qmeyanke 10.08.10, 11:17 Jak byście mili okazje spotkać amerykankę o co chlelibyście ja spytać ? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blizniaczkii Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 12:01 czy słyszałaś coś o Polsce, czy chciałabyś ją odwiedzić, kiedyś i nauczyć się Polskiego??? takie pytanko tylko oczywiście po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: `` tuu . 10.08.10, 19:48 ` czy lubi naszą POLSKA kiełbaskę .! hehehe . jak nie próbowała to bym ja zaprosiła na grila czy coś . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 12:42 Hmm... ciekawe pytanie , ale nie wiem nie zastanawiałam się nigdy nad tym pytaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 12:48 Spytałabym sie co myśli o społeczeństwie Polskim i czy chciałaby odwiedzić Polske Odpowiedz Link Zgłoś
nika94 Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 15:00 O dużo rzeczy Miedzyinnymi o to jak jej Się Polska podoba i czy bardzo sie różnie od Stanów Odpowiedz Link Zgłoś
timestealer Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 16:02 czy odwiedzi Polskę jeszcze raz, bo jeśli tak to tu mam taką małą listę *wyciąga kartkę długości rolki papieru toaletowego* płyt, które prosiłabym, żebyś mi kupiła i przywiozła następnym razem *_* żeby nie było, dałabym na to kasę z własnej kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:36 hahaha , a co jak ktoś jest amerykanką to jest lepszy, gwiazda jakaś czy co ? nie wiem co miałabym się spytać, nie rozmawiałabym z nią , bo nie mam żadnych pytań . lol usa to normalny naród .; d Odpowiedz Link Zgłoś
zuziora_ ;D 10.08.10, 19:39 Kocham Amerykę ^ No zapytałabym się czy w ogóle słyszała kiedyś o Polsce i czy ją w miarę lubi xd Odpowiedz Link Zgłoś
issue Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:44 cóż za zbieg okoliczności, moja ciocia jest Amerykanką i właśnie przyjechała do nas w odwiedziny ; 3 szczerze mówiąc, nie fascynuje mnie ten kraj, więc nie pytam ją o nic specjalnego. właściwie mogłabym popytać o historię, ale sęk w tym, że Ameryka nie ma żadnej historii, a ja nie chcę jej sprawiać przykrości, bo jest dla mnie bardzo miła. zazwyczaj rozmawiamy o muzyce i modzie. mówi, że bardzo podoba jej się Polska, tutejsze jedzenie również jej smakuje. szczególnie przepada za zupą grzybową i pierogami ruskimi ; > Odpowiedz Link Zgłoś
issue Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:46 dodam jeszcze, że jej polski jest lepszy niż mój angielski o,o Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:48 Po co miałabym ją o coś pytać? Przecież to normalny człowiek,tak jak ja,Ty czy sprzedawczyni w sklepie. Nie róbmy z Amerykanów gwiazd,co? Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:50 Czy w Ameryce jest lepiej, niż w Polsce. jeżeli długo by była u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
luuluu Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:53 coś w stylu czy ma nuty do mojej ulubionej piosenki pt. Airplanes by b.o.b feat. hayley williams. jak ktoś z was ma nuty na fortepian / keyboard - pisać TUUU Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cyrus_mil Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 20:00 Jak jej się podoba w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
kingulec111 Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 20:02 spytałabym ją czy zna justina biebera a jak tak to poprosiłabym ją o jego telefon , czy polska jest lepsza niż ameryka i czy zabierze mnie kiedyś do ameryki do usa do los angeles i mnie po nim oprowadzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qmeyanke Re: Pytania do Amerykanki ... 11.08.10, 11:18 Powiem Wam ,że zadalam to pyanie ,bo chcialam sie doweidziec o co Wy spytaly byście Amerykanke ;p bo przyjechala do mnie ,a właściwie do mnie tylko to mojej koleżanki siostra z USA ,właściwie jej mama jest Polką ,ale ona urodzila sie w USA w New Jersey .Pierwszy raz przyleciala do Polski jak miala 6 miesiecy i byla tu juz z 10 razy ,ma 15 lat .Mówi ,że bardziej podoba jej sie w Polsce niż w USA .Stwierdzila również że Amerykanie wykorzystują Polaków i że Polacy spłacają za nich kredyty czy coś takiego (nie moglam jej zrozumiec ,chodz mowi równiez po polsku ale czasem nie mozna jej zrozumiec) Odpowiedz Link Zgłoś