Dodaj do ulubionych

Pytanie do prezydenta

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.06.06, 23:37
Czy korzystaliscie kiedys z linku pytanie do prezydenta na stronie urzedu
miejskiego? Zauważyłam że od około 8 miesięcy prezydent nie odpowiada na
zadane mu w ten sposób pytania. Znowu coś sie zepsuło czy prezydent ma już
nas "gdzieś" i nie chce w ten sposób rozmawiac z mieszkańcami?
Obserwuj wątek
    • Gość: 666 Re: Pytanie do prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 00:02
      może zadajesz niewygodne pytania?
    • Gość: Olek Re: Pytanie do prezydenta IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 11.06.06, 19:25
      Prezydent ma imiał nas gdzieś zaraz po wyborach to chyba widać?
      • Gość: Ciekawy Re: Pytanie do prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 07:31
        Normalnie po prostu"OLEWA".Też pisałem,nawet zadałem nie trudne pytanie,chyba
        skończyło się na 142 pytaniu,bo już nie zaglądam,prymitywne zachowanie.
    • Gość: Rebel Yell Re: Pytanie do prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.06.06, 07:58
      Moglby odpowiadac jego rzecznik, tyle ze on zajmuje sie slownymi przepychankami
      po katem kolejnych wyborow.
    • Gość: Kriss26 Re: Pytanie do prezydenta IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 14.06.06, 07:24
      Kożystałem kiedyś z tego linku i powiem, że dostałem odpowiedź ale po bardzo
      długim czasie.
    • Gość: marcin Re: Pytanie do prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.06, 11:05
      Nie będzie skateparku, ani dofinansowania remontu ulicy Głównej. Dwa pozostałe
      wnioski także odpadły w konkursie o dotacje

a co on na to!!!???
      • Gość: marcin Re: Pytanie do prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.06, 14:25
        Ponad sześć milionów złotych dostanie dwanaście samorządów dolnośląskich na
        inwestycje sportowe.

Pieniądze pochodzą z opłat w grach liczbowych Totalizatora Sportowego, a
        decyzję o ich przyznaniu (6,525 mln zł) dolnośląskim samorządom podjęło
        Ministerstwo Sportu.
        i jeszcze to

Pieniądze pójdą na: budowę kompleksu obiektów sportowych w Miliczu (1 mln
        złotych); hale sportowe w: Trzebnicy (445 tys. zł), Głuszycy (520 tys. zł),
        Marcinowicach (800 tys. zł), Radkowie (650 tys. zł), Kątach Wrocławskich (490
        tys. zł), Nowogrodźu (950 tys. zł), Środzie Śląskiej (380 tys. zł), Mirsku (165
        tys. zł) oraz na boiska wielofunkcyjne w Chojnowie (120 tys. zł) i basen
        sportowy we Wrocławiu (1 mln zł).
    • Gość: Kamyk Re: Pytanie do prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 15:09
      Zadałam pytanie o sprzatanie śniegu w zimie: czy nie moga tego robic ludzie,
      którzy np maja długi w MZB, w ten sposób odrobiliby dług albo malowac klatki
      schodowe, robić drobne naprawy. Niestety pytanie było na portalu tylko 5 minut.
      Niewygodne pytania źle wygladaja jak czyta je ktoś obcy. Jakie społeczeńtwo -
      taki prezydent - ktos tak kiedys stwierdził (chyba Swiebodziczanka po wyborze
      po raz drugi burmistrza Świebodzic).
    • Gość: Rebel Yell Re: Pytanie do prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.06, 15:48
      Marcin po co nam basen ? Pozniej trzeba bedzie, jak ten na Nowym Miescie
      zasypywac, same klopoty.
      • pressforum Re: Pytanie do prezydenta 14.06.06, 15:53
        a ten na nowym miescie, na ktorym to swoja pierwsza w zyciu nietrzezwosc
        przezywalem nie wiedzac czy przezyje, to teraz co znim? wiem ze riuna, ale czy
        ktos cos z tym robi albo zrobi? czy to juz taki ugor zostanie na wieki?
        • Gość: feniks Re: Pytanie do prezydenta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.06.06, 16:41
          Spokojna głowa, niedługo jakiś Niemiec to kupi a friko i zrobi pływalnię z
          prawdziwego zdarzenia.
    • Gość: 666 Re: Pytanie do prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:45
      ja mam pytanie do szanownego pana Kutafona z wąsem: jakich przekleństw pan używa
      jak się pan wpieprzy w dziurę?
      • Gość: Bleki Re: Pytanie do prezydenta IP: 81.15.135.* 14.06.06, 20:09
        "aj-waj"
        hehehe

blq
        • Gość: sultan Re: Pytanie do prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:52
          Do wyborów trzy miesiące i mości..n znalazł czas zeby odpowiedziec na pytania od
          mieszkanców... no proszę...
    • Gość: urzędnik Re: Pytanie do prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 16:09
      Co sie czepiacie chłopa.Toż on nie zna się na komputerze a kto wie czy wogóle
      gramotny, bo i na pisma nie odpowiada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka