Dodaj do ulubionych

obsługa na pasażu tesco

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.05.07, 23:13
interesuje mnie wasze zdanie na temat obslugi w nowych sklepach na pasazu w
tesco. mnie juz zaskocznono pozytywnie i negatywnie w roznych sklepach ,
czekam na wasze opinie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.05.07, 08:06
      Ja mam bardzo negatywne zdanie o panach pracujących w ochronie w Tesco. Wydaje
      mi się, że w takiej pracy wymagana jest kultura osobista, a tym panom pojęcie
      to jest obce.
    • Gość: Cas. Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.05.07, 10:54
      ja jednynie nie rozumiem ludzi którzy spacerują po sklepie nawet 40 min po jego
      zamknięciu,mimo, że nadawane są komunikaty....czy ludzie nie potrafią czytać???
    • Gość: hirek Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.05.07, 20:19
      straszna obsługa w vento milano - tragedia!!!!!
    • Gość: fa Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.05.07, 20:39
      Nie byłem
    • Gość: etam Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.dialog.net.pl 21.05.07, 11:48
      Średnia krajowa.
      Ani rewelacja, ani dramat.
      • Gość: Gość Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.05.07, 09:32
        W porównaniu do osób pracujących np. we Wrocławiu to tragedia!
        • Gość: :-) Re: obsługa na pasażu tesco IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 28.05.07, 09:48
          gdyby klienci byli tak normalni, rozsądni i wyrozumiali jak we Wrocławiu to
          byłoby dobrze, bo Wałbrzyszanie to po prostu tragedia.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka