Gość: Mariusz D. (T.W.) IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 13:44 W nocy z 16 na 17 stycznia spłonął klub K10 - największy taki lokal w Wałbrzychu. Policja sprawdza póki co jak do tego doszło. Narazie brak szczegółowych informacji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komercja won !!!! Spłonął K10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:55 i bardzo zajebiscieeeeeeeee !!!!!!!!!!!! szkoda tylko ze wkrecasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 14:57 debil i jeszcze raz debil ale zato jaki zazdrosny i zawistny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komercja won !!! zjarane K10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:59 i tak ma byc !!!!!! tepic gowna !!! wonnnnnnnnnnn !! niech sie pali ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 15:19 A kiełbaski, ktore smazylismy były pyszne!!!! Do wiadomości Mariusza D. i innych tego typu podobnych miernych osób - KLUB K10 NIE UCIERPI OD TYCH WYPISYWANYCH PRZEZ KONKURENCJE BZDUR, ZAPRASZAMY 19.01.2007 - ANGELO MIKE!!! A JUZ NIEBAWEM KOLEJNE GWIAZDY POLSKIEJ SCENY KLUBOWEJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 15:51 to bedzie ten wieczor z Mietkiem Fogiem czy nie ? Zjarali was ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOG Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 16:48 Rzeczywiście płoną pustaki co raz większą głupotą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Jordan Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 17:48 siwtna wiadomosc ladnie nam sie ten rok zaczal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.01.07, 18:32 A o której to było,bo w żadnych wiadomościach ani widu ani słuchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz D. Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 21:45 Ok 1 w nocy. Mam znajomego w policji, dlatego tez dowiedzialem sie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 21:56 o to naprawde smutna wiadomosc ..gdzie teraz te piekne 16latki beda sie rypać jak nie na sofie w k10 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłebiak Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 21:59 jak gdzie beda sie rypac?!do fresha wroca,no chyba ze tez sie spalil :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:07 o tak zapomniałem oj szukaja te walbrzyskie latawice dachu nad dupa a wszystko im sie pali ale jak sie i fresch zjara to sa ławki tam tez daja rade.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:11 sorki FRESH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADI Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:13 TO PRAWDA LAWKI SOFY OPANOWANE A TE LATAWICE TO DAMYYYYY W NOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:15 zawsze mogą w krzakach się rypać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 22:20 tylko oby im w kwoki jakis kleszcz sie nie wbił.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 23:38 Oj Krzysiu Krzysiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Spłonął klub K10 IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.07, 23:44 czy to prawda z tym splonieciem czy tylko glupi zart? czy jest ktos na tym fotum, ktory posiada jakies wiarygodne informacje? moze ktos z obslugi klubu k10? nie wiem czemu wszystkich to tak smieszy? jaki jest ten klub,taki jest i jak sie komus nie podoba to wcale nie musi tam chodzic,a takie krytykowanie i zalosne teksty sa naprawde zbyteczne!!! prosilabym o odpowiedz, jezeli to tylko mozliwe,dzieki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.01.07, 23:52 nie peniaj to tylko walbrzych wszyscy chca byc lepsi od Lema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Spłonął klub K10 IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.07, 00:00 i nawet im to troche wychodzi:D to dobrze, bo jednak zawsze to jedno miejsce wiecej zeby sie pobawic, a jak na walbrzych to nawet spoko:)a co do poruszanych malolatek,latawic i innych takich, to zawsze i wszedzie takie beda sie pojawiac i raczej nikt nie ma na to wplywu...z gustami muzycznymi tez nie dogodzi sie kazdemu wiec nie ma co narzekac tylko traktowac to jak zabawe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pshychiatra Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 10:38 Schizofrenia i paranoja muszą znaleść ujście więc niech płonie i inne cuda niechaj się w k10 dzieją jeśli to może komuś w chorobie lub w samopoczuciu pomóc...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alpinista Wy tu tak o ławkach , krzakach IP: 62.233.181.* 18.01.07, 14:05 a co nie mogą robić loda w bramie na stojąco ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Wy tu tak o ławkach , krzakach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 14:36 no tak lody w bramie to nie krzaki no i te kleszcze ...racja dla chcacego nic trudnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Wy tu tak o ławkach , krzakach IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 14:40 te laski w k10 zmalowane w porzyczonych lumpach udaja gwiazdy a w domu chlew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 14:47 jaki klub takie gwiazdy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruneta Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 15:00 NIE STRASZNE MI KRZAKI BRAMY I KLESZCZE JESTEM LASKA Z K10 I CIAGLE SIE PIEPSZE OCH AAAAAACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRUNETA Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 15:03 I TO W BRAMIE SOFIE CZY NA DWORZE ROBIE LODA O STALEJ PORZE NIECH ZYJE K10 TAM TO SIE RZNIEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha brak mi słów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 15:32 Super wątek, super wypowiedzi... Cieszę się, że tak pięknie wszyscy się tu wypowiadają i wysnuwają tak konstruktywne wnioski, w tak interesującej dyskusji... bleee:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: brak mi słów IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.07, 16:10 szkoda ze nie ma juz k10 gdzie ja teraz bede ssala pyty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darrio Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.01.07, 17:41 jak gdzie we frehuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 03:26 Widze ze nadal sami desperaci. Polot jak nielot(zool).Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metody cyryl Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.01.07, 04:35 Dla Tych ktorzy nie wiedza o co sie tam dzieje - East Clubbers - Sextasy (Max Farenthide Vs Dj Hubertuse Remix) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.07, 10:34 dziwne że o Terminalu tu ktoś nie wspomina czyżby t.z.w dj z tego klubiku znów emocje ponosiły i o znanych sobie z autopsii sytuacjach pisuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.07, 11:21 Terminal najlepsza dyskoteka w mieście, same w porządalu ekipy przychodzą ze swoimi cnotliwymi dziołchami które po wypiciu sety zgwinta zaraz się rumienią ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k10 walić K10 !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:51 sam spaliłem te zasrane k10 !!! nic z tego by niebylo, ten angelo mike to nieprawdziwy on tylko moj dziadek...przebrany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: walić K10 !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.01.07, 18:57 geniusz portalu to pisze czy ostatki spuścizny nader rozgarniętego dziadziusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaloguj sie K(omercja)10 !!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 19:22 ah te burackie mordy z k10... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.01.07, 21:06 mozecie bronic jak chcecie k10 ale i tak wszyscy wiedza co tam sie dzieje dziwki burdel i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT... Spłonął klub K10 i wszystko IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 22:32 POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki tiki tak Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.01.07, 22:33 przypominasz mi komunjstyczną kolejke za mięsem czyli jedna baba drugiej babie lub zabawe w czerwony pomidor - dzieci w szkole, a na najgorszych w życiu wychodzą ci wszystko wiedzący dlatego życzę ci sukcesu w karierze wszechwiedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.01.07, 16:36 riki....ale teraz to dales sam juz nie wiesz co piszesz biedny chcial byc madry a sie pogubil....i to na sofach w k10....hahahahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny B. Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.01.07, 20:12 Idź p*zdo głupia do książek bo żałosna już jesteś gó..aro obrzygana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>k10<<< Re: Spłonął klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:30 Z moich obserwacji wnioskuje, iz Klub muzyczny K10 jest naprawde klubem jak na Wałbrzych, na bardzo wysokim poziomie np. pod wzgledem [muzyka,wyposażenie,nagłosnienie ,swiatła,zaplecze artystyczne jakim są DJ-e] Obsługa jak i szefostwo tego klubu nie przejmują sie tymi idiotycznymi wypocinami jakie piszecie:) Szczególnie smiesza mnie niektóre posty,pisane pod wpływem zawiści przez ludzi grających w konkurencyjnych klubach takich jak terminal[czytaj.tancbuda] Własnie wiekszosc postów obelżywych kierowanych na k10 pisza, łepasy którzy bardzo chcieli by stanąć za konsoleta jak i w wypisywaniu takich pierdół maja swój udział dj-e którzy sie nie spełnili w swym hobby;) Kolejna grupa krytykantów Klubu K10,to ludzie z kompleksami którzy bardzo by chcieli odwiedzic ten klub,ale sie obawiaja reakcji ludzi na ich widok [czyt.koslawa twarz,tłusta dupa,impotencja itd]zamiast isc sie pobawic to siedza w domu i rezają swój narzad płciowy w poszukiwaniu doznan w tym wypadku erogennych. A co do uprawiajcych sex nastolatek,to boli was to ze wy ich nie mozecie posówac w danym momencie na sofie tylko jaki gość. Trzymajcie sie ciepło i wypisujcie dalej takie głupoty na ten klub,przynajmniej mozna sie posmiac a zapewniam was ze jest z czego[czyt.z was] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIłego dnia życzę Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 13:22 ostro ale bardzo dobrze powiedział gośćk10,dodał bym tylko że na biede umysłu trudno zdobyć złoty środek gdy w dodatku ktoś sobie tego nie uświadamia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna z gazowni Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 14:10 Gość portalu: >>>k10<<< napisał(a): > A co do uprawiajcych sex nastolatek Wystarczy. Juz wiem, dlaczego ten burdel, bo jak nazwac inaczej ten przybytek rozkoszy, ma w nazwię K. K jak k..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oj KRYSIU Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.07, 14:27 Głodnej chleb na myśli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.01.07, 23:15 to idz buraku do k10 i ocen zyczenia to bywalca klubu skladaj a nie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRUNETA Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.01.07, 23:17 riki TIKI CZY JAK CI TAM PALNIJ SIE W LEPETYNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riki tiki tak Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.07, 11:01 miło mi że tak intensywnie zareagowałyście na znak -riki tiki tak - t.z.w. Iwono i bruneto,na necie odzywa w was się instykt to co by było z wami na sofach w k10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Spłonął klub K10 IP: *.dialog.net.pl 24.01.07, 23:26 Kur... juz myslalem ze te jeb... K10 sie spalilo... Jak dla mnie najgorszy tego typu lokal w wch Juz wole isc sie pobawic do fresch (same dzieciaki) bylem dwa razy w K10 i nie polecam nikomu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>k10<<< Re: Spłonął klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:12 Widze ze forumowicz Stach jest wyznawcą kinder party...Co nas obchodzi to ,ze preferujesz zabawy z dziecmi w klubie Fresh.Przykro nam jako personelowi K10 ze nie podoba ci sie w naszym lokalu ze względu na to ze nie ma tam dzieci tylko starsza publika....Ale widzisz jako dewiant tego typu zabaw ,napewno znajdziesz dobry klimat we freshu...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziarka Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.07, 18:17 starsza publika czyli nie 12-13 lat tylko 14-16..nieiwele wiecej......e k10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clubbhead Re: Spłonął klub K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 17:15 wasze matki robią lody w k10 na sofach dlatego nie lubicie i krytykujecie ten klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodziara Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 27.01.07, 17:27 e tam lubie k10 i robie tam lody i co z tego sa chetni to ciagne pyty az po same jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 16:17 To słaba jesteś w Terminalu to samo robią lodziary ale z jajami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żul Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 16:56 Gość portalu: clubbhead napisał(a): > wasze matki robią lody w k10 na sofach dlatego nie lubicie i krytykujecie > ten klub. Twoja stara zaproponowala mi zrobienie pompy na szybko ale nie wiedzialem o co jej chodzi. Zapytaj jej i odpisz mi tu o co biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o to biega żulu Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.07, 22:25 zapomniała podetrzeć tyłka i chciała byś to zrobił swoim nie wyparzonym jęzorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:18 To miał być dowcip czy głupota do sześcianu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:22 CHODZI MI O TEMAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 18:28 A co do wypowiadających[niektórzy],pożal się Boże bydło ze az strach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedBull Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 18:28 A co ty ku.. adwokatem tego burdelu jesteś?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obojetny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 18:33 RedBull "gratulacje jestes wielki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 19:07 Odezwało się bydło,sam sobie gratulujesz miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKI Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 19:15 HEJ SYLWUNIA STARA LODZIARO NIE BOJ SIE K10 CI NIE ZAMKNA PRACY NIE STRACISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedj Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 19:35 ale lodziary sie boja o ten klub k10 dziewczyny przeciez zaraz bedzie wiosna lato i naprawde robota i miejsa sie znajda ale sylwia nie zapomne cie pamietasz murek ale czulem sie jak w rajuooooooooooooooachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Spłonął klub K10 IP: *.orange.pl 29.01.07, 19:48 Ja nie jestem pracownicą żadnego klubu,ale ty to z tym słownictwem wyglądasz mi na męską ciote z pedalskiego burdelu,życzę powodzenia w obciąganiu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:38 DAJ LUZU SLWIO CIAGNIESZ IM PALY TO CO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:36 sylwio ty lodziaro widzisz jakie masz slownictwo noc sie zbliza do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedj Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:48 sylwuniu nie jestem ciota jestem twoim klientem walilem cie kiedys ale smierdzialas ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hez Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 22:12 ale ci koles dowaliła ta sylwia,teraz to nawet 100postów z twojega kompa nie zrobi z ciebie chłopaka-laleczko ćwićwireczko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NNNN Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 22:14 SZKODA ZE TA SYLWIA SOBIE ODPISUJE ZA INNYMI NIKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzma Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.07, 22:47 OJ biedaczku zńnów cię prześladują mary........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straz pozarna Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.07, 23:59 a czym go zajarano że on tak długo płonie/głupotą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piroman Re: Spłonął klub K10 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.07, 01:57 Ten co to zamierzał spalić k10 to tak się obsrał strachem że mu pot zapałki zalał,dlatego w forum znalazł odwagę i ratunek przed własnym smrodem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Spłonął klub K10 IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.01.07, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś