Gość: wyborca IP: 80.51.231.* 12.09.05, 09:15 W Środę w Wałbrzychu będzie gościł Marek Borowski wraz z zespołem MEZO !!!! Godzina 17, koło TESCO. ZAPRASZAMY. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kini@ Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 12.09.05, 13:57 skad o tym wiesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: 80.51.231.* 12.09.05, 14:19 oglądam kablówki, słucham BRW i widziałem plakaty, które zakleja beszczelnie niejaki sosiński :) Odpowiedz Link Zgłoś
react Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ 12.09.05, 15:48 Jak to skąd? - ten wyborca jest pewnie ze sztabu Lubińskiego, albo to nawet Lubiński we własnej osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: react2 Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: 80.51.231.* 13.09.05, 07:58 ...pewnie pisuar sie odezwał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.09.05, 09:03 To wszystko pewnie robota Mezo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:26 sdpl ma 2% poparcia, szkoda czasu na nich, tylko PPP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: 80.51.231.* 13.09.05, 11:11 a cóż to znaczy "lewicowiec" ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Comep Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:24 Gość portalu: :) napisał(a): > a cóż to znaczy "lewicowiec" ????????? Pewnie to że ma dwie lewe ręce:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartka wyborcza Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:24 Gość portalu: wyborca napisał(a): > W Środę w Wałbrzychu będzie gościł Marek Borowski wraz z zespołem MEZO !!!! > Godzina 17, koło TESCO. ZAPRASZAMY. ten Borowski to wokalista MEZO? Oświećcie mnie, bo nie znam kapeli i nie wiem jaką muzykę wykonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:27 Gość portalu: kartka wyborcza napisał(a): > Gość portalu: wyborca napisał(a): > > > W Środę w Wałbrzychu będzie gościł Marek Borowski wraz z zespołem MEZO !! > !! > > Godzina 17, koło TESCO. ZAPRASZAMY. > > ten Borowski to wokalista MEZO? Oświećcie mnie, bo nie znam kapeli i nie wiem > jaką muzykę wykonuje. Oj stary a ty skad sie urawales??!! Marek Borowski to kandydat SDPL na Prezydenta RP a Mezo to taki znany Polski raper... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thug Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.funetia.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.05, 08:18 raper < rotfl> 2 Pac to byl raper :) ale od 9 lat i jednego dnia nie zyje :( RESPECT MY NIGGGAZZZZZZZZZZ !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: respect Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: 80.51.231.* 14.09.05, 10:31 powinienes napisać w nicku: niedoinformowany :) jak mozna nie wiedzieć kim jest Marek Borowski ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia !!!!! Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:41 WIE KTOŚ O KTOREJ BEDZIE MEZO ?? Wiem ze impreza :P zaczyna sie o 16 ale nie wiem o ktorej bedzie Mezo :( Bardzo prosze o szybka odpowiedz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wesoły Re: BOROWSKI I MEZO W SRODĘ IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.05, 11:04 Gość portalu: poinformowany napisał(a): ... > Oj stary a ty skad sie urawales??!! Marek Borowski to kandydat SDPL na > Prezydenta RP a Mezo to taki znany Polski raper... A ty to jesteś super doinformowany... Czy nie zauważyłeś w tym nutki ironii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniaaaaaa Re:CZY KTOŚ WIE O KTÓREJ GODZINIE BĘDZIE ....MEZO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:45 bardzo prosze o szybka odpowiedz :(!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniaaaaaa Re: Mezo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:23 Aaaaaah :P byłam na tym koncercie :P i mam autograf Meza :P ojeeee :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\/\/\/\/\/\/\/\ Re: Mezo IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.09.05, 22:39 www.twoje-sudety.pl/index.php?action=show&type=news&id=3483 Odpowiedz Link Zgłoś