Dodaj do ulubionych

Pytania do Amerykanki ...

10.08.10, 11:17
Jak byście mili okazje spotkać amerykankę o co chlelibyście ja spytać ? ^^
Obserwuj wątek
    • blizniaczkii Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 12:01
      czy słyszałaś coś o Polsce, czy chciałabyś ją odwiedzić, kiedyś i nauczyć się
      Polskiego???

takie pytanko tylko oczywiście po angielskuwinkkiss
      • biedroneczko Re: `` tuu . 10.08.10, 19:48
        ` czy lubi naszą POLSKA kiełbaskę .!
        hehehe . jak nie próbowała to bym ja zaprosiła na grila czy coś .
    • temptation Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 12:42
      Hmm... ciekawe pytanie , ale nie wiem big_grin nie zastanawiałam się nigdy nad tym
      pytaniem .
      • apple_pie Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 12:48
        Spytałabym sie co myśli o społeczeństwie Polskim i czy chciałaby odwiedzić Polske tongue_out wink
    • nika94 Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 15:00
      O dużo rzeczywink
      Miedzyinnymi o to jak jej Się Polska podoba i czy bardzo sie różnie od Stanówtongue_out
    • timestealer Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 16:02
      czy odwiedzi Polskę jeszcze raz, bo jeśli tak to tu mam taką małą listę *wyciąga kartkę
      długości rolki papieru toaletowego* płyt, które prosiłabym, żebyś mi kupiła i przywiozła
      następnym razem *_*

żeby nie było, dałabym na to kasę z własnej kieszeni
    • pauliska1212 Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:36
      hahaha , a co jak ktoś jest amerykanką to jest lepszy, gwiazda jakaś czy co ?
      nie wiem co miałabym się spytać, nie rozmawiałabym z nią , bo nie mam żadnych
      pytań .
      lol usa to normalny naród .; d
    • zuziora_ ;D 10.08.10, 19:39
      Kocham Amerykę ^
      No zapytałabym się czy w ogóle słyszała kiedyś o Polsce i czy ją w miarę lubi xd
    • issue Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:44
      cóż za zbieg okoliczności, moja ciocia jest Amerykanką i właśnie przyjechała do
      nas w odwiedziny ; 3 szczerze mówiąc, nie fascynuje mnie ten kraj, więc nie
      pytam ją o nic specjalnego. właściwie mogłabym popytać o historię, ale sęk w
      tym, że Ameryka nie ma żadnej historii, a ja nie chcę jej sprawiać przykrości,
      bo jest dla mnie bardzo miła. zazwyczaj rozmawiamy o muzyce i modzie. mówi, że
      bardzo podoba jej się Polska, tutejsze jedzenie również jej smakuje. szczególnie
      przepada za zupą grzybową i pierogami ruskimi ; >
      • issue Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:46
        dodam jeszcze, że jej polski jest lepszy niż mój angielski o,o
    • durex_ czy duzo je 10.08.10, 19:48
    • newborn. Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:48
      Po co miałabym ją o coś pytać?
      Przecież to normalny człowiek,tak jak ja,Ty czy sprzedawczyni w sklepie.
      Nie róbmy z Amerykanów gwiazd,co?
      • anja_ Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:50
        Czy w Ameryce jest lepiej, niż w Polsce. jeżeli długo by była u nas.
    • luuluu Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 19:53
      coś w stylu czy ma nuty do mojej ulubionej piosenki pt. Airplanes by b.o.b feat. hayley williams. smile

jak ktoś z was ma nuty na fortepian / keyboard - pisać TUUU
      • miley_cyrus_mil Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 20:00
        Jak jej się podoba w Polsce?
      • kingulec111 Re: Pytania do Amerykanki ... 10.08.10, 20:02
        spytałabym ją czy zna justina biebera a jak tak to poprosiłabym ją o jego
        telefon smile , czy polska jest lepsza niż ameryka i czy zabierze mnie kiedyś do
        ameryki do usa do los angeles i mnie po nim oprowadzi!!! smile kiss surprised
        • qmeyanke Re: Pytania do Amerykanki ... 11.08.10, 11:18
          Powiem Wam ,że zadalam to pyanie ,bo chcialam sie doweidziec o co Wy spytaly
          byście Amerykanke ;p bo przyjechala do mnie ,a właściwie do mnie tylko to mojej
          koleżanki siostra z USA ,właściwie jej mama jest Polką ,ale ona urodzila sie w
          USA w New Jersey .Pierwszy raz przyleciala do Polski jak miala 6 miesiecy shock i
          byla tu juz z 10 razy ,ma 15 lat .Mówi ,że bardziej podoba jej sie w Polsce niż
          w USA .Stwierdzila również że Amerykanie wykorzystują Polaków i że Polacy
          spłacają za nich kredyty czy coś takiego (nie moglam jej zrozumiec ,chodz mowi
          równiez po polsku ale czasem nie mozna jej zrozumiec) smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka