Gość: Czytelnik IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.06, 23:45 Przez admina tego forum ,ktory bezpodstawnie usuwa watki to forum kiedys umrze smiercia naturalna W kazdym badz razie ja przestaje je czytac CENZURA TO BYLA ZA CZASOW KOMUNY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnR Re: Znikajace watki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.09.06, 23:58 A komunizmu w Polsce nie bylo, mama Ci opowiadala jak ciezko byla represjonowana w tych czasach? Dorosnij, poczytaj i wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia Re: Znikajace watki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.09.06, 16:42 cenzura... on nawet usuwa zwykle watki w ktorych np. pytam o najlepsze solarium w walbrzychu, czy o zabiego dotyczace wlosow, wurza mnie to ze ktos decyduje o tym co ma sie ukazac a co nie (no chyba ze chodzi o jakies wyulgaryzmy, ale zwykle posty?... to przesada...) ludzie przestana odwiedzac forum jesli ich watki beda usuwane!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleki Re: Znikajace watki IP: 81.15.135.* 03.09.06, 22:20 nic w przyrodzie nie ginie - wrócą wtedy na forum te osoby, dla których forum to nie tablica ogłoszeń. i żeby nie było że smaruję adminowi! blq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filar Re: Znikajace watki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.09.06, 20:48 Ja chciałem się poradzić gdzie wesele. Mój wątek znikł 2 razy. Trudno. nie zagladam już tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald R Re: Znikajace watki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:33 Wystarczy napisać michalkiewicz.pl i wątek znika. W " Gazecie Wybiórczej" go nienawidzą, bo pisze prawdę a nic nie gorszy tak jak prawda,jak mawiał Stefan Kisielewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Znikajace watki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 04.09.06, 21:30 Ja pytałam gdzie w Wałbrzychu mozna dostać kosmetyki firmy yves rocher i też mój wątek został usunięty:((ciekawe dlaczego?nic złego w nim nie było i nie róznił się np.od tego gdzie w Wałbrzychu można zrobić depilację laserową.W jednym i drugim chodziło o coś z kosmetologii!!!!Więc nie rozumiem dlaczego ktoś bezpodstawnie usuwa normalne wątki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Znikajace watki IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 05.09.06, 13:05 No,napisalam nowy wątek i jak narazie jeszcze nie zniknął:) Ciekawe tylko dlaczego jedne znikają,a inne nie? Żadne nie powinny być usuwane,jeśli są oczywiście przyzwoitej treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronald R Re: Znikajace watki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 19:40 Część znikających wątków podpada pod zakaz reklamy, pewnie admin ma dużo pracy i nie udaje mu się wyłapać wszystkich, stąd ta wybiórczość. Martwi natomiast znikanie wątków, które poruszają tematy nie zakazane w regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Znikajace watki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:16 co za popie**oleniec prowadzi to forum ?!?!?! gdzie moj watek do *** pana Odpowiedz Link Zgłoś