakaty wyborcze? Dla ozdoby, czy po to,
                    żeby jak najwięcej ludzi je zauważyło?
                    • Gość: znudzony Re: do trenera IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.08.05, 20:35
                      > Idiotyczny post. A po co rozwiesza się plakaty wyborcze? Dla ozdoby, czy po
                      to, żeby jak najwięcej ludzi je zauważyło?

Sory, ze sie wtrącę. Domyslam sie co arek354 chciał powiedziec. Wywieszanie
                      swojej facjaty tylko w bogatszych dzielnicach to nic innego, jak zlewanie
                      pospólstwa i szaraczków. Czyli wypinanie się na ich potrzeby i kłopoty.
                      Sosiński to zwykły cwaniak, jak większosc politykow zresztą.
                      Chce zyskać jak największa ilość głosów, żeby dopchać się do koryta, a nie żeby
                      pomóc społeczeństwu w ich problemach. Ameryki nie odkryłem.
                      To nie post jest idiotyczny, tylko twoja odpowiedz.
                      • Gość: * Re: do trenera IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.08.05, 20:57
                        hhahahahahahahaaa.............Podzamcze bogata dzielnica hihihi
                  • Gość: kucharz Re: Precz z Sosińskim !!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 28.08.05, 21:21
                    Bredzisz człowieku nie tylko, chyba nie byles w Szczawnie itd, poza tym
                    poczekaj, pojawią się też gdzie indziej
                  • Gość: walbrzyszanka39 Re: Precz z Sosińskim !!! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.09.05, 22:21
                    Brawo Areczku za bystrosc umyslu. A ja zawsze myslslam,ze kandydaci maja swoj
                    sztab i to oni rozwieszaja plakaty, a nie sam kandydat. Z reszta jak widac
                    Arusiu nie przeszedles sie dokladnie po innych dzilenicach, no i co ty robiles
                    w tym "bogatym" Podzamczu,ze tak dokladnie zlustrowales ilosc plakatow? Pewnie
                    przywieszales obok (lub na innych)plakaty LPR-u? No przyznaj sie hipokryto
              • Gość: iwan i delfin Ale głąb z Ciebie * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 13:33
                Twój wpis jest dowodem na to że po prostu nie znasz tego człowieka i nie miałeś
                z nim egzaminu. Ja uczę się w Wałbrzychu i znam tego Pana i muszę powiedzieć że
                jest najporządniejszym wykładowcom ze wszystkich. Poza tym jak mogłeś oblać
                ustnie skoro Sosiński robi testy na egzaminach ???? Chyba szkoły pomyliłeś.
                • zawadiaka4 Re: Ale głąb z Ciebie * 30.08.05, 16:58
                  właśnie, skoro nie ma egzaminów ustnych tylko pisemne to jak mógłby wziąć
                  korzyść majątkową na ustnym? nieładnie pisac takie rzeczy , nieładnie
                  • Gość: * re IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.08.05, 18:20
                    zawadiaka4 napisała:

> właśnie, skoro nie ma egzaminów ustnych tylko pisemne to jak mógłby wziąć
                    > korzyść majątkową na ustnym? nieładnie pisac takie rzeczy , nieładnie

Nie "na" tylko "przed" egzaminem, pozatym pisalem, ze slyszalem to od kogos, to
                    nie jest moj wymysl
                    • Gość: Trener Re: do * IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.08.05, 20:12
                      A ty sie nie nazywasz przypadkiem Giovanni Roman albo wawryniewicz?
                      • Gość: wiktor ale on nie oblewa - to po co dawać prezenty!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:09
                      • Gość: byłePO Jam ci to Zbyszko Ch. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 07:55
                        Nikt mi nie będzie zabierał elektoratu ani na Podzamczu ani na forumie.
                        Wytnę wszystkich.
                        Nie wierzycie ?
                        Spytajcie wszystkich startujących w poprzednich wyborach.
                        Nikt nie ocalał.
                        • Gość: Dyduch Sosiński zawsze na wierzchu IP: 81.168.209.* 03.09.05, 10:27
                          Widzę, ze dziala tu forumowa mafia , ktorej celem jest windowanie wątku o
                          Sosinskim w ten sposób, aby zawswze byl on na czele tabeli. Chce dodac od
                          siebie, ze nie tylko oliwa zawsze na wierzch wyplywa. Wiecie, ze kupa tez w
                          wodzie nie tonie?
                          • Gość: byłePO Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:15
                            eeeee..... Dyduch
                            tylko straśnie tusto kupa nie tonie
                            • arek354 Re: Sosiński zawsze na wierzchu 03.09.05, 15:19
                              Gość portalu: byłePO napisał(a):

> eeeee..... Dyduch
                              > tylko straśnie tusto kupa nie tonie

Rozumiem aluzję do Dyducha, ale muszę wziąć go w obronę, bo ostatnio wyraźnie
                              schudł ;)
                          • Gość: antydydych Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 20:04
                            towarzyszom - dziękujemy!
                            • Gość: antykomunista Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.09.05, 17:14
                              Komuniści precz! Tylko Sosiński!
                              • Gość: kasia Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 14:42
                                ciekawy człowiek, zarabia jako prawnik i wykładowca a jeszcze chce mu się w tym
                                politycznym bagienku walczyć
                                • Gość: taxi-driver Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.05, 18:51
                                  Gość portalu: kasia napisał(a):

> ciekawy człowiek, zarabia jako prawnik i wykładowca a jeszcze chce mu się w
                                  tym
                                  >
                                  > politycznym bagienku walczyć

No gdzieś te pieniądze trzeba prać
                                  • Gość: kasia Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 14:07
                                    najlepiej prać produkując ulotki?
                            • Gość: damadama z benzyna Re: Sosiński zawsze na wierzchu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.05, 15:32
                              Niech nam zyje !!! Sosnicka Zdzislawa oczywiscie!!!
              • Gość: mq Re: Precz z Sosińskim !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 13:58
                Zle to rozeglrales. Ja tez mam z nim wyklady i egzaminy i wiem, ze jest czuly
                na punkcie lapowek... Wlasciwie nie dziwie sie ze cie wywalil. I ciesz sie, ze
                nie zglosil twoich poczynan w dziekanacie, bo za takie cos to sie wylatuje.
    • Gość: Romano Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.09.05, 21:19
      Cala ta wasza kampania wyborcza dla Sosina, to jedna wielka farsa, i tak wygra
      POlska, karierowiczom i spadochroniarzom mowimy stanowcze NIE!!!
      • Gość: Tytus Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.09.05, 21:26
        Brawo, w koncu ktos powiedzial prawde o Sosinie, spadochroniaż i nic więcej,
        niech startuje z miasta gdzie spedzil cale zycie a nie z regionu
        walbrzyskiego,NIE dla OSZÓSTÓW!!!
        • Gość: Karol Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.09.05, 21:29
          Nie lubie brudnych kampanii, ale slyszalem ze niektorzy forumowicze specjalnie
          winduja wyniki Sosinskiego na Forum, Wstydzcie sie Pisiowscy!!
          • Gość: Boggi Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.09.05, 21:35
            No coz, kandydat moze i OK, ale fajnie by bylo zeby rzeczywiscie startowal ze
            swego miasta a nie jako spadkowicz z Walbrzycha, nie wierze ze zrobi cos
            dobrego dla tego regionu, szczerze mowiac nie widze w tych wyborach zadnego
            dobrego kandydata za ktorego w przyszlosci nie bedziemy sie wstydzic, moze w
            nastepnych wyborach wyloni sie godny kandydat na posła, teraz mozemy mówic
            jedynie o kandytach na OSŁA,

Dobrej Nocy PiSowcy.

Niech zwyciezy i tak Najlepszy
            • Gość: walbrzyszanka39 Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.wroclaw.mm.pl 11.09.05, 22:33
              no moze i spadochroniarz,ale jest z Walbrzychem zwiazny. Z reszta wole
              zaglosowac na niego niz na np. zdewociałego potomka Włocha, ktory walczyl pod
              Monte Casino (dla znajacych historie: nie zpaominajmy, po ktorej stronie byli
              Wlosi); czy np. Wawryniewicza, ktorego stac na tak wielkie bannery. Ciekawe
              skad?
        • Gość: wariatuńcio Re: Piotr Sosiński z PiSu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:12
          idąc tym tokiem myślenia należy wrócić do instrukcji sejmikowych a mieszkańcy z
          Białego Kamienie powinni glosoiwac tylko na sąsiada itd. Liczy sie człowiek,to
          co zrobił i to co może zrobić. np Nowotarski od Frasyniuka jest z Wrocławia a
          może być lepszym, posłem od każdego "wałbrzyskiego" z SLD czy PO.
    • Gość: jt i po Sosińskim IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 15:54
      i na co sie zdała wasza nędzna agitacja...

pzdr
      jt

ps. a poza tym uważam, ze Kartagina winna być spalona, a Balcerowicz musi
      odejść...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka