Dodaj do ulubionych

ginekolog !!!

IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.01.07, 15:54
wiem,ze ten temat już był. wiem też,że jest biała lista ginekologów !!!
szkoda,że ostatnie informacje na temat polecanych w Wałbrzychu ginekologów
pochodzą z 2005r??? pytanie : czy coś się zmieniło? kogo KOBITKI możecie
polecić,bo w obrębie Legnicy i Lubina nie ma nikogo godnego zaufania !!!
dzięki z góry !!! pozdrawiam Wałbrzych !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mag Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 16:01
      zdecydowanie polecam dr Arkadusza Jastrzebskiego. bezstresowe wizyty, wszystko
      dokładnie yjaśni, dokładny.
      Prowadził moja ciąże
    • Gość: z Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 16:12
      to odnow watek walbrzych ba bialej liscie a nie pisz tutaj niepotrzenie bo od
      tego jest inne forum
      • Gość: przyjezdna Re: ginekolog !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.01.07, 16:27
        piszę tutaj bo obawiam się,że na białą listę nikt nie zaglądnie !!! a zdążyłam
        zauważyć,że przodującym tematem jest k10 !!! widać po to potrzebne jest to
        forum !!!
        • jevick Re: ginekolog !!! 29.01.07, 18:30
          prof.Suchocki, pelna kultura,klasa i profesjonalizm:)
        • Gość: qqqq Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.01.07, 22:11
          To naturalna kolejność, najpierw k10 potem potrzebny ginekolog
      • Gość: kat Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 21:57
        właśnie od tego jest to forum!
        nie interesuje cie wątek to nie czytaj!
        • Gość: z Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:59
          takie watki to reklama:))
    • Gość: ginus Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.01.07, 23:16
      dr śleboda:)
      • Gość: jola Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 12:50
        serdecznie polecam dr Roman Puskarz (jestem jego pacjentką od 5 lat,w tym
        również pomyślne prowadzenie mojej ciąży) , przyjmuje na Al.
        Wyzwolenia.pozdrawiam
        • arc-en-ciel Re: ginekolog !!! 30.01.07, 20:20
          dr jastrzebski, ma swietna opinie, sama do niego chodze
          • Gość: Władek Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.01.07, 21:29
            Ja też.
          • Gość: o Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 30.01.07, 21:42
            Pan Jastrzebski to taka nowa trendy postac u nas w miescie;) co poniedzialek
            przed 8 widzie grupke ludzi, ktorzy czekaja przed przychodnia zeby sie do niego
            zapisac;) zauwazylam tendencje, ze ok. polowa kobiet, u mnie w firmie ktore sa w
            ciazy leczy sie u niego, czyli chyba jest niezly..
            • Gość: gość Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:49
              A ja serdecznie polecam dr.FISZKALA prowadzi moją drugą ciążę i jestem bardzo
              zadowolona
              • Gość: samba3 Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:04
                Tylko nie dr Fiszkal.odbierał mi poród i go spartolił na całej linii.Moje
                dziecko ledwo przeżyło.Polecam dr Jastrzębskiego i Szymczyka.
    • Gość: giasda Re: ginekolog !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.07, 22:36
      To forum dla wszytskich i ogólnodostępne. Bardzo dobrze, że dziewczyny moga się
      skonsultować ze sobą. Bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Skrobaczka Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:56
      Zły adres!
      Spróbuj: FORUM IRLANDIA
    • Gość: zez *To byla reklama * IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:38
      i muzyczka do tego ;)
    • Gość: nnn Re: ginekolog !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 08:41
      dr Puskarz. Jest super
      • azza4 Re: ginekolog !!! 31.01.07, 10:44
        Szymczyk jest podobno dobry i dodatkowo jest tez anestezjologiem.Jastrzebski ma
        ta zalete,ze jest normalny i mozna z nim pogadac jak z kumplem.Podobno jest
        specjalista od okreslania plci dziecka i juz niejedna przyszla mame ,ktora
        trafila do niego od innego lekarza wyprowadzil z bledu,ktory popelnil inny
        doktor.
        • Gość: Asia Re: ginekolog !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:15
          A ja polecam dr Mowlika- miły, kompetentny, cierpliwie wszystko wyjaśnia. Jestem
          jego pacjętką od 7 lat
          • Gość: mela Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:15
            Dr.Fiszkal miły i kompetentny i do tego ordynator szpitala jest dobry
            • Gość: Ixi Re: ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.01.07, 21:28
              Kto dobry ? Fiszkal czy szpital?
              • Gość: mela Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:47
                Szpital dobry a Fiszkalowi też nie ma co do zarzucenia,godny polecenia lekarz
                • Gość: natii Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 22:16
                  tylko dr. Jastrzebski polecam
                  • Gość: mela Re: ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:52
                    tylko dr.FISZKAL gorąco polecam
                    • lizzy11 Re: Ginekolog !!! 02.02.07, 17:44
                      zgodze sie ze Jastrzebski to dobry lekarz, byłam u niego tylko kilka razy i to
                      w przychodni panstwowej, ale mam bardzo pozytywne wrazenie :) a mam pytanko:
                      gdzie on przyjmuje teraz? w ktorej przychodni w ałbrzychu? lub gdzie ma
                      prywatny gabinet?
                      • Gość: Marta Re: Ginekolog !!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.02.07, 21:10
                        Jastrzębski przyjmuje na Podzamczu w tej prywarnej przychodni ginekologicznej
                        na Blankowej ona chyba jest pozdrawiam
                        • Gość: nati Re: Ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 22:19
                          blankowa 47 można umawiac sie tylko w poniedziałki telefonicznie od 8.00
                          • Gość: ewa Re: Ginekolog !!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.07, 08:19
                            tylko w prywatnej przychodzi przyjmuje dr J.?
                            • blanka0 Re: Ginekolog !!! 10.02.07, 19:49
                              jestem z wrocławia ale chciałabym rodzić w wałbrzychu, widziałam że pojawia się
                              nazwisko Jastrzebskiego, czy do prowadzenia ciązy jest dobry, czy zajmuje się
                              swoimi pacjentkami w szpitalu, kogo jeszcze polecacie i prosze jakieś adresy bo
                              póki co mam tylko do dr Puskorza
                              • Gość: xanka Re: Ginekolog !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:40
                                A więc dr Arkadiusz JKastrzębski przyjmuje tylko prywatnie.Jednakże pracuje
                                również w Szpitalu Ginekologiczno-poł0o.żniczym w W-chu.Więc jeżeli zdecydujesz
                                się na poród w W-chu to możesz być pewna,że od początku o końca poprowadzi Ci
                                ciązę i sam poród dr Jastrzębski.Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka