Dodaj do ulubionych

Spłonął klub K10

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 13:44
W nocy z 16 na 17 stycznia spłonął klub K10 - największy taki lokal w
Wałbrzychu. Policja sprawdza póki co jak do tego doszło. Narazie brak
szczegółowych informacji...
Obserwuj wątek
    • Gość: komercja won !!!! Spłonął K10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:55
      i bardzo zajebiscieeeeeeeee !!!!!!!!!!!! szkoda tylko ze wkrecasz...
    • Gość: ,,, Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 14:57
      debil i jeszcze raz debil ale zato jaki zazdrosny i zawistny
      • Gość: komercja won !!! zjarane K10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:59
        i tak ma byc !!!!!! tepic gowna !!! wonnnnnnnnnnn !! niech sie pali !
    • Gość: ........... Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 15:19
      A kiełbaski, ktore smazylismy były pyszne!!!! Do wiadomości Mariusza D. i
      innych tego typu podobnych miernych osób - KLUB K10 NIE UCIERPI OD TYCH
      WYPISYWANYCH PRZEZ KONKURENCJE BZDUR, ZAPRASZAMY 19.01.2007 - ANGELO MIKE!!! A
      JUZ NIEBAWEM KOLEJNE GWIAZDY POLSKIEJ SCENY KLUBOWEJ!!!!
      • Gość: Zofia Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 15:51
        to bedzie ten wieczor z Mietkiem Fogiem czy nie ? Zjarali was ?
        • Gość: FOG Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 16:48
          Rzeczywiście płoną pustaki co raz większą głupotą!
    • Gość: Michael Jordan Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 17:48
      siwtna wiadomosc ladnie nam sie ten rok zaczal
      • Gość: ANNA Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 18:32
        A o której to było,bo w żadnych wiadomościach ani widu ani słuchu?
        • Gość: Mariusz D. Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 21:45
          Ok 1 w nocy. Mam znajomego w policji, dlatego tez dowiedzialem sie o tym.
    • Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 21:56
      o to naprawde smutna wiadomosc ..gdzie teraz te piekne 16latki beda sie rypać
      jak nie na sofie w k10 ??
      • Gość: Zagłebiak Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 21:59
        jak gdzie beda sie rypac?!do fresha wroca,no chyba ze tez sie spalil :D
        • Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:07
          o tak zapomniałem oj szukaja te walbrzyskie latawice dachu nad dupa a wszystko
          im sie pali ale jak sie i fresch zjara to sa ławki tam tez daja rade..
          • Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:11
            sorki FRESH
            • Gość: ADI Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:13
              TO PRAWDA LAWKI SOFY OPANOWANE A TE LATAWICE TO DAMYYYYY W NOCY
              • Gość: :) Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:15
                zawsze mogą w krzakach się rypać :)
                • Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:20
                  tylko oby im w kwoki jakis kleszcz sie nie wbił....
    • Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 23:38
      Oj Krzysiu Krzysiu
      • Gość: ???? Re: Spłonął klub K10 IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 23:40
        • Gość: ???? Re: Spłonął klub K10 IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 23:44
          czy to prawda z tym splonieciem czy tylko glupi zart? czy jest ktos na tym
          fotum, ktory posiada jakies wiarygodne informacje? moze ktos z obslugi klubu
          k10? nie wiem czemu wszystkich to tak smieszy? jaki jest ten klub,taki jest i
          jak sie komus nie podoba to wcale nie musi tam chodzic,a takie krytykowanie i
          zalosne teksty sa naprawde zbyteczne!!! prosilabym o odpowiedz, jezeli to tylko
          mozliwe,dzieki i pozdrawiam:)
          • Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 23:52
            nie peniaj to tylko walbrzych wszyscy chca byc lepsi od Lema
            • Gość: ???? Re: Spłonął klub K10 IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.07, 00:00
              i nawet im to troche wychodzi:D to dobrze, bo jednak zawsze to jedno miejsce
              wiecej zeby sie pobawic, a jak na walbrzych to nawet spoko:)a co do poruszanych
              malolatek,latawic i innych takich, to zawsze i wszedzie takie beda sie pojawiac
              i raczej nikt nie ma na to wplywu...z gustami muzycznymi tez nie dogodzi sie
              kazdemu wiec nie ma co narzekac tylko traktowac to jak zabawe:)
              • Gość: Pshychiatra Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 10:38
                Schizofrenia i paranoja muszą znaleść ujście więc niech płonie i inne cuda
                niechaj się w k10 dzieją jeśli to może komuś w chorobie lub w samopoczuciu
                pomóc......
    • Gość: Alpinista Wy tu tak o ławkach , krzakach IP: 62.233.181.* 18.01.07, 14:05
      a co nie mogą robić loda w bramie na stojąco ?
      • Gość: adi Re: Wy tu tak o ławkach , krzakach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 14:36
        no tak lody w bramie to nie krzaki no i te kleszcze ...racja dla chcacego nic
        trudnego
        • Gość: adi Re: Wy tu tak o ławkach , krzakach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 14:40
          te laski w k10 zmalowane w porzyczonych lumpach udaja gwiazdy a w domu chlew
    • Gość: ola Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 14:47
      jaki klub takie gwiazdy.....
    • Gość: bruneta Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 15:00
      NIE STRASZNE MI KRZAKI BRAMY I KLESZCZE JESTEM LASKA Z K10 I CIAGLE SIE PIEPSZE
      OCH AAAAAACH
    • Gość: BRUNETA Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 15:03
      I TO W BRAMIE SOFIE CZY NA DWORZE ROBIE LODA O STALEJ PORZE NIECH ZYJE K10 TAM
      TO SIE RZNIEMY
      • Gość: Bacha brak mi słów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 15:32
        Super wątek, super wypowiedzi...
        Cieszę się, że tak pięknie wszyscy się tu wypowiadają i wysnuwają tak
        konstruktywne wnioski, w tak interesującej dyskusji...
        bleee:(
        • Gość: Daisy Re: brak mi słów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 16:10
          szkoda ze nie ma juz k10 gdzie ja teraz bede ssala pyty ?
    • Gość: darrio Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 17:41
      jak gdzie we frehuuuu
      • Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 03:26
        Widze ze nadal sami desperaci. Polot jak nielot(zool).Pozdrawiam!
        • Gość: metody cyryl Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 04:35
          Dla Tych ktorzy nie wiedza o co sie tam dzieje - East Clubbers - Sextasy (Max Farenthide Vs Dj Hubertuse Remix)
          • Gość: bleble Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.07, 10:34
            dziwne że o Terminalu tu ktoś nie wspomina czyżby t.z.w dj z tego klubiku znów
            emocje ponosiły i o znanych sobie z autopsii sytuacjach pisuja?
            • Gość: ziom Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.07, 11:21
              Terminal najlepsza dyskoteka w mieście, same w porządalu ekipy przychodzą ze
              swoimi cnotliwymi dziołchami które po wypiciu sety zgwinta zaraz się rumienią !
              • Gość: k10 walić K10 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:51
                sam spaliłem te zasrane k10 !!! nic z tego by niebylo, ten angelo mike to
                nieprawdziwy on tylko moj dziadek...przebrany...
                • Gość: Q Re: walić K10 !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 18:57
                  geniusz portalu to pisze czy ostatki spuścizny nader rozgarniętego dziadziusia.
                  • Gość: Zaloguj sie K(omercja)10 !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 19:22
                    ah te burackie mordy z k10...
    • Gość: iwona Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.01.07, 21:06
      mozecie bronic jak chcecie k10 ale i tak wszyscy wiedza co tam sie dzieje
      dziwki burdel i nic wiecej
      • Gość: NIKT... Spłonął klub K10 i wszystko IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 22:32
        POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: riki tiki tak Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 22:33
        przypominasz mi komunjstyczną kolejke za mięsem czyli jedna baba drugiej babie
        lub zabawe w czerwony pomidor - dzieci w szkole, a na najgorszych w życiu
        wychodzą ci wszystko wiedzący dlatego życzę ci sukcesu w karierze wszechwiedzy!
        • Gość: iwona Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.01.07, 16:36
          riki....ale teraz to dales sam juz nie wiesz co piszesz biedny chcial byc madry
          a sie pogubil....i to na sofach w k10....hahahahhahahahah
          • Gość: Johny B. Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.01.07, 20:12
            Idź p*zdo głupia do książek bo żałosna już jesteś gó..aro obrzygana
            • Gość: >>>k10<<< Re: Spłonął klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:30
              Z moich obserwacji wnioskuje, iz Klub muzyczny K10 jest naprawde klubem jak na
              Wałbrzych, na bardzo wysokim poziomie np. pod wzgledem
              [muzyka,wyposażenie,nagłosnienie ,swiatła,zaplecze artystyczne jakim są DJ-e]
              Obsługa jak i szefostwo tego klubu nie przejmują sie tymi idiotycznymi
              wypocinami jakie piszecie:) Szczególnie smiesza mnie niektóre posty,pisane pod
              wpływem zawiści przez ludzi grających w konkurencyjnych klubach takich jak
              terminal[czytaj.tancbuda] Własnie wiekszosc postów obelżywych kierowanych na k10
              pisza, łepasy którzy bardzo chcieli by stanąć za konsoleta jak i w wypisywaniu
              takich pierdół maja swój udział dj-e którzy sie nie spełnili w swym hobby;)
              Kolejna grupa krytykantów Klubu K10,to ludzie z kompleksami którzy bardzo by
              chcieli odwiedzic ten klub,ale sie obawiaja reakcji ludzi na ich widok
              [czyt.koslawa twarz,tłusta dupa,impotencja itd]zamiast isc sie pobawic to siedza
              w domu i rezają swój narzad płciowy w poszukiwaniu doznan w tym wypadku
              erogennych. A co do uprawiajcych sex nastolatek,to boli was to ze wy ich nie
              mozecie posówac w danym momencie na sofie tylko jaki gość. Trzymajcie sie ciepło
              i wypisujcie dalej takie głupoty na ten klub,przynajmniej mozna sie posmiac a
              zapewniam was ze jest z czego[czyt.z was]
              • Gość: MIłego dnia życzę Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 13:22
                ostro ale bardzo dobrze powiedział gośćk10,dodał bym tylko że na biede umysłu
                trudno zdobyć złoty środek gdy w dodatku ktoś sobie tego nie uświadamia.......
              • Gość: krystyna z gazowni Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 14:10
                Gość portalu: >>>k10<<< napisał(a):

> A co do uprawiajcych sex nastolatek

Wystarczy. Juz wiem, dlaczego ten burdel, bo jak nazwac inaczej ten przybytek
                rozkoszy, ma w nazwię K. K jak k.....
                • Gość: Oj KRYSIU Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 14:27
                  Głodnej chleb na myśli!
    • Gość: iwona Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.01.07, 23:15
      to idz buraku do k10 i ocen zyczenia to bywalca klubu skladaj a nie mnie
      • Gość: BRUNETA Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.01.07, 23:17
        riki TIKI CZY JAK CI TAM PALNIJ SIE W LEPETYNE
        • Gość: riki tiki tak Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.07, 11:01
          miło mi że tak intensywnie zareagowałyście na znak -riki tiki tak - t.z.w.
          Iwono i bruneto,na necie odzywa w was się instykt to co by było z wami na
          sofach w k10?
          • Gość: stach Re: Spłonął klub K10 IP: *.dialog.net.pl 24.01.07, 23:26
            Kur... juz myslalem ze te jeb... K10 sie spalilo... Jak dla mnie najgorszy tego
            typu lokal w wch Juz wole isc sie pobawic do fresch (same dzieciaki) bylem dwa
            razy w K10 i nie polecam nikomu...
            • Gość: >>>k10<<< Re: Spłonął klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:12
              Widze ze forumowicz Stach jest wyznawcą kinder party...Co nas obchodzi to ,ze
              preferujesz zabawy z dziecmi w klubie Fresh.Przykro nam jako personelowi K10 ze
              nie podoba ci sie w naszym lokalu ze względu na to ze nie ma tam dzieci tylko
              starsza publika....Ale widzisz jako dewiant tego typu zabaw ,napewno znajdziesz
              dobry klimat we freshu...pozdrawiam
              • Gość: lodziarka Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 18:17
                starsza publika czyli nie 12-13 lat tylko 14-16..nieiwele wiecej......e k10
                • Gość: clubbhead Re: Spłonął klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:15
                  wasze matki robią lody w k10 na sofach dlatego nie lubicie i krytykujecie ten klub.
                  • Gość: lodziara Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 17:27
                    e tam lubie k10 i robie tam lody i co z tego sa chetni to ciagne pyty az po
                    same jaja
                    • Gość: Klient Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 16:17
                      To słaba jesteś w Terminalu to samo robią lodziary ale z jajami...
                  • Gość: żul Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 16:56
                    Gość portalu: clubbhead napisał(a):

> wasze matki robią lody w k10 na sofach dlatego nie lubicie i krytykujecie
                    > ten klub.

Twoja stara zaproponowala mi zrobienie pompy na szybko ale nie wiedzialem o co
                    jej chodzi. Zapytaj jej i odpisz mi tu o co biega.
                    • Gość: o to biega żulu Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 22:25
                      zapomniała podetrzeć tyłka i chciała byś to zrobił swoim nie wyparzonym jęzorem
    • Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:18
      To miał być dowcip czy głupota do sześcianu.
      • Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:22
        CHODZI MI O TEMAT
        • Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:28
          A co do wypowiadających[niektórzy],pożal się Boże bydło ze az strach.
        • Gość: RedBull Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 18:28
          A co ty ku.. adwokatem tego burdelu jesteś?!
          • Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 18:33
            RedBull "gratulacje jestes wielki"
            • Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 19:07
              Odezwało się bydło,sam sobie gratulujesz miernoto.
    • Gość: OKI Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 19:15
      HEJ SYLWUNIA STARA LODZIARO NIE BOJ SIE K10 CI NIE ZAMKNA PRACY NIE STRACISZ
    • Gość: wedj Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 19:35
      ale lodziary sie boja o ten klub k10 dziewczyny przeciez zaraz bedzie wiosna
      lato i naprawde robota i miejsa sie znajda ale sylwia nie zapomne cie pamietasz
      murek ale czulem sie jak w rajuooooooooooooooachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
      • Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 19:48
        Ja nie jestem pracownicą żadnego klubu,ale ty to z tym słownictwem wyglądasz mi
        na męską ciote z pedalskiego burdelu,życzę powodzenia w obciąganiu..............
        • Gość: xxx Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:38
          DAJ LUZU SLWIO CIAGNIESZ IM PALY TO CO ?
    • Gość: fajny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:36
      sylwio ty lodziaro widzisz jakie masz slownictwo noc sie zbliza do roboty
    • Gość: wedj Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:48
      sylwuniu nie jestem ciota jestem twoim klientem walilem cie kiedys ale
      smierdzialas ...
      • Gość: hez Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 22:12
        ale ci koles dowaliła ta sylwia,teraz to nawet 100postów z twojega kompa nie
        zrobi z ciebie chłopaka-laleczko ćwićwireczko,
    • Gość: NNNN Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 22:14
      SZKODA ZE TA SYLWIA SOBIE ODPISUJE ZA INNYMI NIKAMI
      • Gość: wiedzma Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 22:47
        OJ biedaczku zńnów cię prześladują mary........
    • Gość: straz pozarna Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.07, 23:59
      a czym go zajarano że on tak długo płonie/głupotą?
      • Gość: piroman Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 01:57
        Ten co to zamierzał spalić k10 to tak się obsrał strachem że mu pot zapałki
        zalał,dlatego w forum znalazł odwagę i ratunek przed własnym smrodem!
    • Gość: a Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.01.07, 19:31

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka