Gość: HASAN_SAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:22 Witam. Gdzie mogę znaleźć jeszcze jakieś biedaszyby? Zostałem poproszony o zrobienie kilku fotek i teraz nie wiem gdzie mogę się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justyna Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 20:45 Gdzieś w okolicy Wysockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.05, 20:47 Codziennie z samego rana ( 8-9 ) na ulicy Sredniej w Sobiecinie zbiera sie grupa kopaczy z workami i sprzetem i ida w teren. Prawdopodobnie kopia w okolicy ul. II Armii, na polach miedzy Sobiecinem a B.Kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:39 Teraz wydobycie utajniają,bo z rozkazu "rumuńskiego księcia" uderzono w dystrybucję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 06:36 na kosteckiego po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.05, 07:50 no to dzięki za informacje , dzisiaj zorganizujemy jakiś nalocik ...SM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jura57 Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 11:24 Biedaszyby są tam gdzie jest bieda. Skoro chcesz być "dzikim fotoreporterem" to zapłać tym ludziom, którzy wskażą Ci miejsce , a nie licz na łatwiznę internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
szajba666 Re: Gdzie są biedaszyby? 27.10.05, 11:34 Co z Ciebie za hiena.Wstyd żerować na ludzkim nieszczęściu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Gdzie są biedaszyby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 20:16 Puknij sie w glowe :D Odpowiedz Link Zgłoś