profesjonalista 27.11.04, 21:21 Zapraszam do podzielenia się śmiesznymi! dowcipami. Np. Z czego się śmieją Amerykanie: Co jest napisane na denku polskiej Coca Coli? Otwierać z drugiej strony! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anielica555 Re: KĄCIK HUMORU. 28.11.04, 12:44 Pewna kobieta podczas spowiedzi mówi do swojego spowiednika - Ojcze mam pewien problem. Otoz mam w domu dwie gadające papugi,samiczki, ale nie wiem czemu strasznie bluźnią. - A co takiego mówią? -zapytal ksiądz. Kobieta na to: - W kołko powtarzają: Cześć, jestesmy dziwkami.Chcecie się zabawić? Ojciec zniesmaczony myśli i myśli aż w koncu mówi: - Ja też mam dwie gadające papugi, samce, tylko że moje całe dnie czytają Pismo Święte i odmawiają rożaniec. Przyprowadź swoje papugi do zakrystii, wpuścimy je do jednej klatki i wtedy moje papużki oduczą twoje brzydko mowić . Kobieta sie zgodziła i następnego dnia przyprowadza swoje nieznośne papugi do księdza. Wpuścili je do klatki. Ptaki popatrzyły na nowe towarzystwo i po chwili odezwały sie papugi kobiety: - Cześć, jestesmy dziwkami. Chcecie sie zabawić? Papugi ksiedza podniosły oczy znad Biblii, popatrzyły się na siebie i jedna mówi: - Wyrzuć te ksiazke bracie. Nasze modły zostały wysłuchane. Odpowiedz Link
profesjonalista Kawał na czasie, zrozumie go tylko Polak. 14.01.05, 20:10 Niebo potrzebowało nowych wrót. Św. Piotr ogłosił przetarg. Zglosiło się trzy firmy z Turcji z Niemiec i z Polski.Każda zaproponowała inną cenę za wykonanie nowej bramy do raju. Turcy 3 milony dolarów Niemcy 6 milonów dolarów Polacy 9 milionów dolarów. Święty Piotr zaczął od firmy z Turcji i pyta co sie składa na podaną przez nich cenę? - Turek wyjaśnia, że 1 milion to koszt materiału drugi milon to koszt robociny a trzeci to ich zysk. To samo pytanie św. Piotr skierował do Niemca. - Niemiec wyjaśnia, że 2 miliony za pożądny niemiecki materiał, drugie dwa milony to za dobre niemieckie wykonanie a pozostałe 2 milony to zysk. Na to samo pytanie Polak odpowiedział tak: - 3 miliony to koszt wykonania przez Turków, trzy miliony dla Ciebie Św. Piotrze i trzy miliony dla mnie. Odpowiedz Link
j.laskowice Re: KĄCIK HUMORU. 28.11.04, 19:13 Mama krzyczy na Anię. - Wiesz co się dzieje z małymi dziewczynkami, które nie zjadają wszystkiego z talerza? - Wiem, pozostają szczupłe, zostają modelkami i zarabiają mnóstwo kasy. Odpowiedz Link
halina.i Re: KĄCIK HUMORU. 28.01.11, 13:00 Teściowa przyjeżdża z wizytą ,zięć pyta - na długo mamusia przyjechała-?Aż wam się nie znudzę odpowiada teściowa.To się mamusia nawet herbaty nie napije? Odpowiedz Link
fk90 Re: KĄCIK HUMORU. 29.11.04, 15:35 Do urzędu pracy przychodzi facet i pyta: "Czy znalazłaby się dla mnie jakaś praca?,, "Oczywiście''-mówi urzędniczka-"Pensja 10 tysięcy, samochód służbwy i komórka z nieograniczonym pakietem minut." "Pani chyba żartuje?!,, "Tak, ale to pan zaczął..." Odpowiedz Link
anielica555 Re: KĄCIK HUMORU. 29.11.04, 15:51 Mała zmijka do mamy: -Mamo,czy ja jestem jadowita? -Tak,a czemu pytasz? -Bo ugryzłam sie w język. Odpowiedz Link
fk90 Re: KĄCIK HUMORU. 30.11.04, 19:42 Brygada robotników ma przerwę śniadaniową. Siadają na trawie, wyciągają prowiant i jedzą. Jeden z robotników rozwija papier śniadaniowy, patrzy na kanapkę i zdegustowany mówi: -O nie, żółty ser! Po czym wyrzuca kanapkę do kosza. Nazajutrz sytuacja się powtarza. Mężczyźni zaczynają śniadanie, a jeden z nich wyciąga kanapkę zwiniętą w papier śniadaniowy i od razu wyrzuca ją do śmietnika, mówiąc: -Znowu ten żółty ser! -Skąd wiesz?- pytają go koledzy- Przecież nawet nie odwinąłeś kanapki z papieru! -Bo sam robiłem… Odpowiedz Link
laskowiczanka Re: KĄCIK HUMORU. 01.12.04, 19:24 Młoda narzeczona przyszła po raz pierwszy do domu przyszłych teściów. Zaczynają jeść obiad i pan domu mówi: - W naszym domu jest zwyczaj, że przed rozpoczęciem jedzenia wszyscy żegnamy się... - W naszym domu nie było takiego zwyczaju. Może dlatego, że moja mama dobrze gotuje. Odpowiedz Link
laskowiczanka Re: KĄCIK HUMORU. 01.12.04, 19:26 Rozmawia Jasio z kolegą: - Wiesz, wstyd mi za mojego ojca. To prawdziwy tchórz. Ile razy mama wyjeżdża, on się boi i idzie spać do sąsiadki. Odpowiedz Link
laskowiczanka Re: KĄCIK HUMORU. 01.12.04, 19:27 - Halo, wieża? Tu lot 453. Mamy awarię dwóch silników - Lot 453? Tu wieża. Zrozumiałem. Skreślam. Odpowiedz Link
petit7 Re: KĄCIK HUMORU. 01.12.04, 20:15 Wojska Rosyjskie mają stacjonować obok wojsk ONZ. Dowódca wojsk rosyjskich mówi do żołnierzy: - Francuzi wymieniaja bieliznę co tydzień. Anglicy wymieniają bieliznę co trzy dni. Amerykanie wymieniają bieliznę co dwa dni. Wy będziecie wymieniać codziennie. Po chwili dodaje: - A kto z kim bedzie zmieniać, to już sami sobie ustalicie. Drugi: Facet przechodząc obok ekskluzywnej restauracji, widzi innego faceta wysiadającego z luksusowego samochodu z piękną kobietą trzymaną za rękę i wielkim ptakiem na tylnym siedzeniu samochodu. Zaintrygowany podchodzi i pyta go: - Panie, a co to za dziwo? Facet mu odpowiada: - Widzi pan, miałem takie zdarzenie, złowiłem złotą rybkę i spełniła ona moje trzy życzenia. Odpowiedz Link
anielica555 Re: KĄCIK HUMORU. 02.12.04, 12:40 Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu. Marzyła tylko o jednym: Przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację za którą musiała się tyle nalatać. Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień. Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia. Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz. I wtedy się spotkali. Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało. -Bzzz bzzz... -Szepnęła Komarzyca -Bezy bezy -odparł Kornik To była miłość od pierwszego bzyknięcia. Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym. Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące.I wtedy zaczęły sie trudności. Świat stanął im naprzeciw. Postanowili zalegalizować związek. Rodziny odwróciły się od nich a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci odrzuceni od reszty społeczenstwa. Niedługo później urodziło się dziecko... Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara przed którą wszyscy będą uciekać. - Dziecko, które tylko rodzice będą kochać.... Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców..... KOMORNIK Odpowiedz Link
saperowsky Re: KĄCIK HUMORU. 14.05.05, 13:07 buhahahahahah ahhahahha !!!!!!!!!!!!!! zajebiste pozdroofka!!! Odpowiedz Link
poodzian Re: KĄCIK HUMORU. 25.07.05, 18:34 1. Mieszkanie. Mężczyzna koło pięćdziesiątki siedzi przed komputerem zapatrony w ekran monitora i niczym super pianista gra na klawiaturze. Nagle otwierają się drzwi i staje w nich wyrośnięty i ogorzały młodzieniec. - Jestem już - mówi w drzwiach.- Cześć Mężczyzna, zajęty bez reszty komputerem, nie odpowiada. - Tata! - mówi głośniej młodzieniec. - Przyszedłem! - To dobrze- rzuca ojciec nie odwracając wzroku od monitora. - Tata! wykrzykuje młodzieniec. - Już wróciłem! - A, tak rzuca ojciec. - A gdzie byłeś? - W wojsku! 2. Kiedy przychodzi starość? - Gdy w aptece - kiedy prosisz o prezewatywy - sprzedawca pyta: "Zapakować prezent?" Odpowiedz Link
anielica555 Re: KĄCIK HUMORU. 02.12.04, 12:45 Blondynka dostala sie na prywatna audiencje u obecnego papieza. Na zakonczenie rozmowy blondnyka sklada Ojcu sw. serdecze zyczenia z okazji imienin. Na to papiez lekko sie zamyslil i po chwili mowi: -no, ale dzis nie jest ani Jana ani Pawla, ani nawet Karola... A blondyna na to: -no ale dzisiaj jest drugi... Odpowiedz Link
profesjonalista Re: KĄCIK HUMORU. 05.12.04, 13:55 Poprawka: Stworzył Bóg piękną Ziemię, i stworzył pieknego kota, i stworzył pieknego psa, i stworzył pieknego mężczyznę, Po namyśle stworzył też kobiętę. Patrzy na swoje nowe dzieło, zastanawia się i mówi: - Wiesz co... Ty jednak będziesz musiała się malować. Bajeczki: Trzyletnia córka budzi sięo trzeciej w nocy i mówi: -mamusiu, mamusiu opowiedz mi jakąś bajeczkę... -poczekaj zaraz wróci tatuś to opowie nam obu... Odpowiedz Link
laskowiczanka Re: KĄCIK HUMORU. 05.12.04, 20:18 Uroczystość w ambasadzie USA w Moskwie. Ambasador amerykański podchodzi do jakiegoś Rosjanina i go pyta: - Słyszałem że wy ruskie to możecie dużo wypić. Powiedz, czy wypiłbyś butelkę spirytusu? - Da. - A wiadro spirytusu? - Da. - A wielką cysternę? - Da. - A jezioro spirytusu? - krzyczy poirytowany Amerykanin. - Da - odpowiada spokojnie Ruski. - A morze? - Da. - A ocean? - Niet. Okieana niet. - A czemu? - Bo ogurcew nie wystarczy... ------------------------------- Wsiada podpity klient do taksówki i mówi: - Do domu... - A gdzie pan mieszka? - Gdybym wiedział, to bym poszedł piechotą, nie? Odpowiedz Link
laskowiczanka Re: KĄCIK HUMORU. 06.12.04, 18:36 Na granicy jeden celnik pyta drugiego: - Lubisz śliwki? - Tak. - To chodź, mam dwie Węgierki na kontroli osobistej *************************************************** Bogata mieszkanka Beverly Hills zezłościła się na swą francuską służącą. Po wymienieniu długiej listy zastrzeżeń dotyczących jej sprzątania i gotowania, w końcu ją zwolniła. Służąca, ze swym galijskim charakterem nie mogła pozostawić bez odpowiedzi takiej zniewagi: - Pani mąż uważa, że sprzątam i gotuję o wiele lepiej niż pani. Sam mi mi to powiedział. W bogatej damie aż się zagotowało, lecz niczego nie rzekła. - I co więcej... - służąca mówiła dalej -...w łóżku też jestem lepsza od pani." - To też powiedział Ci mój mąż? - zapytała z przekąsem bogata dama. - Nie, proszę pani - odpowiedziała służąca. - Szofer mi powiedział ********************************************* Syn mleczarza został wzięty do wojska. Po tygodniu pisze list: - Kochany tato, tutaj jest cudownie, można się wylegiwac w łóżku do 6!!! ********************************************* Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoja męskość: - Dwa centymetry więcej i byłbym królem... Na to jego żona zwraca mu uwagę: - Dwa centymetry mniej i byłbyś królową... ********************************************** Przychodzi facet do seksuologa i mówi: - Panie doktorze, mam członka jak noworodek. - Niemożliwe! - No, 3.5 kg, 55 cm Odpowiedz Link
anielica555 Re: KĄCIK HUMORU. 08.12.04, 07:11 Prezes firmy wzywa szefa działu public relations: - Słuchaj - mówi. - Mamy kiepskie notowania w prasie, wymyśl coś. Ma być tanio, ale tak, żeby wszystkie media o tym mówiły i żeby pracownicy też byli zadowoleni. Facet chwilę się zastanawia... - Mam! - mówi po chwili. - Najlepiej by było, gdyby pan się powiesił: sznurek tani, wszystkie media napiszą, a i załoga się ucieszy. Odpowiedz Link
anielica555 Re: KĄCIK HUMORU. 08.12.04, 07:13 Ten teatr zdarzył się naprawdę. Osoby: Energiczny Chłopczyk - dziecina dynamiczna, nadmiernie przedsiębiorcza. Zrezygnowana Mamusia - posiadaczka synka i obfitych zakupów. Nobliwa Staruszka - przedstojąca mamusi w kolejce do kasy. Wymalowana Blondyna - przedstojąca Nobliwej Staruszki, model "tipsy,tapeta i woda utleniona". Miejsce i czas akcji: Znany Supermarket, godziny wieczorne. Akcja: Energiczny Chłopczyk biega. Zrezygnowana Mamusia: Nie biegaj. Energiczny Chłopczyk biega dalej. Zrezygnowana Mamusia: Nie biegaj. Proszę. Energiczny Chłopczyk biega dalej. Zrezygnowana Mamusia: Natychmiast przestań biegać. Energiczny Chłopczyk biega dalej. Nobliwa Staruszka życzliwie, z promiennym usmiechem: Ach, zupełnie jak mój prawnuczek. Niech się pani nie denerwuje. Dziecko ma dosyć zakupów. Ja zresztą też. Zrezygnowana Mamusia z nieskrywaną ulgą: Tak, ja też. Wymalowana Blondyna: O tej godzinie bachory to już powinny być w łóżkach! Nobliwa Staruszka: A ku....w pracy! Odpowiedz Link
profesjonalista Ten jest dobry! 23.12.04, 17:33 Na plaży przy jelczańskim stawie opala się facet. Jest całkiem nagi, tylko na twarzy ma gazetę. Przechodzą obok niego trzy kobiety. Piewsza mówi: - to nie mój mąż! Druga mówi: -zgadza się to nie Twój mąż. Trzecia patrzy zastanawia się i mówi: -to nikt z Jelcza Laskowic!!! Odpowiedz Link
j.laskowice KĄCIK HUMORU - o policjantach 23.12.04, 20:36 Policjant zatrzymuje samochód i mówi do kierowcy: - Piąty raz pana zatrzymuję i piąty raz gubi pan ładunek! - A ja piąty raz panu powtarzam, że jest zima, a ten samochód to piaskarka... Odpowiedz Link
j.laskowice Test na inteligencję 23.12.04, 20:41 - Tato, dlaczego ta gorylica tak krzywo na nas patrzy? - Spokojnie synku, to dopiero kasa. Odpowiedz Link
laskowiczanka Re: KĄCIK HUMORU. 23.12.04, 21:20 Po wyjściu z sali operacyjnej: - Panie doktorze, jak się udała operacja? - Operacja? A to nie była sekcja??? ************************************* Dwóch facetów siedzi przy barze i narzekają jakie to ich żony są przerażające. Pierwszy mówi: - Moja jest tak straszna, że jak ją postawiłem na polu zamiast stracha na wróble, to ptaki oddały zeszłoroczne czereśnie... Drugi na to: - A moja ma wymiary 90/80/60. - To całkiem nieźle. - Taak... Druga noga tak samo... Odpowiedz Link
poodzian Re: KĄCIK HUMORU. 20.01.05, 14:18 Osiemnastoletnia dziewczyna przyszła do swojej matki i mówi jej, że okres jej się spóźnia o dwa miesiące. Przerażona matka pobiegła do apteki po test ciążowy, i po chwili wiadome jest, że dziewczyna jest w ciąży. Zdenerwowana matka krzyczy: - Co za świnia Ci to zrobiła. Musisz mi powiedzieć, chcę go poznać. Więc dziewczyna pobiegła do pokoju i zadzwoniła do znajomego. Po pół godziny pod dom zajeżdża nowiutkie Ferrari z którego wysiada przystojny, elegancko ubrany gość w średnim wieku. Wszyscy siadają przy stole i gość mówi: - Wasza córka mi powiedziała o co chodzi, ja jednak niestety, ze względu na moją rodzinę, nie mogę się z nią ożenić. Jednak zapewniam Was, że nie chce się migać od odpowiedzialności, więc jeżeli urodzi się córka to zapiszę jej 3 sklepy i milion dolarów. Jeżeli to będzie syn to dostanie 2 fabryki i milion dolarów. A gdy urodzą się bliźniaki to dostaną po 5 milionów dolarów. Jednak jeżeli Wasza córka poroni... W tym momecie wtrąca się ojciec, który od samego początku nie odezwał się słowem: - To przelecisz ją jeszcze raz. Odpowiedz Link
makler4 Re: KĄCIK HUMORU. 12.02.05, 10:57 przychodzi kobieta do lekarza i mówi: -Panie doktorze, mam taki wstydliwy i trochę dziwny problem. Otóż na wewnetrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio dwa tajemnicze zielone koła. Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał: - Ma pani kochanka Cygana? -Tak a skąd pan wie? -zapytała zawstydzona nieco kobieta. - Proszę mu powiedzieć, że te jego kolczyki nie są złote. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: KĄCIK HUMORU. 12.02.05, 13:08 policjant zatrzymał dresiarza jadacego beemką 150 na godzine i pyta nazwisko? wisniewski. adresik? dresik mam firmowy. Odpowiedz Link
j.laskowice Re: KĄCIK HUMORU góralskiego 13.02.05, 21:26 Wyszedł gazda wieczorem przed chałupe i ziewa. Nagle poczuł mocny smrodek. I tak se mówi. Albo mi się obora roztwarła albo się moja stara rozkopała. Odpowiedz Link
makler4 Re: KĄCIK HUMORU. 28.02.05, 12:58 Nauczycielka przedstawia nowego ucznia w Amerykańskiej klasie: - To jest Sakiro Suzuki z Japonii Lekcja się zaczyna. Nauczycielka mówi: - Dobrze, zobaczymy jak sobie radzicie z historia. Kto mi powie czyje to słowa: "Dajcie mi wolność albo śmierć"? W klasie cisza jak makiem zasiał, tylko Suzuki podnosi rękę i mówi: - Patrick henry, 1775 w Filadelfii. - Bardzo dobrze Suzuki. A kto powiedział: "Państwo to ludzie, ludzie nie powinni ginąc"? Znowu Suzuki: - Abraham Lincoln, 1863 w Waszyngtonie. Nauczycielka patrzy na uczniów z wyrzutem: - Wstydźcie się. Suzuki jest Japo¨˝czykiem zna ameryka¨˝ska historie lepiej niż wy! Nagle słychać czyjś głośny szept: - Pocałuj mnie w dupę, pieprzony Japo¨˝czyku. - Kto to powiedział!? - Krzyknęła nauczycielka. Na to Suzuki podnosi rękę i recytuje: - Generał mac Artur, 1942 w Guadalcanal, oraz Li Lacocca, 1982 na walnym zgromadzeniu w Chryslerze. - Suzuki to kupa gówna! - słychać głośny krzyk sali. Na co Suzuki: - Valenino Rossi w Riona Grand Prix Brazili, 2002 roku. Klasa szaleje nauczycielka mdleje. Nagle otwierają się drzwi i wchodzi dyrektor: - Cholera, takiego burdelu to ja jeszcze nie widziałem. Suzuki: - Leszek Miller do wicepremiera Hausnera na posiedzeniu komisji budżetowej w Warszawie w 2003 roku Odpowiedz Link